Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Yumurta Çeşidi İlişkini %100 Anlatıyor!

Sevdiğin Yumurta Çeşidi İlişkini %100 Anlatıyor!

Aburoski
16.04.2020 - 17:00

Bize sevdiğin yumurta çeşidini söyle sana ilişkini anlatalım! 

Hazırsan hemen başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi yumurta çeşidini seviyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz bir bütünsünüz!

Siz bir bütünsünüz!

Seçtiğin yumurtaya göre yaşadığın ilişkide sen çok mutlusun. Her ne kadar dışarıdan çok karışık gözükse de aslında özünüzde bir bütünsünüz. Siz tam anlamıyla bir elmanın iki yarası gibisiniz. Bazen ilişkiniz çıkmaza girse de siz sevginizden aldığınız güçle o çıkmazdan kurtulup yolunuza devam ediyorsunuz. Genel olarak zaten bütün ilişkilerin bu şekilde olması gerekiyor fakat birçok insan başaramıyor. insanlar en ufak bir engelde pes etme yolunu seçiyor. Siz öyle değilsiniz tabii. Her türlü fedakarlığı yaparak tüm olumsuzluklara rağmen ilişkinizi devam ettiriyorsunuz. Örnek alınması gereken bir ilişkiniz var. Bir gün birbirinizden koparsanız hiçbir zaman bir daha böyle bir ilişki yaşayamacaksınız. Siz resmen kuru fasülye pilav gibisiniz. Ayrı ayrı pek bir anlamınız olmuyor. Birlikte güzelsiniz! Aynen bu şekilde devam. 3. kişilerin aranıza girmesine de izin vermeyin. Sadece bu aşkı kötü oyunlar bozabilir. Buna asla müsade etmeyin ve gözünüzü dört açın. :)

Ömürlük bir ilişkiniz var!

Ömürlük bir ilişkiniz var!

Seçtiğin yumurtaya göre dışarıdan bakıldığında aslında sağlam bir ilişkiniz olduğu söylenmez ama aslında çok güçlü bağlarla kurulu bir ilişkiniz var.  Aslında sen bile bu ilişkinin nasıl devam ettiğini bazen sorguluyorsun. Evet, kavgalar, tartışmalar, küslükler epey fazla yaşanıyor ama bu ilişkinizin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Sizi bu durumlar güçlendiriyor diyebiliriz. Gerek kendiniz gerekse 3. kişiler bu ilişkiye kolay kolay zarar veremez. Bu konuda içiniz rahat olsun. Sadece biraz daha zıtlaşmaları azaltabilirsiniz. En azından bir süreliğine ilişkiyi sakin geçirmek size iyi gelecektir. Özellikle bu dönemde didişmemeye özen gösterin. 

Bunların dışında bu şekilde devam ederse ilişkiniz ömürlük olabilir. Yeter ki birbirinizden bıkmayın ve birbirinizi sevmeye devam edin. Hiçbir engel sizin önünüzde duramaz! İkiniz de koruyucu ve sahiplenici yapıda insanlarsınız.

Pamuk ipliğine bağlısınız!

Seçtiğin yumurtaya göre ne yazık ki ilişkinizin pamuk ipliğine bağlı olduğunu söylemek zorundayım. Belli bir zamana kadar örnek bir çift olarak bir beraberlik yaşamışsınız. Birbirini anlayan ve değer veren insanlarmışsınız fakat bir süredir işler çok karışmış. Birbirinize tahammül edemeyecek seviyeye ulaşmışsınız. En ufak bir şey olsa da ayrılsak diye bekliyorsunuz. Yani dokunsalar patlayacak ve bu ilişkiyi yerle bir edecek gibisiniz. 

Bu kırılma noktası neydi, nasıl oldu inan sizin gibi ben de bilmiyorum ama kendinize yazık etmişsiniz. Güzelim ilişkiyi mahvedeceksiniz. Çok farklı karakterlere de sahipsiniz. Bu zaman kadar gelmeniz bile mucize aslında. Biriniz kıpır kıpır ve konuşkan; diğeriniz ise daha sakin ve buyurgan! Bu zıt özelliklerinizle bu ilişkiyi çok ileriye taşıyamayacaksınız. Ama üzülmeyin ikiniz de ileride çok güzel günler yaşayacaksınız. Tabii ayrı kişilerle farklı yerlerde. :)

Wow ben böyle bir ilişki görmedim!

Seçtiğin yumurtaya göre sen tam anlamıyla aradığın kişiyi bulmuşsun! Birbirinizi gerçekten tamamlıyorsunuz. O senin ruh eşin, o senin ruh ikinizin. Etrafınızdaki insanlar sizi çok kıskanıyor. Aman dikkat! Kafanıza ne eserse yapıyorsunuz. Planla değil anı yaşayarak mutlu oluyorsunuz. Gerçekten sizin gibi birbirine aşık insanlar bu kadar eğlenceli bir ilişki yaşayabilir. Bazen zorlanıyorsunuz, yoruluyorsunuz ama bunlar bir ilişkinin tuzu biberi. Deli dolu bir aşk yaşıyorsunuz. İlişkiniz filmlere konu olabilecek kadar güzel. Küçük şeyleri büyük sorunlar haline getirmiyorsunuz. Belki de bu sizin mutluluğunuzun formülüdür. Duygusal olarak zaten birbirinize yangınsınız! Fakat bu ilişki size sadece manevi olarak değil, diğer yönlerden de çok iyi geliyor. 

Ben ileride bir düğün organizasyonu için birlikte koşturacağınızı düşünüyorum. Güzel bir aile kuracaksınız. Böyle giderse sonsuza kadar beraber olacaksınız. :)

Siz süper ikilisiniz!

Seçtiğin yumurtaya göre ilişkinizde bazı evreleri atlatmış ve bazı olgunluğa ulaşmışsınız. Birbirinize olan aşkınızı uzun zaman geçse de asla yitirmezsiniz. Aranızda çok güçlü bir güven bağı var. Bu da ilişkinin olmazsa olmazı. Bu güne kadar birbirinize hep saygılı davranmışsınız. Küçük problemleri hiçbir zaman da büyütmemişsiniz. İlişkinizde her konuda birbirinizi tamamlıyorsunuz. Resmen ruh eşinizi bulmuş gibi hissediyorsunuz. Bazen arada çatışmalar yaşansa da bunlar pek önemli değil. İlişkinize asla zarar verebilecek sürtüşmeler değil yani. 

Gayet sağlıklı bir ilişkiniz var. Olması gerektiği gibi... Belki ileride küçük kıskançlıklar yaşanabilir. Bir süre aranız limoni olabilir ama dert etmeyin. Bu durum ilişkinize asla zarar vermez. Çünkü siz birbirinize çok çok güveniyorsunuz. Eğer bir gün ayrılırsanız bunun nedeni asla 3. şahıslar olmaz. İçiniz rahat olsun. Zaten ayrılacağınızı da düşünmüyorum. :)

Sona yaklaşmışsınız!

Seçtiğin yumurtaya göre ilişkinin sonu gelmiş gibi. Birbirinizden sıkılmış gibisiniz. Aşk ile başlamış ilişkinizde şu an sadece bağlılık söz konusu olabilir. Zamanla duygularınız azalmış ve birbirinizden sıkılmış olabilirsiniz. Yaşanacak ne varsa yaşanmış ve şu an heyecan verici bir şey kalmamasından ötürü olabilir. Bu ilişkinin toparlanacağını da zannetmiyorum. İlişkiniz artık monotonlaşmış. Eski duygularınızı tekrardan yaşayamazsınız gibi geliyor. Bir ilişkide heyecan bitmişse ve sadece bağlılık varsa geçmiş olsun cenaze namazını kılabiliriz. Siz de o durumdasınız. Bu durum seni üzmesin. Ben bu ilişki bittiğinde çok güzel bir ilişkiye başlayacağını, körelen duygularının yeniden alevleneceğini düşünüyorum. Merak etme yakında ne olup biteceğini göreceğiz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
129
125
86
50
30
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyma avşar

sevdiğim yumurtadan olmayan sevgilime bağladın konuyu onedio bravo 😂

senemsss3

sunny side up yaa bunu her gördüğümde aklıma geliceksin duygucum

Piloo

Siz bir bütünsünüz! ^_^