Görüş Bildir
Haberler
Sezon Sonunda Sözleşmesi Bitip Serbest Kalacak Olan 11 Yıldız Futbolcu

Sezon Sonunda Sözleşmesi Bitip Serbest Kalacak Olan 11 Yıldız Futbolcu

2022 yaz transfer döneminde birçok yıldız futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Dünyanın en değerli oyuncusu Mbappé'den, Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonları Rüdiger ve Christensen'e birçok süperstar kendileri için yeni maceralara atılacaklar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kylian Mbappé

Kylian Mbappé

2018 yazında 145 Milyon Euro karşılığında Monaco'dan Paris SG'ye transfer olan Kylian Mbappé, günümüzde piyasa değeri en yüksek oyuncu olarak yer alıyor. Henüz 23 yaşındaki genç süper yıldızın bu yaz sözleşmesi bitecek.

Paul Pogba

Paul Pogba

2016 yazında 105 Milyon Euro karşılığında Juventus'dan alt yapısında yetiştiği Manchester United'a transfer olan Pogba, United'da istediği performansı gösteremedi. Sözleşmesi bu yaz sona erecek olan Pogba'nın yeni adresinin neresi olacağını zaman gösterecek.

Franck Kessié

Franck Kessié

Milan, 2017 yazında Atalanta'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Franck Kessié'nin 2019 yazında 32 Milyon Euro karşılğında bonservisini aldı. 25 Yaşındaki orta saha oyuncusu bu yaz sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Avrupa'nın daha üst klasmandaki takımlarına transfer olması bekleniyor.

Paulo Dybala

Paulo Dybala

2015 yılında 41 Milyon Euro karşılığında Palermo'dan Juventus'a transfer olan Dybala'nın 2022 yazında sözleşmesi bitecek. Güncel piyasa değeri 40 Milyon Euro olan Dybala'nın hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor.

Antonio Rüdiger

Antonio Rüdiger

Chelsea'nin 2017 yazında 35 Milyon Euro karşılığında Roma'dan transfer ettiği savunma oyuncusu Rudiger'de 2022 yazında sözleşmesi bitecek oyuncular arasında yerini alıyor. Şu anda değeri 35 Milyon Euro bandında olan Rüdiger'in yeni adresi ise henüz bilinmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Andreas Christensen

Andreas Christensen

Chelsea savunmasının bir diğer üyesi olan Christensen'inde bu yaz itibarıyla Chelsea ile sözleşmesi bitiyor. Kendisi aynı partneri Rüdiger gibi 35 Milyon Euro bandında bir değere sahip olan Christensen ayrıca Chelsea alt yapısında yetişti.

Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé

Barcelona'nın 2017 yazında Dortmund'dan 140 Milyon Euro karşılığında transfer ettiği genç yıldız forvet oyuncusu Ousmane Dembélé bu yaz sözleşmesi sona erecek. Barcelona'ya yeni Messi umuduyla getirilen Dembélé istenilen performansı gösteremedi.

Andrea Belotti

Andrea Belotti

2015 yılından beri Torino forması giyen ve Torino'nun kaptanlığını yapan Belotti'nin de bu yaz sözleşmesi sona erecek. Torino tarafından yapılan açıklamada Belotti ile sözleşme yenilenmeyeceği açıklandı. Belotti'nin ismi Fenerbahçe ile anılıyor.

Boubacar Kamara

Boubacar Kamara

2022 yazında sözleşmesi sona erecek olan Marsilya'nın alt yapısından yetişen genç defansif orta sahası büyük gelecek vaat ediyor. Genç defansif orta sahanın adı ülkemizin kulüplerinden Fenerbahçe ile de anılıyor.

Matthias Ginter

Matthias Ginter

Borussia Mönchengladbach takımının defans oyuncusu Matthias Ginter 24 Milyon Euroluk piyasa değeriyle ve bu yaz sözleşmesinin bitiyor olması nedeniyle büyük kulüplerin listelerinde ilk sıralarda yerini alacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

James Tarkowski

James Tarkowski

Uzun bir süredir Premier Lig ekiplerinden Burnley'in formasını giyen Tarkowski'nin sözleşmesi bu yaz sona erecek. İngiltere pasaportu ve sözleşmesiz olması nedeniyle özellikle Premier Lig ekiplerinin dikkatini çekmesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın