Görüş Bildir
Haberler
Serkay Tütüncü Kimdir? Serkay Tütüncü, Nereli, Kaç Yaşında?

Serkay Tütüncü Kimdir? Serkay Tütüncü, Nereli, Kaç Yaşında?

Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Masumiyet dizisinin final yapması ile yeniden gündeme gelen yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü'nün biyografisi merak ediliyor. Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? İşte Serkay Tütüncü hakkında tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serkay Tütüncü Kimdir?

Serkay Tütüncü Kimdir?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğdu. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi.

2016 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Gönüllüler takımında yarıştı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa da adım attı. 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi isimlerin yer aldığı final yapan Masumiyet dizisinde, İlker karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, son zamanlarda merak edilen isimler arasında.

Dizide ünlü işadamı İlker Ilgaz'ı canlandıran Serkay Tütüncü dizinin ilk bölümünden final bölümüne kadar sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. 

İlk olarak Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Serkay Tütüncü, oyunculuk kariyerine 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle başladı.

'Masumiyet' dizisinin setinde tanıştığı Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan  yeni bir aşka yelken açtı.

Serkay Tütüncü Rol Aldığı Yapımlar

Serkay Tütüncü Rol Aldığı Yapımlar
  • 2020 – Bay Yanlış (Ozan Dinçer) (TV dizisi)

  • 2019 – Afili Aşk (Volkan Çekerek) (TV Dizisi)

  • 2018 – İnsanlık Suçu (Gökhan) (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın