Görüş Bildir
Haberler
Sevgiline Evlilik Teklifi Hazırla, Sana Cevabının Ne Olacağını Söyleyelim!

etiket Sevgiline Evlilik Teklifi Hazırla, Sana Cevabının Ne Olacağını Söyleyelim!

Aburoski
10.12.2018 - 20:13 Son Güncelleme: 24.03.2019 - 12:28

Sevgiline bir evlilik teklifi hazırla ve sana cevabının ne olacağını şimdiden söyleyelim! Sabırsızlıkla biz de senin gibi cevabını bekliyoruz! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle teklifimizin hazırlıklarına pırlanta yüzük alarak başlayalım!

2. Yüzüğümüzü aldık, şimdi de evlilik teklifini nerede yapacağını seçelim!

2. Yüzüğümüzü aldık, şimdi de evlilik teklifini nerede yapacağını seçelim!

3. Peki belirlediğin mekanda ya da daha öncesinde güzel bir yemek yer misiniz?

4. Evlilik teklifi sırasında arkadaşlarınız da yanınızda olacak mı?

4. Evlilik teklifi sırasında arkadaşlarınız da yanınızda olacak mı?

5. Tekliflerin vazgeçilmezi olan kırmızı kalpli balonlar ve güllerle mekanı süslenir misin?

5. Tekliflerin vazgeçilmezi olan kırmızı kalpli balonlar ve güllerle mekanı süslenir misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oyuncak ayımız da yerini alır mı?

6. Oyuncak ayımız da yerini alır mı?

7. Peki keman eşliğinde mi yoksa internetten ikinizin şarkısını açarak mı teklif etmek istersin?

7. Peki keman eşliğinde mi yoksa internetten ikinizin şarkısını açarak mı teklif etmek istersin?

8. Evet, her şey tamam! Şimdi de teklif ederken ne söyleyeceğini belirleyip sonucumuza geçelim.

8. Evet, her şey tamam! Şimdi de teklif ederken ne söyleyeceğini belirleyip sonucumuza geçelim.

Binlerce kez "evet" diyecek!

Hazırladığın evlilik teklifine göre sevgilinin cevabı 'evet' olacak. Zaten bu cevabı alacağını çok iyi biliyordun. Onun sevgisinden de çok emindin. Bu nedenle de evlilik teklifi etme kararı aldın. O da zaten artık böyle bir şey yapmanı bekliyordu. Tam olarak istediği tarzda bir teklifi hazırladın. Senin elinde yüzüğü görünce adeta havalara uçacak. Hatta mutluluktan ağlayacak! Sen onun için tam olarak istediği bir insansın. Seninle evlenmenin hayalini kuran bir insan. Tam isabetli olmuş bu teklifi yapman. 

Birlikte çok güzel bir hayatınız olacak. Tam olarak hayalini kurduğun bir evlilik yaşayacaksın. Ailen, akrabaların da evleneceğin insanı çok sevecek. Onların da sevmesi seni ayrıca daha mutlu edecek. 'Evet!' cevabını duyduktan sonra bir süre rüyada olduğunu hissedeceksin ve bu rüyadan hiç uyanmak istemeyeceksin. Sana o kadar iyi gelecek ki keşke daha önceden bu teklifi yapsaydım diye düşüneceksin. ikiniz için de artık yeni bir sayfa açılacak. Bu yeni sayfada umarız ki her şey istediğiniz gibi olur. Birbirinize anlayışlı ve saygılı olduktan sonra asla üzülmezsiniz. İyi günde de kötü günde de birbirinizin yanında olun!

Maalesef "hayır" diyecek!

Hazırladığın evlilik teklifine göre sevgilinin cevabı 'hayır' olacak. Ne umutlarla ne hayallerle hazırladığın evlilik teklifinin sonu ne yazık ki kötü bitecek. Onun sevgisinden emin olarak bu teklifi hazırlamaya karar verdin. Böyle bir cevap alacağını hiç düşünmüyordun. O da böyle bir teklifle karşısına çıkacağını hiç düşünmemişti. Seni yüzükle karşısında görünce hayatının şokunu yaşayacak ve mekanı terkedecek. Sana hayır cevabını vermesi elbette ki seni sevmediği anlamına gelmiyor. Evlilikten korkuyor olabilir ya da sana tam olarak evlenmek için güvenmiyor olabilir. Sorunu sadece karşı tarafta aramamak lazım. Hayır cevabını duyduktan sonra kestirip atma aşkını. Sen zaten ona niyetini açıkça belli ettin. Sadece doğru zamanın daha gelmediğini düşünüyor. O yüzden üstelemenin de bir anlamı yok. Eğer onu seviyorsan normal olarak yüzüksüz bir şekilde ilişkinize devam edin. İleride neler olacağını bilemezsin. Belki fikri değişir. Bu nedenle sonuna kadar aşkına sahip çık. 

Bu tarz teklifler biraz riskli. Tam olarak karşı tarafın neler düşündüğünü bilmeden, hissetmeden böyle hamleler yapmak insanı sonunda üzebilir, hevesini kurağında bırakabilir. Bu nedenle iyice üzerine düşünmediğin bir konuda istediğin sonucu alamadın. Ama olsun o seni seviyor. Bunu bil yeter.

Senden biraz zaman isteyecek!

Hazırladığın evlilik teklifine göre sevgilin senden biraz zaman isteyecek! Sevgilinin karşısına aniden bu şekilde çıkınca biraz şaşıracak doğrusu. Hiç böyle bir şey yapacağını düşünmüyordu. Aklında hiç evlilikle ilgili bir düşünce yoktu. Aniden gerçekleşen bir durum olduğu için o an karar vermek istemedi. Bu nedenle de senden biraz zaman istedi. Bu cevabı duyunca üzüleceksin. Neden zamana ihtiyacı olduğunu sorup duracaksın ama bu zaman dolduğunda da sana cevabı 'evet' olacak. İşte o zaman ikiniz de sevineceksiniz. 

Senin sevginden, onun sana karşı olan sevgisinden fazlasıyla emin. Sadece evlilik düşüncesiyle aklını meşgul etmediği için ne cevap vereceğini o an şaşıracak. O biraz zaman sonra 'evet' dediğinde de dünyada senden mutlusu olmayacak. İkiniz gayet huzurlu ve mutlu bir yolculuğa çıkacaksınız. Siz zaten birbiri için yaratılmış iki insansınız. İkiniz zaten başkalarıyla düşünülemez. Siz ancak ve ancak birlikteyken bu hayatta mutlu olabilirsiniz. Umarız ki bu mutluluğunuz hiç bozulmaz.

Hiçbir şey demeden çekip gidecek!

Hazırladığın evlilik teklifine göre sevgilin hiçbir şey demeden ortamdan çekip gidecek! Bu durumu olumlu da düşünebiliriz olumsuz da. Belki çok şaşırdığı için ortamı terk edecek belki de hayır diyemediği için gidecek, onu bilemiyoruz. Ama içine düşüceğin durum senin için sıkıntı olacak. Çünkü evlenmek istediğin insan sana hiçbir şey demeden çekip gitmesi ve seni ortada bırakacak olması çok kötü bir durum. Ona hemen ulaşmaya çalışacaksın fakat başarılı olamayacaksın. Seninle konuşmak istemeyecek. Zaten o saatten sonra da ilişkinize devam edemeyeceksiniz. Yani sen yeni bir başlangıç yapmayı planlarken, her şey ne yazık ki sona erecek. 

Kendini bu yaşananların suçlusu ilan edebilirsin fakat burada suçlu sen değilsin. Aslında o da değil. Demek ki bir şeyleri genel olarak yanlış anlamışsınız. Olsun sağlık olsun diyelim ve geçelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
77
61
34
25
24
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
iremhas3

kendi kendime evlilik teklifi yapayim dedim ve yine kendim kabul etmedim aq sacmaliga bak msoxemdoemdofmclr

Melis Direk

kendime evlilik teklifi edip kendim reddetmişim saçmalığa bak

byun baekhyun

ne demek hayır aq sikerler öyle sevgiliyi

Skyler Nash

aha kpop fanı.özellikle de ilk tanıdığım kpop grubunun eunhyukkiesi