Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin İçin Bir Yılbaşı Masası Hazırla, 10 Üzerinden Puanlayalım!

etiket Sevgilin İçin Bir Yılbaşı Masası Hazırla, 10 Üzerinden Puanlayalım!

Aburoski
24.12.2020 - 19:00

Çok heyecanlı!

Hadi başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yemek takımlarımızı seçelim!

2. Şimdi de yemek takımına uygun olan kaşık çakal bıçak setini seç.

3. Bardakları koyalım bakalım!

4. Biraz da masamızı süsleyelim. Hangi mumları kullanırsın?

5. Şimdi sıra yemeklerde. İlk önce başlangıcımızı seçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çorbayla da devam edelim.

7. Üff be mis gibi koktu! Ana yemekte sıra...

8. Sofraların vazgeçilmezi salatamızı da yapalım.

9. Bunlardan hangisi sofranda olsun peki?

10. Şimdi de son olarak tatlı yiyelim tatlı konuşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hazırladığın masaya bayılacak!

Hazırladığın masaya bayılacak!

Sevgilin için hazırladığın masa tam anlamıyla dört dörtlük! Gördüğü an boynuna atlayacak senin. Yemek seçimlerin de bana kalırsa çok uyumlu. Her detayı düşünerek kararlarını verdin. Hem doyurucu hem de lezzetli seçimler yaptın. Bu seçimleri yaparken sevgilini de düşünmen çok hoş. Sen tam bir aşk insanısın. Yılbaşında sevgilinle birlikte muhteşem dakikalar sizi bekliyor olacak. Bu aşk yürür gider hadi hayırlısı... :)

Dört dörtlük değil ama yine de güzel!

Dört dörtlük değil ama yine de güzel!

Sevgilin için hazırladığın masa tam anlamıyla olmasa da bence yine de güzel. 2 puanı sevgilini düşünerek bazı kararlar vermediğin için kırdım. Onun dışında seçimlerin ideal. Biliyorum sevgilini çok seviyorsun ama böyle masa hazırlamak sana çok zor geliyor. Pek alışık değilsin. Buna rağmen 8 puanı bizden aldın. Azıcık daha çabalasan dört dörtlük bir masa olacaktı ama olsun sevgilin bu masaya da bayılacak! :)

İyi fakat çok iyi değil!

İyi fakat çok iyi değil!

Sevgilin için hazırladığın masadan maalesef birbiriyle uyumlu olmayan seçimler yaptığın için 4 puan kırmak zorunda kaldım. Masada düzen, uyum bana kalırsa çok önemli. Bir de sevgilinle baş başa yemek yiyeceğin masanın daha da özenli hazırlanması gerekiyor. Unutma, bu sıradan bir akşam yemeği değil. Sizin birlikte kutladığınız yeni yıl yemeği! Öylesine seçimler yapmamalısın yani. Yine de gideri var diyeyim ben. 6 puan da çok kötü değil! :)

İdare eder be canım!

İdare eder be canım!

Sevgilin için hazırladığın masayı ben pek beğenemedim. Öncelikle seçimlerin zaten birbiriyle uyumlu değil. Seçimlerini yaparken de sadece kendini düşündün. Bu nedenle senden tam 5 puan kırdım. Kuzum tek başına mı yemek yiyeceksin? Biraz sevgilini düşünseydin daha hoş olurdu sanki. Neyse, seni çok üzmeyeyim yine de aşırı kötü değilsin. Tecrübesiz olduğun için bu seçimleri yaptığını da çok iyi biliyorum bu nedenle sana kızmıyorum. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
266
154
123
84
74
29
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağız Çakır

o kadar klas masa hazırlatıyosun mumlar, modern tabak setleri filan ama yemeğe içli köfte, mercimek çorbası, çoban salatası seçeneği koyuyosun vizyonsuz oned... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

10 :)