Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Beş Aşk Dilinden Kaç Tanesine Sahip?

Sevgilin Beş Aşk Dilinden Kaç Tanesine Sahip?

miray soysal
19.11.2022 - 17:25

'Seni seviyorum' demenin birçok farklı yolu yani beş sevgi dili vardır. Peki, sevgilin 5 aşk dilinden kaç tanesine sahip?

Testin sonunda söylüyoruz!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Hepimiz sevgilimiz tarafından iltifat almak ya da sevildiğimizi duymak isteriz. Peki, sevgilin bunu ne kadar sıklıkla yapıyor?

4. Söyle bakalım, sevgilinle kaliteli vakit geçirdiğini düşünüyor musun?

5. Peki, Sevgilin hasta olduğunda sana bakar mı ya da birlikte yaşadığınız ev ile ilgilenir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Birbirinize ne sıklıkta hediye alırsınız?

7. Son olarak, aşk dillerinden bir tanesi dokunarak ve sarılarak sevdiğini hissettirmektir. Sevgilin sana bunu hissettirebiliyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sevgilin beş aşk diline de sahip!

Aşkını göstermek için bir adını dağlara yazmadığı kalmış! Ne şanslısın çünkü sevgilin tüm aşk dillerinde resmen seni sevdiğini haykırıyor. Aslında biz söylemesek de sen bunu zaten iliklerine kadar hissediyorsun. Sarıldığında bile bambaşka sarılıyor, her zaman üzerine titriyor. Kötü bir gün geçirdiğinde çeşitli olumlamalarla sana tüm benliğiyle destek oluyor. En önemlisi de sana ve kararlarına saygılı ve ihtiyaç duyduğun her anda elini tutmak için hazır bekliyor!

Sevgilin 4 aşk diline sahip!

Verdiğin cevaplara göre görüyoruz ki sevgilin beş aşk dilinden dördüne de sahip. Soracaksın tabii şimdi, bir puanı nerden kırdın editörüm? Aslında güzel giden bir birliktelik var iki tarafta birbirini çok seviyor, üzerine düşüyor. Sadece karşı tarafta biraz çekingenlik var sanki. Aşkı bulmak, doyasıya yaşamak bunlar çok güzel şeyler. Sevgilin seni çok seviyor, ama yansıtırken biraz temkinli davranıyor. Korkmayın birbirinize duyduğunuz tutkuyu hissettirmekten. Çünkü aşkı hissetmek kadar güzel şey var mı bu hayatta?

Sevgilin 3 aşk diline sahip!

Sevgilin seni seviyor ama hissettiği sevgiyi sana ifade ederken pek başarılı değil. Çünkü, bazı insanlar hissettiği duyguları başkalarından çekinerek yaşar ve farklı bir şekilde ifade etme eylemi gösterir. Ancak bu, sevgiyi ya da aşkı daha az doğru veya gerçekçi kılmaz. Birbirinizle daha çok vakit geçirin ve daha çok sevme eğilimi gösterin. Bırakın sevginiz davranışlarınıza yansısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
35
10
7
6
5
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
murat balkaya

Cinsiyet sorma adı altında lgbt yi alttan alttan sunma her seferinde.

Watty kızı

Sevgilin beş aşk diline de sahip! Aşkını göstermek için bir adını dağlara yazmadığı kalmış! Ne şanslısın çünkü sevgilin tüm aşk dillerinde resmen seni sevdi... Devamını Gör

koydum beybi

ask dili ne kiz