Görüş Bildir
Haberler
Sex robotlarıyla ilişkiye girmek 50 yıl içinde normal karşılanacak

Sex robotlarıyla ilişkiye girmek 50 yıl içinde normal karşılanacak

12.08.2015 - 09:28

Alex Garland’ın oldukça etkileyici bilimkurgu anlayışının sergiye ilk çıkış adı, Ex Makinesi. 

Bir servet yatırılarak, olağan dışı bir yazılım sergileyen robot; gözle görülür bir şekilde duygulara ve hislere sahip. Alex Garland bu çalışma için tüm yaratıcılığını ve tartışmasız ruhunu ortaya koymuştur. Ancak daha ilginç olan şey belki de robotlardaki cinsel organların tam anlamıyla ereksiyon göstermesiydi.

Gördüğünüz gibi, “Ava” milyar dolarlık bir bilim devrimi olsa bile, aslında sadece bir sex robotu. Robotun tasarım aşamasının başlamasıyla birlikte akılda tutulabilecek en önemli soru, “Onunla sex yapabilecek miyim?” Idi. 

Sunderland Üniversitesi, Dr.Helen Driscoll’un araştırmalarına göre; ileride insanlar robotlarla sex yaparken gözlerini bile kırpmayacaklar. Cinsel psikologlar, 2070li yıllarda sex robotlarının popüler olacağını, eğer olmazlarsa insanların başka varlıklarla ilişkiye gireceklerini iddia ediyor.

Driscoll, bu robot programlamalarının, en koyu, en sert ve en değişik fetişlerinizi üzerlerinde sorgusuz sualsiz uygulayabileceğiniz için, insanlarla ilişkiye girmeye tercih edilebileceğini savunuyor.

Piyasadaki mevcut realistic ‘sex mankenleri’ insanların cinsel isteklerini ve güvenlerini tam anlamıyla tatmin etmiyor. Aslında bu mankenler, insanların çiftleşme isteklerini söndürmeye bile sebep olabiliyor. Ayrıca ben de bu araştırmalarımı yaparken birçok kez internet geçmişimi silmek zorunda kaldım. İnsanlara bu tür çalışmaları sunmak, kabul ettirmek ve inandırmak için uzun yol katedilmesi gerekiyor.

Demek istediğim o ki; şimdilerde insanlar sex ve mastürbasyon fikirlerinde çok daha rahatlar. Yine de uzun bir süreç insanlığı bekliyor. Yatak odasının her yerinde sex mankenleri olan biriyle tanışmayı kabul etmek çok zor olsa gerek. Bir çalışma sonucunda; Amerikalıların sadece %17’si bir robotla sex yapmayı kabul etmiş.

Ama tabi geleceğin bize neler getireceğini kim bilebilir ki?

Çeviri : Erdem Korkmaz / Ateist Haber

Haber : Furkan Doğan : / Ateist Haber

Kaynak: http://www.ateisthaber.net/sex-robotl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sex robotlarının iki çeşidi vardır. Birincisi “The Pros”.

Sex robotlarının iki çeşidi vardır.  Birincisi “The Pros”.

Bu çeşitteki robotlar, tam olarak cinsel isteklerinize karşılık veren ve orgasm duygusunu yaşayanlardır. Sex sırasında gerçekçi çeşitli hareketler ile büyük haz uyandırır. 

Bir ‘Pro’ sizle göz teması kurabilir. Böylece oldukça daha fazla tatmin olursunuz.

İkinci çeşit robotlar ise “The Cons” olarak adlandırılır.

İkinci çeşit robotlar ise “The Cons” olarak adlandırılır.

Esrarengiz bir vadi ile sex yapmak olarak da adlandırabilirsiniz. Tamamen soğuk, duygusuz ve ölü bakan gözlere sahip bu robotla ilişki halindeyken ister istemez bir makineyle mücadele verdiğinizin farkına varılır. Esrarengiz olmasının nedeni ise; aynı zamanda o robotun orgasm halinde olduğu için korkulu ve soğuk gözlerle baktığını hayal ederek daha büyük bir tad alma olasılığının da yüksek olmasıdır.

Sex robotları sizin tuhaf cinsel fantezilerinizi Facebook duvarınızda paylaşmış da olabilir. Nasıl Spotify üyeliği alırken bir güvenlik ve izin politikası imzalıyorsanız bu koşulları da gözden geçirmeniz gerekebilir. Sonuçta insana çok yakın bir çalışmadan bahsediyoruz her şeyi içinde bulundurmalı, değil mi?

Peki ya siz, bir sex robotuyla ilişkiye girmek ister miydiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın