Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Çizgi Film Karakterine Göre Nasıl Bir Çocukluk Geçirdiğini Söylüyoruz!

Sevdiğin Çizgi Film Karakterine Göre Nasıl Bir Çocukluk Geçirdiğini Söylüyoruz!

Beyza
22.08.2023 - 13:28

Küçükken erkenden uyanıp en sevdiğiniz çizgi filmi izleyebilmek için ekran başında beklediğinizi biliyoruz. Peki en sevdiğiniz çizgi film karakterine göre çocukluğun nasıl geçti? 

Öğrenmek için hadi, hemen teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapman gereken tek şey çocukken izlemekten en zevk aldığın çizgi film karakterini seçmek!

Tam bir baş belasıymışsın!

Tam bir baş belasıymışsın!

Sen çocukluğunda yaptığın yaramazlıklarla tozu dumana katmışsın. Ancak bu yaramazlık, başını belaya sokacak türden değil aksine insanların yüzünde tebessüm oluşturan sevimli bir yaramazlık. Bu yüzden kimsenin sana karşı bir kırgınlığı olmamış. Hatta bu tatlı yaramazlık, çocukluğunu aşarak gençliğine ve yetişkinliğine de sirayet etmiş gibi görünüyor. Seninle geçirilen her an bu yaramazlık sayesinde daha da keyifli ve unutulmaz hale gelmiş. İşte bu sebeple sen herkesin gönlünde taht kurmuş bir çocuk olmuşsun. Bu tatlı yaramazlığın sadece çocukluğuna has olmadığını büyüdükçe daha da pekiştiğini söyleyebiliriz.

Sen biraz çapkın bir çocukmuşsun!

Sen biraz çapkın bir çocukmuşsun!

Senin çocukluğun, muzipliklerle ve çapkınlıklarla doluymuş. Hayatı dolu dolu yaşamayı seven ve eğlenceyi her anında hissettiren bir çocukmuşsun. Hem kendin eğlenmiş hem de çevrendeki insanları eğlendirmeyi başarmışsın. Ancak bu çapkınlığın ve eğlenceye olan düşkünlüğün aslında zekanın bir yansıması olmuş. Kıvrak zekanı kullanarak insanları etkilemek ve onları eğlendirmek senin için hiç de zor olmamış. Bu yeteneğinle, çevrendeki herkesi kendine hayran bırakmayı başarmışsın.

Sen zeki ve öğrenmeyi çok seven bir çocukmuşsun!

Sen zeki ve öğrenmeyi çok seven bir çocukmuşsun!

Çocukluğun, adeta bir ressamın tuvaline dökülen renkler kadar canlı ve etkileyici geçmiş. Keskin zekan ve hızlı öğrenme yeteneğin sayesinde yaşıtlarının hep bir adım önünde olmayı başarmışsın. Bu duruşun ile büyüklerinden övgü kapmayı da unutmamışsın tabii ki. Senin için eğlence dostlarınla geçirilen kaliteli zaman ve yeni bilgiler edinmekten ibaretmiş. Bu özgün ve zengin çocukluk deneyimin, seni bugünkü 'sen' yapmayı başarmış.

Sen güçlü ve işbirliği yapmayı bilen ve arkadaş canlısı bir çocukmuşsun!

Sen güçlü ve işbirliği yapmayı bilen ve arkadaş canlısı bir çocukmuşsun!

Her zaman güçlü ve soğukkanlı bir duruş sergileyerek çevreni etkileyen bir çocuk olmuşsun. Bu her zaman bir köşede oturduğun anlamına da gelmiyor tabii ki. Sen de eğlenmiş, yeri geldiğinde yaramazlıklar yapmışsın. Arkadaşlarınla birlikte yaşadığın sorunlara her zaman hızlı ve etkili çözümler bulmuşsun ki bu da seni grup içinde sevilen ve danışılan bir kişi haline getirmiş. Bu işbirliği yeteneğini hala koruduğuna inanıyoruz. Güçlü ve sakin duruşunla, her zaman çevreni büyüleyen bir kişi olduğunu biliyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
38
29
23
10
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Sen biraz çapkın bir çocukmuşsun! Şirinler ile çapkın çocuk ne alaka 😒

KumdanKum

bilim mi ahahshas 😅 büyümüşüm çapkın olmamışım elimde elma şekeriyle gezerken mi olucam😅

berr_qq

Bu nasıl bir test ya? Keloğlanın, Marsupilaminin, nana ile limonun olmadığı teste ben test demem arkadaş! ( bu arada zeki ve öğrenmeyi çok seven bir çocukmuşum)

sena sena

tom ve jerry neredeeee