Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Burcunu Söyle Seni Ne Kadar Kıskandığını Söyleyelim!

Sevgilinin Burcunu Söyle Seni Ne Kadar Kıskandığını Söyleyelim!

Aburoski
24.09.2018 - 16:02

Kıskançlık bazen sevgi göstergesi olsa da bazen de insanı gerçekten boğabiliyor. Gereksiz kıskançlık yapanlar ya da çok büyük bir olayı bile umursamayanlar... Bakalım senin sevgilinin kıskançlık durumu ne? Sevgilinin burcunu seç ve sana kıskançlığını anlatalım!

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinin burcunu seç bakalım!

Kıskançlık ona ters!

Öncelikle kıskançlık sevgilinin doğasına ters bir durum. O hiçbir zaman seni kıskanmaz. Kıskanmaması seni sevmediği anlamına gelmiyor. Etrafındaki kimseyi kıskanmıyor. Bunun nedenini insanlara olan sevgisinden olduğunu düşünüyor. Aslında bu çok güzel bir düşünce seni kıskanarak sıkmıyor. Sevgisini göstermesi için illaki seni her şeyden kıskanmasını gerektirmiyor. O sevgisini başka bir şekilde göstermeyi tercih ediyor. 

Ona seni kıskanmadığı için tepki gösterme! Seni kıskanmaması aynı zamanda sana olan güvenini de gösteriyor. Bu konuda çok şanslısın! Seni seven, kıskanarak sıkmayan ve sana güvenen bir sevgilin var!

Görebileceğin en kıskanç insan!

Sevgilinin maalesef ki görüp görebileceğin en kıskanç insanlardan biri. Bu kıskançlığı insanlara olan güvensizliğinden kaynaklı. Bu durum seni rahatsız ediyor farkındayız fakat onunla konuşmadan bu durumu çözemezsin. Seni bunaltmasına, hayatını zindana çevirmesine elbette ki müsade etme! Onu çok seviyorsan al karşına ona bu kıskançlıklarının gereksiz olduğundan ve seni ne kadar çok rahatsız ettiğinden bahset! Ha bu arada güven konusunu da unutma. Çünkü ilişkiyi ancak ve ancak güven üzerine kurabilirsiniz. 

Sen karşı cinsten birinin yanında bile dursan bunu büyük bir mesela haline getirebilecek düzeyde bir kıskançlığı var. Umarız ki bu durumu birlikte aşabilirsiniz!

Kıskandığında öfkeleniyor!

Sevgilinin kıskançtır fakat öyle aşırı derecede bir kıskançlığı yok. Fakat kıskandığı zamanlarda çok fazla öfkelenip senin kalbini kırabilir. Ve bu sinir halinde o anki duygularına yenik düşüp ilişkiniz adına olumsuz kararlar alabilir. Fakat sakinleştiğinde yaptığı hatanın farkına varıyor. Böyle bir kötü özelliği var. Sen bu durumun elbette ki farkındasın fakat onu çok sevdiğin için bu durumun aranızda sorun oluşturmasına izin vermiyorsun. 

Sorun oluşturmasına izin verseydin zaten bu ilişki bu zaman kadar devam etmezdi. Biraz ilişki senin sayende yürüyor diyebiliriz. En önemli noktayı söylemeden de bitirmeyelim. Sana hiç olmadığı kadar güveniyor!

Nadir kıskanır!

Öncelikle sevgilin çok anlayışlı bir insan. Böyle bir insanla sevgili olduğun için seni tebrik ediyoruz gerçekten. Çünkü bu zamanlarda anlayışlı insanlarla karşılaşmak oldukça zor. Sevgilin karşılaştığı durumlarla baş etmeyi çok iyi biliyor. Her zaman işlerin sorunsuz devam edemeyeceğini bilir ve buna göre hareket eder. Sevgilinin kıskanç olduğunu çok nadir görürsün. Belki de bu zamana kadar görmedin çünkü kıskançlıklarını sana pek belli etmez. Hatta belki de bu zamana kadar hiç görmedin! 

Sana belli etmemesi güzel bir davranış çünkü aranızda bu durumdan dolayı çatışma çıkmasını istemiyor. Çok anlayışlı bir insanla birlikte olduğunu bir kez daha anlamışsındır.

Kıskançlığını çok iyi kamufle ediyor!

Sevgilin çok fazla kıskançlık durumu yaşıyor fakat kıskançlığını adeta bir profesyonel gibi saklamayı başarıyor. Bu konuda gerçekten büyük bir yeteneği var. Seni kıskandığını ömür boyu bilemezsin o derece! Çünkü aranızda sorun olsun istemiyor. Bütün kıskançlıklarını içine atıyor. Gereksiz yere seni kıskandığı oluyor. Bunun saçma olduğunu düşünse de kendine engel olamıyor. 

Belki sen de seni neden kıskandığını bilsen gerçekten saçma olduğunu anlayacaksın. Fakat o kadar iyi saklıyor ve o kadar iyi oyuncu ki asla ve asla anlayamazsın!

Kıskançlığının ilişkisini bozmasına izin vermiyor!

Her insanda olan ufakta olsa kıskançlık duygusu sevgilide de var. Fakat bu kıskançlık zararsız bir kıskançlık. Küçük ve gereksiz şeylerden dolayı seni kıskansa da bunu büyük problem haline getirmez. Kıskançlığının duygularını ele geçirmesine izin vermez. Çünkü bazen gerçekten gereksiz kıskançlığa düştüğünü anlıyor. Kendisini bu nedenle iyi kontrol edebiliyor. Çünkü bu küçük kıskançlıkların ilişkinizi bozmasına izin vermiyor. 

Çünkü seni seviyor ve sana çok güveniyor. Güzel giden ilişkinizi gereksiz şeylerle meşgul etmek istemiyor. Bu konuda şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Umarız ki hep bu şekilde devam eder.

Neredeyse hiç kıskanmaz!

Sevgilin seni neredeyse hiç kıskanmıyor. Çünkü sana müdahale etmeyi sevmiyor ve ilişkide rahat davranmayı seviyor. Senden de bunu bekliyor. Rahat olmak istemesi elbette ki başına estiği gibi davranacağı anlamına gelmiyor. Birbirinize olan saygıyı yitirmeden ilişkinizi bu şekilde devam ettirmekten yana. Çok anlayışlı ve sana fazlasıyla güveniyor. Seni kıskanmaması da seni sevmediği anlamına gelmiyor. Bu şekilde çıkarımda bulunmanı istemeyiz. Tam tersi seni çok seviyor ve insan olarak sana çok değer veriyor. 

Sadece seni değil, etrafındaki insanları da kıskanmıyor. Kıskançlığın saçma bir şey olduğunu da düşünüyor. Bu nedenle eğer sende ufak da olsa kıskançlık varsa ona asla belli etme!

Kıskançlığını konuşarak çözer!

Sevgilinin çok fazla seni kıskandığını söyleyemeyiz fakat kıskandığı durumlarda bunu sana fazlasıyla belli eder. Eğer kıskançlıkla ilgili bir sorun yaşıyorsa bunu diğer insanlar gibi saklamak yerine seni karşısına alıp neden kıskandığını ve senin hangi davranışlarından rahatsız olduğunu söyler. Bu bazen seni üzse de aslında senin için iyi bir şey. Senin hakkında düşündüklerini ve rahatsız olduğu şeyleri sana söylemesi ve senin de ona göre davranışlarını düzeltmen ilişkiniz açısından iyi sonuçlar doğuruyor. 

Sen de ona bu şekilde gitmelisin. İçindeki her şeyi ona söylemelisin. O zaman daha güzel devam eden bir ilişkiniz olacak.

Ksıkanıyorsa boşuna değildir!

Sevgilin seni gerçekten çok fazla sahipleniyor ve insanlara karşı olan güveni de çok az. Bu güvensizlik hissi senin canını sıkıyor fakat düzeleceğini düşünüyorsun. Evet sen de o da sabırlı insanlarsınız. Hemen en ufak bir durumda ilişkinize zarar vermezsiniz. Fakat sevgilin eğer bir kıskançlık durumuyla sana gelmişse onu iyice dinle ve çözüm yolu bulmaya çalış. Çünkü o kıskandığından gerçekten bir durum onu rahatsız etmiştir ve bu rahatsızlık boşuna değildir. 

Bu nedenle dikkatli olmalısın. Onu bu düşünceye itecek davranışlardan sakınmalısın. Aksi halde ilişkiniz kötü bir yola girebilir.

Kıskançlık nedir bilmez!

Sevgilinin gerçekten kıskanç bir insan değil. Sana karşı çok anlayışlı bir insan. Sadece sen değil genel olarak insanları kıskanmıyor ve kıskançlığın dünyadaki en saçma duygusu olduğunu düşünüyor. İnsanların neden kıskandığını bir türlü anlamıyor. Seni kıskanmasa da sevgisini farklı şekilde belli ediyor. 

Kendisi kıskanmaz fakat insanların onu kıskandığını düşünür. Bu duruma da bir türlü anlam veremiyorsun. Çok çok büyük bir durum olmadığı sürece seni asla kıskanmaz! Kıskanıp kıskanmamasını da senin için önemli değil açıkcası.

Kıskanmayı ve kıskanılmayı sever!

Sevgilin çok kıskanç olmasına rağmen kendisine hakim olmayı çok iyi biliyor. Her şeyi içine attığı için çok fazla kırılıyor ve kırıldığını da sana ve çevresine belli etmiyor. Bu onun için kötü bir durum açıkcası. Seninle bunu konuşamaması ona çok zarar veriyor. Aynı zaman sevgilin kıskanılmayı da çok seviyor. Onun egosunun okşanmasına ihtiyacı var. Bilmiyoruz senin kıskançlık düzeyin ne fakat arada da olsa onu kıskanarak kendisini iyi hissettir.  Senin tarafından önemsendiğini bilmek istiyor. 

Sana çok güveniyor fakat ne kadar güvenirse güvensin seni kıskanmaktan vazgeçemiyor. İlişkiniz böyle de güzel.

Kıskanmayı da kıskanılmayı da sevmez!

Sevgilin seni hiç kıskanmıyor ve senin de onu kıskanmanı hiç istemiyor. Bilmiyoruz sen kıskanç bir insan mısın fakat eğer kıskanç biriysen bu huyunu bir an önce törpülemen gerekiyor. Aksi halde ilişkinize zarar verebilir. Bizden söylemesi. Eğer olur da sevgilinin seni kıskanacağı tutarsa zaten bunu hemen anlarsın. Hareketlerinden sana olan davranışlarından kendisini hemen ele verir. Kıskandığı zaman çok fazla sinirlenir ve senin kalbini kırabilir. O an ki öfke durumunda onu yalnız bırak ve sakinleştiğinde onu karşına al ve konuş. 

Senin ne demek istediğini anlayacaktır. Öfke durumlarından rahatsız olduğunu söyle. O da kendisini bu durumda törpüleyebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
79
40
24
14
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın