Görüş Bildir
Haberler
TV
Seversin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Seversin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
30.06.2022 - 00:36

1 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Seversin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Tolga'nın kendini kurtarmak için ettiği evlilik teklifi tüm olayları değiştirir ve Asya ile evlilik arifesine girmek zorunda kalırlar. İkili bu oyunu sürdürürken Tolga'nın son itirafı Asya'yı şok eder. İşte Seversin 6. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı Seversin dizisi kısa sürede izleyiciler tarafından sevildi. İç Yapımlar imzalı ve yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu romantik komedi dizisinin beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Seversin fragman ve son bölüm yaşananlar.

Seversin 6. Bölüm Fragmanı

Seversin Son Bölümde Ne Oldu?

Seversin Son Bölümde Ne Oldu?

Kendilerini bir anda aşk oyunu içinde bulan Asya ve Tolga için flört ediyor gibi görünmek oldukça zor olacaktır. Öte yandan Bahri bu aşk oyununun başka kimse tarafından bilinmesini istemez.

Yalan da olsa ikilinin ilişkisi Asya'nın ailesi tarafından oldukça güzel karşılanırken Suzan ve Selin için aynı durum geçerli değildir. Suzan'ın da desteğiyle bu durumu oldukça ciddiye alan Selin harekete geçecektir. Selin'in yaptığı hamle Tolga tarafından olumlu karşılanırken sonucu ise kimsenin beklemediği gibi olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın