Görüş Bildir
Haberler
Severek İzlediğimiz Süper Kahramanların Kostümlerinin Fiyatını Hiç Merak Ettiniz mi?

Severek İzlediğimiz Süper Kahramanların Kostümlerinin Fiyatını Hiç Merak Ettiniz mi?

Emre Tüfekçi
23.03.2019 - 11:51 Son Güncelleme: 24.03.2019 - 12:00

Süper kahraman filmlerinin olmazsa olmazlarından kostümlerinin hiç ne kadara üretildiğini veya satıldığını düşündünüz mü ?

Çocukluğumuzdan beri okuyarak tanıdığımız veya filmlerine giderek kendimize benimsediğimiz bazı süper kahramanlar vardır. Filmleri izlerken veya kitaplarını okurken kendimizi onların yerine koyarak hayal dünyamızda kaybolduğumuz süper kahramanların hiç kostümlerinin ne kadar olduğunu düşündünüz mü ? Hadi gelin bu güne kadarki en pahalı süper kahraman kostümlerine bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deadpool vs Cancer

Deadpool vs Cancer

Geçtiğimiz yıl göğüs kanserine dikkat çekmek amacıyla pembe bir kostüm tasarlayan Deadpool ekibi, Omaze sivil toplum örgütü adına 500.000 dolara satarak bağışlamıştır.

Valkyrie Saçı

Valkyrie Saçı

Thor: Ragnarok filmiyle akıllarımızda kalan Valkyrie, hepimizin büyük sempatisini toplamıştı. Saçlarını gördüğümüzde yapılması çok da zor değilmiş gibi geliyor. Fakat bu peruğun maliyeti tam olarak 10.000 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Batsuit

Batsuit

Batman vs Superman filminde karşımıza çıkan bu kostümü, Batman'i canlandıran Ben Affleck filmden sonra almak istemiştir. Fakat stüdyonun kostüme biçtiği değer yaklaşık 100.000 dolar idi.

Superman 3

Bu kostüm tam tamına 200.000 dolar. Filmden sonra yapılan açık artırmada yaklaşık 20.000-40.000 dolara satılmasını bekleniyordu. Fakat Superman sevdalıları arasında bir yarış başlayınca kostüm açık arttırmanın sonunda 200.000 dolara satıldı. Sizce değer mi?

Captain America Stealth Suit

Captain America Stealth Suit

Captain America sevenlerinin 1 numarası olan bu kostümün satış fiyatı 30.000 dolar olarak bekleniyordu. Fakat açık arttırmada Superman'de olduğu gibi bir yarış haline girilince 228.000 dolara satıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Black Panther

Black Panther

Filmin kostüm tasarımcısı Ruth Carter'ın dediğine göre Black Panther'in yaklaşık 20 tane kostümü olması gerekiyormuş. Fakat bunun çok maliyetli olacağını belirtmiş. Filmde toplam 6 kostüm giyen Black Panther'in kostümlerinin toplam maliyeti 1.800.000 dolara tekabül ediyor.

Iron Man

Iron Man

İlk filmde gördüğümüz altın ve kırmızı olan zırh, stüdyodan çalınmış. Stüdyo görevlilerinin raporuna göre zırhın maliyeti 325.000 dolar.

Black Widow

Black Widow

Scarlett Johansson demek Black Widow demek... Marvel'ın birçok filminde rol alan başarılı oyuncunun Iron Man 2'de giydiği S.H.I.E.L.D. kostümü diğerlerine göre o kadar yüksek rakamlara satılmadı. Fakat yine de anneannemizin ve birkaç terzinin yardımı ile dikilebilecek bu kostüm 8.000 dolara satılmıştır.

Catwoman

Catwoman

1992 yılında karşımıza çıkan Catwoman'ın kıyafeti oldukça göz alıcı ve dikkat çekici. 2009 yılında açık artırmaya çıkan bu kostüm 8.260 dolara satılmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
35
20
9
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esthetician

Iron man Marvel'ın en masraflı süper kahramanıdır zaten sinematik evrende. Şaşırmadım o fiyata daha diger 40 tane zırhı var o adamın bide

Koray

İronman hariç hiçbiriyle işim olmaz... Bir de Thor'un çekici ve baltası.

Ezgi

alan mallara ne diyim bilemedim