Görüş Bildir
Haberler
Serenay Sarıkaya'ya Olan Öfkesiyle Terör Estirdi! Şirketi Basan Kişi Korku Saçtı...

Serenay Sarıkaya'ya Olan Öfkesiyle Terör Estirdi! Şirketi Basan Kişi Korku Saçtı...

GNS
24.10.2021 - 18:53

Serenay Sarıkaya'nın danışmanlık şirketi baskına uğradı. Serenay Sarkaya ile birlikte bir projede yer alması ve başrolde olması gerektiğini düşünen bir şahıs prodüksiyon şirketini bastı. Öfkesiyle adeta herkese terör estiren ve ortama korku saçan kişi oyuncuların araçlarına zarar verdi. Bununla kalmayıp öfkesini atamayan şahıs etrafındaki insanlara ölüm tehditlerinde bulundu. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya hayranlığı korkutan bir boyuta ulaştı. Kendisine vaatlerde bulunulduğunu iddia eden Tayfur D. şirkete gidip terör estirdi. Etrafındakilere ve insanlara zarar veren kişi Beşiktaş'ta bulunan ofisteki herkesi dehşete düşürdü. İşte olayın detayları...

Serenay Sarıkaya ile Görüşmek İstedi

Serenay Sarıkaya ile Görüşmek İstedi

Tayfur D. isimli bir kişi Serenay Sarıkaya, Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Erkan Can gibi birçok ünlünün danışmanlığını yapan şirketin İstanbul Beşiktaş’taki ofisine gitti. Dış kapıdan villanın bahçesine atlayan şahıs ilk önce etrafına bağırmaya başladı.

Kendisinin kandırıldığını söyleyen 25 yaşındaki Tayfur D., Serenay Sarıkaya ile görüşmek istediğini söyledi. Etrafına küfür ve hakaretler yağdıran şahıs kimsenin dışarı çıkmaması üzerine ise sinirlendi.

Ölüm Tehditleri Savurdu

Ölüm Tehditleri Savurdu

Tv100’de yer alan habere göre eline geçirdiği bir metrelik demir küllükle etrafa saldıran Tayfur D., villa bahçesinde bulunan ve oyunculara ait olan otomobillere zarar verdi. Şahıs daha sonra ise  şirketin camlarını kırarak ölüm tehditleri savurdu.

Medcezir'de Oynayacaktım!

Medcezir'de Oynayacaktım!

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri 25 yaşındaki Tayfur D.'yi gözaltına aldı. İfadesinde kendisine Serenay Sarıkaya ile birlikte Medcezir dizisinde başrol oynatacaklarını ama kendisini aramadıklarını söyledi.

Serbest Bırakıldı

Serbest Bırakıldı

25 yaşında ki Tayfur D. çıkartıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın