Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğimiz Oyun Karakterlerinin Neredeyse Birebir Aynısı Olan 10 Cosplay

Sevdiğimiz Oyun Karakterlerinin Neredeyse Birebir Aynısı Olan 10 Cosplay

Onat Yılmaz Çakalcı
01.11.2022 - 13:06 Son Güncelleme: 25.10.2022 - 16:11

Günümüzde pek çok insan cosplayerlık ile uğraşıyor. Dizilerden filmlerden oyunlardan gördüğümüz karakterlerin görünüşüne bürünmek gerçekten de eğlenceli bir iş. Fakat bazen öyle cosplayler görüyoruz ki ağzımız açık kalıyor. Gerçekçilikleri ile bizi şaşkına uğratan bu cosplayler orjinal hallerini aratmayacak derecede iyi oluyor. Bugünkü listemizde esinlendiği karakterin birebir aynısı olan cosplaylere bakacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Geralt of Rivia-Witcher

1. Geralt of Rivia-Witcher

Geralt oyun dünyasının en ikonik ve sevilen karakterlerinden birisi. Maul isimli bu profesyonel sanatçı da Geralt'ın gerçeği aratmayan cosplaylerini yapmasıyla biliniyor. Gerek kostümleri gerek makyajı gerekse de sakalıyla ona bakarken sanki Geralt oyunlardan fırlamış da aramıza gelmiş gibi hissediyoruz.

2. Ultramarine-Warhammer 40k

2. Ultramarine-Warhammer 40k

Warhammer 40k milyonlarca hayranı bulunan dev bir külliyat. Bu hayran evreni o kadar seviyor ki karakterlerden birisi olmak istemiş, Yaptığı Ultramarine kostümünün üstündeki detaylar ve gerçekçiliği bakanın dönüp bir daha bakmasına sebep oluyor. Uzun boyu ve heybetiyle de gerçek bir Ultramarine gibi kendisine bakanları ürkütüyor.

3. Arthur Morgan-Red Dead Redemption 2

3. Arthur Morgan-Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption'ın 2018'de yayınlanmasıyla hayatımıza giren Arthur Morgan, kısa sürede oyun dünyasının en sevilen karakterlerinden birisi haline geldi. Onun Maul_cosplay tarafından yapılan bu cosplayi de gerçeğini aratmayacak kadar iyi duruyor.

4. Caitlyn-League of Legends

4. Caitlyn-League of Legends

Özellikle Arcane'in çıkışıyla beraber bazı League of Legends karakterleri hakkında çok daha fazla bilgi edinme şansına sahip olduk. Bu karakterlerden birisi de Caitlyn'di. Ofelyak isimli bir Reddit kullanıcısı tarafından yapılan bu cosplay, adeta gerçeğiyle birebir. Özellikle tüfekteki detaylar göz dolduran cinsten.

5. Rise Online World

5. Rise Online World

Ülkemizde hızlı bir şekilde büyüyen Rise Online World kendine oldukça büyük bir oyuncu kitlesi buldu bile. Yapılan festivallerde ve etkinliklerde de boy gösteren Rise Online, yapılan cosplaylerle de gözleri üstüne çekiyor. Buradaki suikastçi sınıfı cosplayi ise adeta oyundan fırlamış gibi gözüküyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Maya-Borderlands 2

6. Maya-Borderlands 2

Borderlands 2 kendine özgü görselliği ve sanat tarzıyla gerçeğe yansıtması zor bir oyun. Fakat görünen o ki bu Madsfive'ı Maya cosplayi yapmaktan alıkoymamış. Kıyafetlerin üstlerindeki gölgelendirmeler ve oyundaki halini aratmayan gerçekçiliği ile bu cosplay bolca övgüyü hak ediyor.

7. Jinx-League of Legends

7. Jinx-League of Legends

Jinx uçarı kaçarı tavırları ve gözlerinden okunan deliliğiyle gerçeğe yansıtması zor bir karakter. Ithileryn isimli bu Reddit kullanıcısı ise bunları yansıtmayı çok iyi başarmış. Cosplayden önceki halini de bizlerle paylaşan ithileryn'in cosplayi, Arcane'de bolca gördüğümüz karakterin sanki ekrandan çıkıp yanımıza geldiği hissiyatını uyandırıyor.

8. Odogaron Zırhı-Monster Hunter World

8. Odogaron Zırhı-Monster Hunter World

Monster Hunter World oyuncuya onlarca türde farklı zırh ve silah sunuyor. Sunulan bu ekipmanlardan bazıları o kadar güzel gözüküyor ki hayranlar bunların cosplayini yapmaktan geri durmuyor. Odogaron zırhı da bu ekipmanlardan birisi. Simrell tarafından yapılan bu cosplayi görünce insanın gidip Monster Hunter World oynayası geliyor.

9. Prenses Zelda-Zelda Serisi

9. Prenses Zelda-Zelda Serisi

Zelda oyun dünyasının en köklü ve popüler serilerinden birisi. Haliyle serinin de milyonlarca hayranı bulunmakta. Hannah Eva isimli bir oyuncuysa hayranlığını bir adım öteye taşımaya karar vermiş ve Prenses Zelda'nın bir cosplayini yapmış. Cosplayini yapmış demek az kalır, prensesin kendisi olmuş adeta.

10. Dragon Symmetra-Overwatch

10. Dragon Symmetra-Overwatch

Overwatch da karakterleri ve cosplayleri ile bol bol gündeme gelen bir yapım. Oyunda onlarca farklı kostüm bulunuyor ve bazılarından gözümüzü almak bir hayli zor. Teamparaluna da Dragon Symmetra kostümünü alarak gerçek hayata uyarlamış ve ortaya böyle muazzam bir iş çıkarmış. Gerek kostümün kendisi gerekse de aksesuarlar ve makyaj oyundaki halini hiç mi hiç aratmıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
18
14
8
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
.

geralt çok iyi olmuş, zelda hayal kırıklığı olmamış