Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Diyet Yemeklerini Seç, Ne Kadar Kilo Vereceğini Söyleyelim!

Sevdiğin Diyet Yemeklerini Seç, Ne Kadar Kilo Vereceğini Söyleyelim!

Sevdiğin diyet yemeklere göre ne kadar kilo verebilirsin söylüyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Sen kilo veremeyecek aksine kilo alacaksın!

Maalesef sen kilo veremeyeceksin. Hatta üstüne bir iki kilo da alacaksın. Çünkü sen yemeyi seven birisin. Her pazartesi diyete başlarsın belki ama pazartesi saat 3 gibi o diyet bozulur. 'Amann bir daha mı geleceğim dünyaya?' dersin ve işte bu sihirli cümle ile saatler süren diyetine son verirsin. Senin kilo vermen oldukça zor.

Sen en fazla 1 kilo vereceksin!

Tamam sen kilo vereceksin ama sen sadece 1 kilo vereceksin. Üzgünüz ama sen de öyle 4-5 kilo verebilecek azim yok. Bir yerden sonra her şeyi boş veriyor ve seni mutlu eden çikolata, tatlılara yöneliyorsun. Bu nedenle sen en fazla 1 kilo verebilirsin.

Sen tam 3 kilo vereceksin!

Sen tam 3 kilo vereceksin. Ne desek bilemedik. Azmin, hırsın ve kafana koyduğun şeyleri yapıyor olman seni belki de ideal kilona ulaştıracak. Sen kolay kilo verebilen ve bir kere o diyete başlarsa bir daha zor bozan birisin. Sen düzeni ve sağlıklı yaşamı seven birisin. Kendine pratik yemekler hazırlayabilir ve herkesi de buna teşvik edebilirsin.

Sen bu gidişle 5 kilo verebileceksin!

Evett evettt sen, sen o diyet ustası, sen sağlıklı yaşam gurusu... Sen 5 kilo ve hatta daha fazla kilo verebilecek birisin. Senin için kilo vermek oldukça basit. Çünkü sana iyi gelin şeyi, ne zayıflatır ne kilo aldırır artık çözmüş birisin. Biraz diyet yapman senin hemen kilo vermeni sağlıyor. Ne diyelim taktiklerini biz de bekliyoruz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
56
36
25
24
12
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın