Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü’ne Yalnız Girmek İstemeyenler İçin 10 Sosyal Ağ

Sevgililer Günü’ne Yalnız Girmek İstemeyenler İçin 10 Sosyal Ağ

Webtekno
04.02.2015 - 23:21 Son Güncelleme: 05.02.2015 - 00:07

InstaMessage

Instagram'daki kişilerle mesajlaşmanızı sağlayan ve yeni arkadaşlar bulmak için en kullanışlı uygulamalardan birisi.

Tango

Geniş kapsamlı birçok özelliğe sahip olan Tango hem bir mesajlaşma hem de bir sosyal ağ uygulaması diyebiliriz. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Tango ile yeni arkadaşlar bulabilir veya sesli ya da görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.

SMS yöneticisi olarak da kullanabileceğiniz Tango ile yeni oyunlar da keşfedebilmeniz mümkün.Tinder

Lokasyon tabanlı bir arkadaşlık uygulamasıdır, çevrenizde yaşayan ve uygulamayı kullanan diğer insanlarla tanışmanızı sağlar.

Hot or Not

Diğer arkadaş bulma uygulamalarından farklı olan Hot or Not'da kişilere çekici veya değil şeklinde puanlama yapıyorsunuz. Çekici olduğunu söylediğiniz kişilerle sohbet edebileceğiniz Hot or Not sayesinde sohbet edeceğiniz kişilerin fotoğraflarını da görebilirsiniz.MeetMe

Yeni arkadaşlar edinmenizi sağlayacak ücretsiz bir uygulama olan MeetMe ile çevrenizdeki kişileri görüntüleyebilir ve kolayca sohbet edebilirsiniz. Konuma göre, seçtiğiniz yaş aralığına ve cinsiyete göre kişileri görüntüleyebileceğiniz MeetMe uygulamasına üye olmak ve kullanmak oldukça basit.

Sadece sohbet etmekle kalmayıp profilinizde fotoğraf veya metin gibi paylaşımlar yapabileceğiniz ayrıca kişileri dilerseniz arkadaş listenize de ekleyebileceğiniz MeetMe uygulaması klasik bir sohbet uygulamasından daha çok bir sosyal ağ diyebiliriz.

OkCupid

Yeni arkadaşlar edinebileceğiniz ücretsiz bir uygulama olan OkCupid ile yakınınızdaki kullanıcıları görüntüleyebilir, arama filtresi oluşturabilir veya rastgele kişileri görüntüleyebilirsiniz.

OkCupid üzerinden tanıştığınız kişilerle sohbet edebilir, onların profillerini beğenebilir ya da takip edebilirsiniz.Coffee Meets Bagel

Bir arkadaşlık uygulaması olan Coffee Meets Bagel ile tanıştığınız kişileri kahve içmeye davet edebilirsiniz. Ülkemizde henüz çok popüler olmasa da kullanımı oldukça kolay bir uygulama olan Coffee Meets Bagel ile yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Banjo

Banjo size en yakın diğer kullanıcıları harita üzerinde gösteren bir arkadaş bulma uygulamasıdır. Oldukça kullanışlı bir uygulama olan Banjo ile seçtiğiniz sosyal ağa göre kullanıcıları görüntüleyebilirsiniz.

Skout

Profil bilgilerinize ve ilgi alanlarınıza göre telefonunuzu sallayarak yeni arkadaşlarla tanışmanıza olanak sağlayan Skout uygulamasının tek kötü yanı eşleştiğiniz kişinin 30 saniye boyunca cinsiyetini görememeniz oluyor.

Blendr

180 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan arkadaşlık uygulaması Blendr henüz çok fazla kişi tarafından kullanılmadığı için sahte kullanıcılar vs. bulunmuyor.

Kaynak: http://tr.fobito.com/android/lists/se...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın