Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Sayı Grubuna Ait?

etiket Senin Ruhun Hangi Sayı Grubuna Ait?

Trex
01.04.2016 - 11:19

Asal sayılar mı karmaşık sayılar mı? Reel sayılar mı irrasyonel sayılar mı? Senin ruhun hangi sayı grubuna ait?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım. Hangisiyle tanışıp uzun uzun sohbet etmek isterdin?

2. Bugüne kadar hayal ettiklerinin yüzde kaçı gerçekleşti?

3. Hangisini tercih edersin?

4. Bir film yapımcısı ve yönetmenisin. Sana 5 senaryo geldi. Hangisini çekersin?

5. Bir matematik problemi olsan neye benzerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak sonsuzluk denilince hangisi aklına geliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Asal Sayılar!

Asal Sayılar!

Sen Asal Sayılar grubuna aitsin! Seni şu şarkı sözü özetliyor aslında: Yeryüzünde yalnız gezen yıldızsın.  Asaletin, zarafetin her yere ışık saçıyor. Kalabalıklar arasında görkeminle ortamların en gözde insanı oluveriyorsun. İnsanlar sana hayran fakat neden hayran olduklarını tam olarak da açıklayamıyorlar.  Birsin, biriciksin, teksin. İnsanlar senin gibileri bir kalıba sokup formüllendirmeye çalışsalar da bunu henüz kimse beceremedi. Seni senden başkası da açıklayamaz. Biz de açıklarken zorlanmıyor değiliz ;)

İrrasyonel Sayılar!

İrrasyonel Sayılar!

Sen İrrasyonel Sayılar grubuna aitsin! Sen toplumun normlarından uzak yaşayan sıradışı bir zihne sahip sanatçı ruhlu bir insansın. Betimlemelerle konuşmayı, bir şeyi tanımlarken uzun uzun anlatmayı  tercih ediyorsun. Bir konu hakkında konuşurken daldan dala atlıyorsun ve cümlelerin sonu bir türlü gelmiyor. Konuşurken bu dünyaya ait olmadığını çevrendekilere hissettiriyorsun. ;)

Negatif Sayılar!

Negatif Sayılar!

Sen Negatif Sayılar grubuna aitsin! Kötümser bir insansın. Olayların hep negatif tarafından bakıyorsun. Bahar aylarında, pazar sabahı kahvaltısından bile şikayet edebiliyorsun. Biraz huysuzluk da var tabii. Hiçbir şeyden mutlu olamıyorsun. Seni mutlu etmek için çooook uğraşmak lazım. :(

Doğal Sayılar!

Doğal Sayılar!

Sen Doğal Sayılar grubuna aitsin! Son derece rahatsın. Kimseye eyvallahın yok. Maskeler takıp ortamlarda olmadığın gibi görünmek, sevgiliye rol kesmek, insanları aldatmak sana göre değil. Kıyafetlerini seçerken de böylesin. Süslenip dışarı çıkmak yerine sade ve gösterişsiz tarzın var.  Bunun yanında  her daim pozitifsin. En kötü günlerde bile kendini toparlayıp moral düzeyini yukarılara çekebiliyorsun :)

Karmaşık Sayılar!

Karmaşık Sayılar!

Sen Karmaşık Sayılar grubuna aitsin! Öyle adına bakıp ''Ne yani ben karmaşık biri miyim?'' demeyin. Senin karmaşıklığın bambaşka. Sen hayal dünyasında yaşayan ama aynı zamanda gerçeklerden de kopmayan birisin. Başkalarına göre ''yalan'' olan hayallerin var ama sen inatçı bir tutumla onların peşinden gidiyorsun.  Başkalarına aldırış etmiyorsun. Hayallerine gülerek bakanlara rağmen oldukça da gerçekçisin. Ulaşılamaz hedeflerin peşinde koşmuyorsun.

Reel Sayılar!

Reel Sayılar!

Sen Reel Sayılar grubuna aitsin! Sen adeta manyak paratonerisin. Delisi de seni bulur manyağı da. Çevrende her türlü insan var ama en çok manyaklar dikkat çekiyor. Toplu taşımaya binsen karşına çıkıyorlar, İnternetin başına geçsen çatlaklar seni buluyor, televizyonu açsan bir başka manyak..  Bu insanları görmemezlikten gelmelisin yoksa ilerleyen yaşlarda beynin yanabilir.  aman diyoruz kendine dikkat et ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
668
201
125
118
36
29
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece Şeker

Asaldan ''asalet''. Beyin yaktınız yalnız şu an. :D

Sade Euboğlu

"Zerafet" degil "zarafet" :)

Naled

Negatif sayıyım ben negatifim hepimiz öleceğiz. Yarına kalmaz meteor yağmuru olur. Bu arada niye negatif çıktı hiiiç anlamad.sfhsfdg