Görüş Bildir
Haberler
Serel Yereli: Parkta Güneş Açınca Rahat Rahat Soyunabiliyoruz...

Serel Yereli: Parkta Güneş Açınca Rahat Rahat Soyunabiliyoruz...

dila bahar
21.10.2021 - 17:51

Londra’da kendine yeni bir hayat kuran Serel Yereli, Türkiye’ye geldi. Bebek’te amcası ile kahve içen Yereli'den çok konuşulan açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu cesur paylaşımları hakkında yorum yaparken açıklamalarına ailesi için döndüğünü de ekledi. İşte Serel Yereli'nin açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bodrum Masalı dizisinin sevilen oyuncusu Serel Yereli, oyunculuğunun yanında müzik kariyerine odaklanmış durumda. Ankara Anlaşması ile Ingiltere'ye taşınan Serel, ailesini çok özlediği için Türkiye’ye döndüğünü açıkladı.

‘Ailem İçin Döndüm’

‘Ailem İçin Döndüm’

Önceki gün amcası ile kahve içen oyuncu Serel Yereli, kendisine yönetilen soruları cevapladı. 'Ailemi çok özledim' diyen Yereli, 'İki yıldır Türkiye’ye gelemiyordum, geçen Ağustos’ta üç günlüğüne gelmiştim. Ailemi böyle şey gibi simülasyon gibi görmeye başlamıştım, gelip yüz yüze görmek istedim” ifadelerini kullandı. Londra’ya yerleşmesi ile alakalı olarak; ”Başından beri aslında öyle değildi olay. Ben hep müzikal oyuncusu olmak istiyordum. Babam ölünce maddi olarak tutunmam gerekiyordu burada. Bende bir basamak olsun, oyunculuk yapayım dedim' dedi.Güzel oyuncu, 'Yurt dışına gitmek istiyordum, kendi şarkılarımı yazıp söylüyordum. Gidip orada kendi ekibimi kurdum. Oyunculuk beni maddi olarak toparladı, yurt dışına gittim' diye devam etti.

Orada Özgürüm!

Orada Özgürüm!

”Çok fazla kafama göre takılıyorum, biraz tembelim gerçekten. İnsanlar rahat olunabileceğini görsün istiyorum. Biz böyle parkta güneş açınca rahatça soyunabiliyoruz, güneşleniyoruz bir problem de çıkmıyor. Kimse kimseye müdahale etmediği için o rahatlığımı sergilemek istiyorum açıkçası.” Sözlerini dile getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
8
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağız Kemancı

Serel bana istek at ülkede dakika durmak istemiyorum, bu içeriği okuyorsan sesimi duy.