Görüş Bildir
Haberler
Senin Reset Düğmen Nerende?

etiket Senin Reset Düğmen Nerende?

Bazen her şeyi sıfırlamak isteriz. Her yerden gelirler. Sağdan soldan engel olamayız. O zaman resete basarız! Peki senin reset düğmen nerende?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Testi çözerken havaya girmek isteyenler için RESET

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Kaç yaşındasın?

3. Söyle bakalım haberleri açtığında "Bu dünyanın hali ne olacak böyle?" diye söyleniyor musun?

4. Peki şöyle kafana vurduğunda farklı bir insana dönüşme gibi özelliğin olsaydı bu ünlülerden hangisi olmak isterdin? :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Yanında böyle güçlü bir arkadaşın olsaydı nasıl hissederdin? :)

6. Peki güzellik yarışmasına katılanların gerçekten güzel olduğunu düşünüyor musun? :)

7. Söyle bakalım, arkadaş ortamının olduğu bir partide dans ederek kendini göstermek ister miydin?

8. Ve son olarak, şarkının sözlerini bilmediğin halde biliyormuş gibi yapıp söylediğin oldu mu? :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin reset düğmen kalbinde!

Senin reset düğmen kalbinde şekerim. Çünkü sen kalbinin sesini dinleyen çok tatlı bir insansın. Eğer başına bir şey gelirse herhangi biriyle tartışırsan veya baktın çok konuşursan direk kendi kalbinin sesini dinleyip kendi içinde konuşmaya başlarsın. Kalbindeki sesin seni ne kadar iyi hissettirdiğinin farkına vardığın andan itibaren hep böyle davranıyorsun. Bu seni her anlamda yatıştırıyor. Umarım bir gün herkes senin gibi kalbinin sesini dinler ve dünya güzelleşir.

Senin reset düğmen dudaklarında!

Senin reset düğmen dudaklarında canım. Çünkü senin dudaklarınla karşındaki insanı etkin altına alabiliyorsun. Ve olayı tamamen bitiriyorsun. O dudaklarınla bir gülüş atıyorsun resmen her şey resetleniyor. Çok tehlikelisin çok. Senden korkulur vallahi. :) Gülüşün, öpüşün ve konuşmanla bütün işleri bitiriyorsun. Ve sen bunun çok net bir şekilde farkındasın. Böyle bir olay olduğunda direkt dudaklarını kullanabiliyorsun. Harikasın! :)

Senin reset düğmen totonda!

Senin reset düğmen totonda canısı. Bunu nereden çıkarıyorsun be editör dersen eğer şöyle söyleyelim: Sen dans etmeyi çok seviyorsun ve bunu daha çok kalçalarını sallayarak yapıyorsun. :) Eğer canın sıkılırsa mesela çok sinirli bir durumdaysan tek başına dans edip totonu sallayarak kendini resetleyebiliyorsun. Bu sana o kadar iyi geliyor ki ne zaman kötü olsan bu taktiği uyguluyorsun. Böyle yapmaya devam. :)

Senin reset düğmen gözlerinde!

Senin reset düğmen gözlerinde şekerim. Sen gözlerini dinlendirdiğin zaman resmen kendini resetleyebiliyorsun. Moralin bozuk olduğunda veya çok üzgün olduğunda direkt uyku moduna geçiyorsun. Böylece hem kendini hem de gözlerini dinlendirerek iyi olabiliyorsun. Bu senin son zamanlarda kendinin farkına vardığın en güzel taktik olabilir. Kendini ne zaman durdurman gerektiğini ve nasıl resetleyeceğini çok iyi biliyorsun. Artık kimse seni üzemez. :)

Senin reset düğmen midende!

Vallahi senin reset düğmen resmen midende canısı. Sen başına bir şey geldiğinde kendini resetlemek için direkt yemek yiyorsun. Yemek yiyorsun ki midene bir şeyler girsin ve rahatlayasın. Böylece de sakinleyesin. Sen yöntemini bulmuşsun. Keşke herkes senin kadar şanslı olabilse. Değil mi? Düşünsene yemek yiyorsun ve kendini resetliyorsun. Dünyanın en ama en güzel resetleme şekli olsa gerek. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
525
241
238
224
64
49
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ebrar Ayan

Totomdaymış. Hep beraber sallıyoruz dostlar, sonkiüçdört!

Nurcan Güneri

Senin reset düğmen totonda canısı. Bunu nereden çıkarıyorsun be editör dersen eğer şöyle söyleyelim: Sen dans etmeyi çok seviyorsun ve bunu daha çok kalçalar... Devamını Gör

C10BLACK

Ay hayır tabii ki de ya onlardan daha güzelleri var. Böyle demiyorum ergen editör.