Görüş Bildir
Haberler
Sevgililerinin Sadakatini Ölçmek İçin Bir TikTok Fenomeniyle Anlaşan Kadınlardan Beyin Yakan Yöntem

Sevgililerinin Sadakatini Ölçmek İçin Bir TikTok Fenomeniyle Anlaşan Kadınlardan Beyin Yakan Yöntem

Effy
20.10.2022 - 10:33

İkili ilişkilerin kabusu olan aldatılma mevzusu, maalesef bazı insanların başına gelebiliyor. Aldatılmaktan korkanlar ise bazen ilginç yöntemlere başvuruyor... Bunlardan biri de 'bal tuzağı' ismi verilen test! Bu test, başka bir kadının sevgilisi olan erkeğe onu denemek için flörtöz bir şekilde yazmasını kapsıyor. Bir TikTok fenomeni ise bu işi mesleğe dönüştürmüş... Haberin detayları içeriğimizde. 👇

Kaynak: https://www.dailystar.co.uk/love-sex/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son zamanlarda popüler olan 'bal tuzağı' testi, yabancı bir kadının sevgilisi olan bir erkeğe yazarak sadakatini ölçtüğü bir çeşit yöntem.

Son zamanlarda popüler olan 'bal tuzağı' testi, yabancı bir kadının sevgilisi olan bir erkeğe yazarak sadakatini ölçtüğü bir çeşit yöntem.

Sevgililerinin kendilerini aldatıp aldatmayacağını merak eden veya halihazırda bu durumdan şüphelenen kadınlar, yabancı bir kadından sevgililerine flörtöz bir şekilde yazarak sadakatini ölçmesini istiyorlar. Eğer sevgilisi olan bir erkek buna karşılık verirse aldatmış oluyor ama reddederse testi geçmiş oluyor!

Bir TikTok fenomeni bu testi kendisinden rica eden bir kadın için yaparken yaşadığı tuhaf bir deneyimi anlatmıştı.

Burada bahsettik 👇

19 yaşındaki Livi Shelby ile tanışın. TikTok fenomeni genç kadın, ayrıca bal tuzağı testi ile birçok kadına yardımcı olduğunu anlattı.

'Bal tuzağı' testinin işleyişinden bahseden genç fenomen 'Sadık olacaksan cevap vermiyorsun, bu yüzden 'selam' cevabını verdilerse, yolun yarısındalar'' dedi.

Bazı erkekler 'Üzgünüm, sevgilim var' dese de Shelby bunun kendisi için yeterli olmadığını, sınırları zorladığını söyledi. 👀

Bazı erkekler ise hem cevap verip, hem de kendisinin fotoğraflarını beğeniyormuş: "İşte o an 'seni yakaladım' diyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakın zamanda katıldığı bir radyo programında bal tuzağı testi için birçok kadın takipçisinin kendisine ulaştığını söyleyen Shelby, yaptığı bu iyilik için herhangi bir ücret talep etmiyor.

Ancak ekran görüntülerini TikTok videolarında kullanmalarına izin vermeleri gerekiyor: “İnsanlara, yayınlanmasını istemiyorlarsa yapmayacağımı söylüyorum çünkü bunu aslında içerik üretmek için yapıyorum.”

Ünlü fenomen, zaten çoğu kişinin kendisine videolara çıkmak için değil, yaşadıkları güven problemleri sebebiyle ulaştığını söylüyor.

Fakat mesaj kutusunun bu isteklerle dolup taştığını söylüyor: "O kadar çok mesaj alıyorum ki bence artık bunun için ücret talep etmeliyim."

Siz 'bal tuzağı' testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara buyurun...

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
7
6
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın