Görüş Bildir
Haberler
Şeyma Subaşı'yla İlgili Bomba İddia! Şeyma Subaşı Eski Aşkı Guido Senia'ya mı Döndü?

Şeyma Subaşı'yla İlgili Bomba İddia! Şeyma Subaşı Eski Aşkı Guido Senia'ya mı Döndü?

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrılan Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Subaşı, eski sevgilisi Guido Senia'nın düzenlediği partiye katıldı. Bu buluşma 'eski sevgililer tekrar barıştı mı?' sorusunu akıllara getirdi. Peki, Şeyma Subaşı eski aşkı Guido Senia'ya mı döndü? İşte konuyla ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Meedo’dan ayrılmıştı. Mohammed Alsaloussi’yi bir kez daha terk eden Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile birlikte eski eşi Acun Ilıcalı’nın Miami’deki evine yerleşmişti. Şeyma Subaşı'nın ilişkisinin bittiği iddialarından sonra ortaya yepyeni bir aşk dedikodusu atıldı. Şeyma Subaşı, eski sevgilisi Guido Senia'nın düzenlediği partiye katıldı. Bu buluşma eski sevgililerin tekrar barıştığı dedikodularını ortaya çıkardı.

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı'nın ilişkisinin bittiği iddialarından sonra ortaya yepyeni bir aşk dedikodusu atıldı.

Şeyma Subaşı, eski sevgilisi Guido Senia'nın düzenlediği partiye katıldı. Bu buluşma eski sevgililerin tekrar barıştığı dedikodularını ortaya çıkardı.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığı iddia edilen Şeyma Subaşı'yla ilgili bomba bir dedikodu, magazin kulislerinde konuşuluyor.

Aynı Partideler

Aynı Partideler

Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia'nın New York'ta düzenlediği partiye katılması dikkat çekti. Bir arkadaşlarının parti görüntüsüne yer verdiği videonun etiketine hem Subaşı'nın hem de Guido Senia'yı etiketlemesi ikilinin yan yana olduğunu ortaya çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Acaba Barıştılar mı?

Acaba Barıştılar mı?

İtalyan DJ, Şeyma Subaşı'dan ayrıldıktan sonra adı Melisa Döngel ile anılmıştı. Çiftin, New York'ta buluşması akıllara, 'Acaba barıştılar mı?' sorusunu getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın