Görüş Bildir
Haberler
Setin Ötesine Taştı! Aynı Dizi ve Filmde Oynama Fırsatı Bulmuş Ünlü Çiftler

Setin Ötesine Taştı! Aynı Dizi ve Filmde Oynama Fırsatı Bulmuş Ünlü Çiftler

Cavaradossi
29.11.2021 - 08:45 Son Güncelleme: 29.11.2021 - 11:02

Hollywood'un gösterişli aşk hikayelerini yıllardır yakından takip ediyoruz. İşte karşınızda ilişkileri dizi ve film setinden taşıp gerçeğe dönüşen 20 çift.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Nicole Kidman - Tom Cruise

20. Nicole Kidman - Tom Cruise

İlk kez 1990 yapımı Days of Thunder'da tanışan Kidman-Cruise çifti aynı yıl evlendi. Bir kız bir erkek çocuk evlat edinen çift 11 yıl sonra magazine bomba gibi düşen Cruise'ın ihtirası iddiasının ardından boşandı.

19. Penélope Cruz - Tom Cruise

19. Penélope Cruz - Tom Cruise

2000 yapımı Vanilla Sky filminde tanışıp aşık olan Cruise-Cruz çifti Cruise'un Kidman'dan boşanmasının ardından çıkmaya başlasa da üç yıl sonra ilişki sonlandı.

18. Winona Ryder - Johnny Depp

18. Winona Ryder - Johnny Depp

Daha önce karşılaşsa da yakınlaşmayan Winona Ryder ile Johnny Depp çiftinin yakınlaşması Edward Scissorhands setini buldu. Her şey güzel gitmesine rağmen çift üç yıl sonra ani bir kararla ayrıldı. Uzun bir süre ayrılık depresyonundan çıkamayan Winona, Depp'in olaylı Amber Heard boşanmasında en yakın destekçilerden biriydi.

17. Penelope Cruz - Matthew McConaughey

17. Penelope Cruz - Matthew McConaughey

İlk olarak 2005 yılında aksiyon komedisi Sahara'nın Fas setinde bir araya gelen çift, ilişkilerinden bir yıl sonra yoğun iş programlarını bahane göstererek ayrıldı. İddialara göre Matthew'ın aldatması nedeniyle biten ilişkide McConaughey iddiaları yalanladı.

16. Elizabeth Taylor - Richard Burton

16. Elizabeth Taylor - Richard Burton

20. yüzyılın en ikonik çiftlerinden Elizabeth Taylor ve Richard Burton birlikte yaptıkları 11 filmin yanı sıra ilişkilerindeki skandal ve kopamayışla hep gündem oldular. İlişkilerinin başlangıçları sırasında her ikisi de evli olan çift, ilişkileri sırasında medyadan hiç kaçamadı. Birbirlerine karşı sıra dışı tutkularına rağmen alkolizm ve hiç bitmeyen kavgalar yüzünden mahvolan ilişkinin ilk evliliği 10, ikinci evliliği 1 yıl sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Miley Cyrus - Liam Hemsworth

15. Miley Cyrus - Liam Hemsworth

2009 yılında The Last Song setinde başlayan arkadaşlıkları zamanla ilişkiye dönüşen çift, bu ilişkiyi ilk kez 2012'de resmi olarak duyurdu. Haziran ayında nişanlandıklarını duyuran çift, bir yıl sonra nişan attı. 2017 yılında tekrardan bir araya gelen çift 2018'de evlenirken 2020'de boşandı.

14. Emily Blunt - John Krasinski

14. Emily Blunt - John Krasinski

2010'dan beri evli olan Emily Blunt-John Krasinski çifti 2018'de büyük ses getiren korku filmi A Quiet Place'de başrolü paylaştılar. Krasinski'nin aynı zamanda yönetmenliği üstlendiği filmin ikinci halkasında da flashback sahnelerde ikili bir araya geldi. Çiftin 7 yaşında Hazel ve 5 yaşında Violet adında iki kız çocuğu var.

13. Leighton Meester - Adam Broady

13. Leighton Meester - Adam Broady

2010 yılında The Oranges'ta başlayan tanışıklıkları aşka dönüşen Meester-Broady çifti 2014 yılında evlendi. İki çocuk sahibi olan çift ayrıca Adam'ın Single Parents dizisinde eşinin eski eşi rolüne yer almasıyla tekrardan bir proje için bir araya gelmiş oldu.

12. Penelope Cruz - Javier Bardem

12. Penelope Cruz - Javier Bardem

1992 yapımı Jamon, Jamon'ın çekimlerinde tanışıp 2008'deki Vicky Cristina Barcelona için tekrardan bir araya gelen çiftin ilişkisi 2007'de başladı. 2010'da gizlice evlenen çift 2011'de Leo ve 2013'te Luna ile evliliklerini taçlandırdı. 2017 yılında Loving Pablo için sette tekrardan bir araya gelen ikili son olarak 2018 yapımı Everyone Knows'ta karşımıza çıktı.

11. Eva Mendes - Ryan Gosling

11. Eva Mendes - Ryan Gosling

2011'in eylül ayında romantik bir Disneyland gezisi sırasında magazine yakalanan Mendes-Gosling çifti, on yılı aşkın süredir birlikte. 2012 yapımı The Place Beyond the Pines'ta perdede bir araya gelen çiftin Esmeralda ve Amada adında iki çocuğu var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Goldie Hawn - Kurt Russell

10. Goldie Hawn - Kurt Russell

İlk olarak 1968 yapımı müzikal yapım The One and Only, Genuine, Original Family Band'de tanışsa da birlikteliği 1987 yapımı Overboard'daki karşılaşmalarını bulan Russell-Hawn çifti, adeta kısa süreli Hollywood aşklarına meydan okuyor. Kırk yılı aşkın süren ilişkilerine birlikte birçok film ekleyen çift, bunca uzun beraberliklerine rağmen resmi olarak evlenmedi ancak eski evliliklerinden olan çocukları ve birbirlerine olan tutkularıyla her zaman örnek oldular.

9. Blake Lively - Penn Badgley

9. Blake Lively - Penn Badgley

2007 yılında Gossip Girl'de başlayan aşkları magazine bomba gibi düşen Badgley-Lively çiftinin ilişkisi üç yıl boyunca manşetleri süslemişti. Üç yıllık ilişkinin ardından 2010'da ayrılan çiftin uzun bir süre daha aynı dizide oynadığını düşünürsek zor bir macerayı atlattıklarını kabul etmek gerekir.

8. Michelle Williams - Heath Ledger

8. Michelle Williams - Heath Ledger

İlk olarak 2004 yılında Brokeback Mountain setinde tanışan Ledger ile Williams ilk görüşte aşkın en güzel örneklerinden biri. Ledger'ın Oscar'a uzandığı 2005 yılının ekim ayında kızları Matilda Rose'u kucaklarına alan çiftin hikayesi ise ne yazık ki trajik bir şekilde son buldu. Aşklarının en tutkulu dönemlerinde, 2008'de Ledger'ın hayatını kaybetmesi sonrası Williams'ın gözlerindeki hüzün gitmek bilmedi.

7. Jennifer Lopez - Ben Affleck

7. Jennifer Lopez - Ben Affleck

2003 yapımı Gigli filminin setinde tanışıp aşka yelken açan Lopez-Affleck çifti, 19 yıllı aşkın bir Hollywood aşk hikayesi. Lopez'in boşanmasıyla birlikte ilişkilerini resmen açıklayan ve nişanlanan çift iki yıl sonra nişan attı. Geçtiğimiz yaz aşkları magazine yeniden bomba gibi düşen çift, 17 yıllık aranın ardından tekrardan bir araya geldi.

6. Lucy Boynton - Rami Malek

6. Lucy Boynton - Rami Malek

Malek'in Freddie Mercury performansıyla Oscar'a uzandığı Bohemian Rhapsody'nin Londra setinde tanışan Lucy Boynton-Rami Malek çifti, görkemli aşklarını bugünlerde magazinin önünde yaşıyor. Çeşitli etkinliklerde bir arada görüntülenseler de uzun bir süre aşklarını doğrulamayan çift, Met Gala'da ilk kez bir çift olarak sahneye çıktı ve 2019'da aşklarını resmen açıkladılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Angelina Jolie - Brad Pitt

5. Angelina Jolie - Brad Pitt

2005 yılında başrollerini üstlendikleri Mr and Mrs Smith setinde başlayan aşkları büyük bir ilişkiye dönüşen Angelina Jolie-Brad Pitt çifti, Pitt henüz evliyken magazine bomba gibi düşen Kenya tatiliyle gündeme oturmuştu. Evlat edindikleri çocuklarıyla birlikte uzun bir süre gündemden düşmeyen çift, 2014'ün ağustos ayında Fransa'da evlendi. 2016 yılında Jolie'nin açtığı boşanma davasıyla birlikte başlayan ayrılık süreci ilişkiyi bitirdi.

4. Jada Pinkett Smith - Will Smith

4. Jada Pinkett Smith - Will Smith

İlk olarak 1994 yılında The Fresh Prince of Bel-Air'te ill'in kız arkadaşı rolünün seçmelerine katılan Jada seçilememiş ancak ikilinin ilişkisi başlamıştı. 1997'de evlenen çiftin Jaden ve Willow adında iki çocuğu ve beraber rol aldıkları 2001 yapımı Ali filmi var. Geçtiğimiz yıl kısa bir ayrılık yaşadıklarını duyuran çift neyse ki bugünlerde beraber. Bir daim de mutluluklar.

3. Zoe Kazan - Paul Dano

3. Zoe Kazan - Paul Dano

2007 yılında bir tiyatro oyunu üzerinde çalışırken tanışan ve ilişkileri başlayan Dano&Kazan çifti 2012 yapımı romantik film Ruby Sparks'ın senaryosunu birlikte yazıp başrolü paylaştı. 2018 doğumlu Alma adında bir kızı olan çift ilişkilerini magazinden uzak yaşamayı tercih ediyor.

2. Alica Vikander - Michael Fassbender

2. Alica Vikander - Michael Fassbender

The Light Between Oceans setinde başlayan tanışıklıkları hızlı bir şekilde aşka dönüşen Michael Fassbender ve Alicia Vikander çifti bir ayrılıp bir birleşen sürecin ardından 2017'de İbiza'da evlendi.

1. Rachel Weisz - Daniel Craig

1. Rachel Weisz - Daniel Craig

Üniversite zamanlarından tanışsa da ilişkilerinin başlaması 2010 yılındaki filmleri Dream House'a uzanan Weisz-Craig çifti 2011 yılında evlendi. Önceki evliliklerinden olan çocuklarının yanı sıra birlikte bir çocuğa sahip olan çift, yıllar yılı da magazinin gözdesi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın