Görüş Bildir
Haberler
Sevmediğini İddia Edenlerin Bile Aslında Şekerli Koku Sevdiğini Yüzüne Vuracak En Güzel Şekerli Parfümler

etiket Sevmediğini İddia Edenlerin Bile Aslında Şekerli Koku Sevdiğini Yüzüne Vuracak En Güzel Şekerli Parfümler

Kimimizin vazgeçilmezi, kimimizin olsa da olur olmasa da diyerek yalnızca özel günlerde kullandığı parfümler, parfümlerimiz... En çok hangi kokuları seviyorsunuz bilmiyoruz ama şekerli kokulara karşı olan önyargıları bu içerikle birlikte tarihin tozlu raflarına kaldırıyoruz! Hazırsanız başlayalım!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şekerli kokulara karşı önyargımız nereden geliyor diye çok fazla düşünmemize gerek yok.👇🏻

1. Jean Paul Gaultier - Scandal

1. Jean Paul Gaultier - Scandal

Siyasetle kadının iç içe geçmesini, bir kadının sıradışılığını, neşesini, dişiliğini ve özgürlüğünü temsil etmesi üzerine tasarlanmış bir parfüm Scandal...

Parfümün üst notalarında; kan portakalı ve mandalina, orta notalarında bal, gardenya, yasemin, portakal çiçeği ve şeftali, alt notalarında ise paçuli, balmumu, karamel ve meyan kökü bulunuyor.

Jean Paul Gaultier markasına ait Scandal isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

2. Giorgio Armani - My Way

2. Giorgio Armani - My Way

Herkesin beğeneceği tatlı, şık ve çekici bir koku olarak tanımlanan My Way ana notalarını sümbülteber, yasemin grandiflorum, yasemin zambağı karışımı oluşturuyor. Alt notalarında ise vanilya çubuğu tohumları, sedir ağacı ve beyaz miskler yer alıyor. Sonuç olarak farklı kıtalardan gelen notalar My Way'i oluşturuyor.

Giorgio Armani markasına ait My Way isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

3. Prada - Candy

3. Prada - Candy

İtalyan meyveleri, farklı çiçek notaları ve sıcak bir bitiş sağlayan bal özlerinin harmanlanmasından oluşan Prada Candy, şekerli kokular arasında popüler parfümler listesinde yerini alıyor.

Prada markasına ait Candy isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

4. Victoria's Secret - Pure Seduction Body Mist

4. Victoria's Secret - Pure Seduction Body Mist

Şekerli koku denildiğinde akla gelen ilk kokular arasında tabii ki Victoria's Secret'in vücut spreyleri yer alıyor. Pure Seduction vücut spreyi ise şekerli kokular arasında en sevilenlerden... Pure Seduction nasıl kokuyor? İçeriğindeki sulu erik, öğütülmüş frezya özleri gece boyunca süren etkisiyle mis kokmanızı sağlıyor.

Victoria's Secret markasına ait Pure Seduction isimli vücut spreyini vücut losyonuyla birlikte incelemek ve satın almak için tık tık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Lancome - La Vie Est Belle

5. Lancome - La Vie Est Belle

La Vie Ese Belle'nin ana notasını iris çiçeği ve paçuli, üst notalarında ise siyah frenk üzümü ve armut bulunuyor. Orta notalarda samim yasemini ve Tunus portakal çiçeği, alt notalarda ise tonka fasulyesi, vanilya ve pralin ile birleşiyor. 

Lancome markasına ait La Vie Est Belle isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

6. Lancome - Hypnose

6. Lancome - Hypnose

Çok sevilen şekerli kokular arasında olan Hypnose, üst notadaki çarkıfelek çiçeği, orta notada vanilya, alt notada ise vetiver ile birleşerek muhteşem ahengi yakalamaya yardımcı olarak cazibe dolu kokuyu oluşturuyor. 

Lancome markasına ait Hypnose isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

7. Avon - Wish of Love

7. Avon - Wish of Love

Avon'un ikonik parfümü Wish of Love'ı lise yıllarında kullananlar burada mı? Şekerli koku denildiğinde akla gelenler arasında olan Wish of Love'ın içerisinde kırmızı meyveler, gül, misk ve vanilya notaları bulunuyor. 

Avon markasına ait Wish of Love isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

8. Avon - Secret Fantasy Star

8. Avon - Secret Fantasy Star

Avon'un Secret Fantasy Star parfümü şekerli kokusuyla kullananların daimi parfümü oluyor. Üst notalarında mandalina, portakal ve erik bununan parfümün orta notalarında yasemin ve şakayık, alt notasında ise sandal ağacı bulunuyor.

Avon markasına ait Secret Fantasy Star isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

9. Giorgio Armani - Si

9. Giorgio Armani - Si

Sofistike ve modern kadınlar için tasarlanan Armani’nin Si parfümü içeriğindeki frenk üzümü bazıyla modern şifre ve sarışın ahşap misk notalarının birleşiminden oluşuyor. 

Giorgio Armani markasına ait Si isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Dior - Hypnotic Poison

10. Dior - Hypnotic Poison

Oryantal bir kokuya sahip olan Hypnotic Poison; baharat, meyve ve amber notalarının bal ve misk ile karışımından oluşuyor. Böylelikle kullanıcılara unutulmaz bir koku deneyimi yaşatıyor.

Dior markasına ait Hypnotic Poison isimli parfümü incelemek ve satın almak için tık tık!

Sizin en sevdiğiniz parfüm hangisi?

Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın