Görüş Bildir
Haberler
Sergen Yalçın ve Zafer Algöz, Instagram'da Soru-Cevap Yaptı: 'Talisca'yı Kim İstemez ki?'

Sergen Yalçın ve Zafer Algöz, Instagram'da Soru-Cevap Yaptı: 'Talisca'yı Kim İstemez ki?'

Emre Ş.
04.04.2020 - 19:46

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kulübün Instagram hesabında Zafer Algöz'ün konuğu oldu ve merak edilen soruları yanıtladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Messi mi Ronaldo mu?

Messi mi Ronaldo mu?

'İkisi de büyük oyuncu. Kıyaslıyorlar ama ikisi de büyük oyuncu. Özellikleri çok farklı. Kıyas yapılacak oyuncular değil. Biri fizik, diğeri yeteneğiyle oynayan bir oyuncu. En güzel yorumcu. Ancak hiçbir zaman bir Maradona değil. '

Kadıköy'deki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi

Kadıköy'deki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi

Zafer Algöz, bu sezon Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak, 'Cüneyt Çakır'ın vermediği 3 penaltı var ve son dönemde bu durum Beşiktaş'ın aleyhine çok fazla olmaya başladı.' şeklinde yorumda bulunurken Sergen Yalçın ise, 'Ben ona katılıyorum. Cüneyt hocayı konuşacaksak, çok üst düzey bir hakem. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde yönettiği maçlarla Türkiye'de yönettiği maçlar biraz farklı. Kötü oynanan bir maçta bile VAR devreye girse, hakem görebilse belki maçı kaybetmeyeceksin. VAR'ın sana verdiği hak ama devreye girmiyor.' dedi.

Talisca'yı kim istemez ki

Talisca'yı kim istemez ki

Talisca'nın futbolculuğuyla ilgili söylenecek bir şey yok. Çok önemli işler yaptı Beşiktaş'ta. Maç kazandıran, yetenekli bir oyuncu. Tabi ki görmek isterim ama şartlar şu anda çok sağlıklı değil. Ayrıca her şey belirsiz. Keşke alabilsek, öyle bir gücümüz olsa ama şartlar ne kadar elverir bilemiyorum. Keşke alabilsek.

Kaynak: Fotospor

İşte o soru-cevap yayının tamamı:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
14
3
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın