Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Seks IQ’su Kaç?

Sevgilinin Seks IQ’su Kaç?

Sevgilinin seks IQ'sunu merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, sevgilinin cinsiyetini seçer misin?

2. Birbirinizle her konuda rahat bir şekilde konuşabiliyor musunuz?

3. Evet, şimdi de önemli bir soruya geldik. Sevgilin sayısalcı mı yoksa sözelci mi?

4. Sence seks bir ilişkinin kilit noktası mıdır?

5. Sevgilinle ömür boyu bu evlerden birinde olacağınız söylense, hangisini seçerdiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seks esnasında karşı cinsin hangi yırtıcı gibi olmasını istersin?

7. Sevgilinin en çok nesinden etkilendin diye sorsak?

8. Ve son sorumuza geldik. Sevgilinle gece uyumadan önce sürekli konuşur musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilinin seks IQ'su: 140'ın üzerinde!

Sevgilinin seks IQ'su: 140'ın üzerinde!

Sevgilinde tarifi olmayan bir zeka var. Bunu her yerde gösterdiği gibi seks hayatında da gösterimeyi başarıyor. Aslında yaptığı ekstra bir şey de yok. Onun için sevdiği bir insanla birlikte olmak ve olayları akışına bırakmak kadar güzel bir his yok. Açıkcası bu zekasıyla yapamayacağı bir şey yok. Her konuda iyi olduğu gibi bu konuda da oldukça iyi bir performans sergiliyor. Seni nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyor. Bu konuda seni memnun etmek için elinden gelenin de fazlasını yapacaktır. Şanslısın!

Sevgilinin seks IQ'su: 120-140 arasında!

Sevgilinin seks IQ'su: 120-140 arasında!

Vaoovvv! Sevgilin gerçekten inanılmaz bir zekaya sahip. Gerek sözleriyle, gerek bakışıyla ya da gülüşüyle seni etkilemeyi başarmış. Fakat bir konuda daha çok iyi olduğunu söylemeliyiz. Karşısındaki insanı nasıl memnun edeceğini çok iyi biliyor. Ten uyumunu sağladığı anda seks konusunda onun eline kimse su dökemez. Açıkcası çoğu konuda zekasını konuşturan bir insan kendisi. Zaten onun bu özelliğine de aşık olduğun çok belli. Aynı şekilde o da senin o zekana, havana, duruşuna ve bakışına hayran. Bizden söylemesi..

Sevgilinin seks IQ'su: 100-120 arasında!

Sevgilinin seks IQ'su: 100-120 arasında!

Anladığımız kadarıyla sevgilinin seks IQ'su 100-120 arasında olmalı. Açıkcası sevgilin öyle her insanla öyle kolay kolay anlaşamaz. Yani bu konularda seçici diyebiliriz. Ama birlikte olduğu insana da kendini her anlamda teslim eder. Seni mutlu etmek için elinden geleni ardına koyar açıkcası. Sen onun bu hallerine aşık olmuşsun. O da senin tüm bu çekiciliğine gönlünü kaptırmış. Sevgilin özellikle seks konusunda inanılmaz bir performansa sahip. Her zaman karşındakini düşünecek bir potansiyelde insan. Anlayacağın sevgilinin seks IQ'su normalin biraz üzerinde...

Sevgilinin seks IQ'su: 100'ün altında!

Sevgilinin seks IQ'su: 100'ün altında!

Anladığımız kadarıyla sevgilin sosyal ve duygusal zekası çok gelişmiş bir insan. Fakat bu taraklarda çok bezi yok gibi. Yani ilişkide seksten daha çok kendini karşısındaki insanı anlamaya adamış gibi. Onun için seksten daha önemli şeyler var bu hayatta açıkcası. Ona bu konuda kötü diyemeyiz fakat çok iyi de diyemeyiz. Sadece ortalama insanların seks IQ'suna sahip. Seni her konuda mutlu etmeye çalışan bir insandan insan başka ne ister ki?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
194
140
117
60
36
29
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolga Aydın

Ex sevgilim için bakmıştım. vay be...

Gizem Yenikler

Sevgilinin seks IQ'su: 140'ın üzerinde!