Görüş Bildir
Haberler
Seviştiğin Yerlere Göre Seks Notunu Veriyoruz!

etiket Seviştiğin Yerlere Göre Seks Notunu Veriyoruz!

Seviştiğin yerlere göre seks notunu öğrenmek istiyorsan doğru yerdesin. Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#12

#13

#14

#15

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

A!

A!

Tebrik ederiz. Seviştiğin yerlere göre notun A! Sınavdaki en yüksek notu aldın. Bu konudaki tecrübelerin gerçekten inanılmaz. Hem çalışkansın hem de zekisin.  Sadece çalışmak yetmez insanın içinde de olmalı. Sen içindeki cevheri sınav kağıdına yansıtarak bu notu hakettin.

B!

B!

Seviştiğin yerlere göre notun B! Sen biraz heyecanlısın galiba. Aslında potansiyelin oldukça yüksek ama heyecandan zirveye çıkamıyorsun. Ama tabii ki de ortalamanın oldukça üstündesin. Dört dörtlük olabilmek için biraz daha kendine güvenmeye ihtiyacın var. Sendeki potansiyeli görüyor ve zirveye oynadığın günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

C!

C!

Seviştiğin yerlere göre notun C! Sen tam da azıcık aşım kaygısız başım diyecek birisin. Gerektiği kadar biliyorsun o da sana yetiyor. Ekstrasında gözün yok. Aslında çalışsan zeki çocuksun ama çalışmıyorsun. Bize kalırsa aldığın bu notla yetinme çünkü daha fazlasını almaman için hiçbir sebep yok.

D!

D!

Seviştiğin yerlere göre notun D! Kötü değilsin tabii ki ama pek de parlak olduğun söylenemez. Ortalama bir öğrencisin. Derslerini verip sınıfını geçiyorsun o kadar. Biraz daha çabalasan nasıl olur acaba? Daha yüksek notlar alıp 1- 2 rakibini daha geride bıraksan hiçbir şey kaybetmezsin.

E!

E!

Seviştiğin yerlere göre notun E! Ucu ucuna geçtin yani. Sınıfta kalmıyorsun ama parlak bir öğrenci de değilsin. Tembellik senin ruhuna işlemiş. Tembelliği bırak ve harekete geç. Çok başarılı olamamak hoşuna gitmiyor olsa gerek. Haydi icraate.

F!

F!

Maalesef bu dersten çaktın. Seviştiğin yerlere göre notun F! Boşu boşuna okuyorsun. Biraz da ayıp ediyorsun. İnsan hiç mi derslerinde başarılı olmayı düşünmez. Senden çok bir şey beklemiyor kimse zaten. Sınıfını geçsen yeter. Ama bu notlarla da imkansız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
881
328
259
228
97
52
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın