Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Mevsime Ait ?

etiket Senin Ruhun Hangi Mevsime Ait ?

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış... Acaba senin ruhun bu dört mevsimden hangisine ait? 

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Kahvaltı günün en önemli öğünü. Pekii sen kahvaltıda güne hangisiyle başlamayı seçersin?

2. Günün en sevdiğin zamanını sorsak?

3. En yakın arkadaşını göz önüne getir ve onun en sevdiğin iki özelliği hangisi seç bakalım!

4. Yabancı dizilerden hangisini bıkmadan izlersin?

5. Çocukluğunu genel olarak nasıl tanımlarsın ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi tatil seni daha çok rahatlatır?

7. Hangi meyveyi yemelere doyamazsın söyle bakalım?

7. Hangi meyveyi yemelere doyamazsın söyle bakalım?

8. Geldik son soruya. Edvard Munch'un 'Çığlık' adlı tablosuna baktığında ne görüyorsun?

8. Geldik son soruya. Edvard Munch'un 'Çığlık' adlı tablosuna baktığında ne görüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlkbahar!

İlkbahar!

Senin ruhun ilkbahara ait! Sen tıpkı bahar çiçekleri gibi rengarenk cıvıl cıvıl bir insansın. Seni mutsuz görmek neredeyse imkansız. Etrafındakiler için bir çeşit enerji deposusun. Gülmeyenleri güldürür, canı sıkkın olanları iyileştirirsin. Çünkü sen daima karanlığın ardındaki ışığı görürsün. Çok iyimsersin yani, umutsuzluğa kapılıp kendini üzmek yerine iyi tarafını görmeyi tercih ediyorsun her durumun. İlkbahar mevsimler arasında en ılımlı olanıdır. Sen de tıpkı ilkbahar gibi ılımlı bir insansın. Abartı yoktur senin hayatında, her şey tam kararında olması gerektiği gibidir. Bu yüzden de sevenin çoktur, çekemeyenin de. İlkbahar tam senin mevsimin. Kim temiz havanın, kuş cıvıltılarının, mis gibi çiçek kokularının tadını çıkarmak istemez ki?

Yaz!

Yaz!

Senin ruhun yaza ait! Sen tıpkı yaz gibi sıcacık bir insansın. Çok neşelisin, yüzünden gülümseme bir saniye bile eksik olmaz senin. İnsanlar seni gördüklerinde içleri ısınır, istemsiz bir gülümseme oluşur suratlarında. Her ortamın en aranılan, en sevilen ismi olman bundandır. Yaz çok hareketli bir mevsimdir, sende de yazın bu hareketliliğini görmek mümkün. Yerinde durmuyorsun hiç, oturup kalmak hiç sana göre değil. Hayatında daima bir hareket, enerji istiyorsun. Ayrıca sende yazın kavurucu sıcağı gibi bir öfke var. Damarına basıldığı zaman seni durdurabilene aşk olsun. Adamı doğduğuna pişman edersin sen. Tersine dikkat etmek lazım yani, seni kızdırmamak lazım. Onun dışında 10 numara bir insansın. :)

Sonbahar!

Sonbahar!

Senin ruhun sonbahara ait! Sonbahar insana hep romantik gelir; yaprakların dökülüşü, her yerin hafif turuncu bir renge bürünmesi. İşte sende sonbaharın romantikliği var. Çok ince ve romantik bir insansın sen. Kibarlık genlerine işlemiş yani. Tam anlamıyla aşkın ve romantizmin sözlükteki anlamı sensin. Ayrıca da melankolik bir insansın. Bunu çok abartmadıktan, kendini çok parçalamadıktan sonra bir sıkıntı yok bizce. Kendini değmeyecek şeyler uğruna üzme yeter. Sakın unutma: 'Hiç kimse ya da hiçbir şey senden daha değerli değil.”

Kış!

Kış!

Senin ruhun kışa ait! Resmen mücadele mevsimidir kış. Sen de savaşçı bir insan olduğun için kış senin mevsimin. Hep bir mücadele içindesin, istediğin şey için bıkmadan yorulmadan sonuna kadar savaşırsın sen. Ayrıca dışarıdan bakanlar senin çok soğuk ve ciddi bir insan olduğunu düşünür. Ama seni tanıyınca yanıldıklarını anlarlar. Ketum bir havan da yok değil. Fakat seni tanıyanlar seni bilirler, senin aslında ne kadar sevecen ve sempatik bir insan olduğunu. Ayrıca çok iyi bir sırdaşsın sen. Herkesin hayatında olmasını istediği türden bir insansın yani.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1374
658
334
317
123
90
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Psycholiçe

İlkbahar!

verita

Tabi ki de kış özellikler bile oğlak burcuyla tutuyor. Ama sonbahar da bebeğim