Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Psikolojisini Ne Kadar Çözmüşsün?

Sevgilinin Psikolojisini Ne Kadar Çözmüşsün?

Ebru Çiftçi
11.10.2018 - 16:23 Son Güncelleme: 12.10.2018 - 17:59

İlişkide iki tarafın da psikolojisi çok önemlidir. Çünkü bu durum ilişkiye iyi ya da kötü anlamda yansıyabilir. Bakalım sen sevgilinin psikolojisini ne kadar çözmüşsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, sevgililer gününü kutlar mısınız?

4. Peki sevgilini sürpriz bir yemeğe götürecek olsan bunlardan hangisi olurdu?

5. İlişkinizi bir hayvana benzetsen bunlardan hangisi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinin bir derdi olduğunda bunu seninle paylaşır mı?

7. Peki seni en yakın arkadaşlarının hepsiyle tanıştırdı mı?

8. Sevgilinin daha önce hiç telefonunu karıştırdın mı?

9. Ve son olarak, sevgiline güzel bir söz söyle bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tam olarak çözememişsin!

Sen sevgilinin psikolojisini tam olarak çözememişsin. Çünkü çoğu zaman dengesiz tavırları senin düşünmene sebep oluyor. Bazen her şey çok iyiyken bir anda kötü olabiliyor. Kim bilir belki de ikizler burcudur. Sen ne kadar ona karşı tüm açıklığınla gitsen de onun sana karşı her zaman bir duvarı oluyor. Bunu zaman zaman fark ediyorsun ama görmemezlikten geliyorsun. Çünkü bu meselenin çözülmesi için onun kafasındaki sorunları kendi içinde çözmesi gerekiyor. O yüzden ona biraz zaman vermek istiyorsun. Ama buna canın epey sıkılıyor gibi. Sen onu çözmek için çaba harcarken onun sadece kendini düşünmesi gerçekten çok sinir bozucu. Onun seni sevdiğinden eminsin ama geçmişindeki bazı olayları hala unutmamış. O yüzden şu an sadece onun bu durumu çözmesini bekliyorsun.

Kısmen çözebilmişsin!

Sen sevgilinin psikolojisini kısmen çözebilmişsin gibi. Bazen evet istediğim kişi tam olarak bu kişi diyorsun bazense gerçekten bu kişi o mu diye düşünmeden edemiyorsun. Sana karşı olan duygularının çok yoğun olduğunun farkındasın ama kafanda hala türlü türlü sorular var. Eğer bunları cevaplayabilirsen gerçekten her şey çok daha iyiye gidecek. Onun kendine ait bir alanı var. Sadece bazı insanları o alana alıyor. Sen bu alan mısın yoksa değil misin tam olarak bilmiyorsun. Hiçbir zaman içindeki sıkıntıları sana anlatmaz. Her zaman kendi kendine sıkıntılarını çözmeye çalışır. Bu yönünü artık bildiğin için kötü olduğu zaman üstüne gitmiyorsun. Ama her zaman onun yanında olduğunu hissettiriyorsun. Aranızda inanılmaz bir çekim var. Ve ikiniz de buna karşı koyamıyorsunuz. Kavga dahi etseniz bu sizi sonrasında inanılmaz bir şekilde birbirinize bağlıyor.

Çok iyi çözmüşsün!

Sen sevgilinin psikolojisini çok iyi çözmüşsün. Sana bir şeyler söylediğinde aslında altında yatan şeyin ne demek olduğunu çok iyi biliyorsun. O yüzden ne zaman nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Bu da ilişkinizin daha sağlam adımlarla ilerlemesine inanılmaz fayda sağlıyor. Çünkü iki taraf da artık birbirini tanıyor ve ona göre davranıyor. Bazen sen sinirleniyorsun ve o seni nasıl sakinleştirmesi gerektiğini çok iyi biliyor. Aynı zamanda bu senin için de geçerli. Mükemmel bir ilişkiniz var. Bunu çözmek tabii ki de biraz zaman aldı. Ama şimdi her şey o kadar güzel ki ikiniz de çok mutlusunuz. Bazı pürüzler olabiliyor fakat bu her ilişkide olması gereken şeydir. Bunları çözümlemeye çalışmak ilişkinizi daha da sağlamlaştırır. Sizi birbirinize bağlar. O yüzden birbirinizin kıymetini bilmelisiniz.

Epey karışık gibi!

Senin sevgilinin psikoloji epey karışık gibi. Yani onu çözmek gerçekten seni çok zorluyor. Kendi içinde yaşadığı sorunları sana da yansıtıyor. Bundan dolayı ne olduğunu bazen hiç anlamıyorsun bile. Ama seni kötü etkilediği apaçık ortada. O yüzden geceleri çok düşünüyor ve kafaya takıyorsun. Çünkü daha ne kadar böyle gidecek? Sen ona bir şeyler katarken onun sana bir şeyler katmaması seni cidden çok üzüyor. Sanki tek taraflı bir ilişki gibi. Ve bu ilişkiyi güçlü tutmaya çalışan taraf sensin. Bu durum seni psikolojik açıdan da çok yıpratmış. Onun psikolojisini çözmeye çalışırken senin psikolojin bozulmuş. Ne yapman gerektiğini gerçekten bilmiyorsun. Belki de biraz zamana bırakmak gerekiyordur. Sen de öyle yapıyorsun. Umarız çok mutlu olursunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
84
37
32
16
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seyit Ali

sevgilim yok :(

nihilistic

siteye girenlerin yaş dağılımını öğrenmek icin alakalı alakasız bütün testlerde yaş sormanız cok hoş, yaşımızı öğrendiniz mi bakalım ?

Ali Mucak

kısmen çözebilmişsin