Görüş Bildir
Haberler
Senin Onlardan Neyin Eksik?

Senin Onlardan Neyin Eksik?

Senin onlardan neyin eksik?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım kendini birileriyle kıyaslıyor musun?

4. Bir topluluğa karşı fikrini şiddetli bir şekilde savunur musun?

5. Birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birinin senin yerinde gözü olduğunu anlarsan ne yaparsın?

7. Herkese karşı dürüst olduğunu düşünüyor musun?

8. Son olarak sana daha önce kötülük yapmış olan birini affeder misin?

Senin onlardan biraz öz güvenin eksik!

Senin onlardan biraz öz güvenin eksik. Bazen hatalarını bile kabul edemiyorsun, her eleştiri sanki kişiliğine bir saldırı gibi geliyor. Yapıcı eleştiriler bile seni rahatsız ediyor, sanki birer tehditmiş gibi geliyorlar. Rekabet gerektiren durumlar seni korkutuyor, hatta belki de bu yüzden bu tür durumlardan kaçıyorsun. Sosyal ortamlar yerine, tek başına vakit geçirmeyi tercih ediyorsun. Kalabalık ortamlarda kötü bir duruma düşeceğin düşüncesi bile seni rahatsız ediyor. Belki de bu durum, kendine güveninin biraz eksik olduğunu gösteriyor. Kendine inanmayı öğrenmen gerekiyor, çünkü sen bu dünyadaki en özel varlıklardan birisin. Kendini sev, kendine güven ve unutma; her hata, aslında yeni bir başlangıçtır. Kendine inandığın zaman aslında bir şeylerin üstesinden gelebileceksin. Kendini yetersiz veya çaresiz hissetmemeli ve başarılı olduğun konuların üstüne gitmelisin. Her şeyde iyi olamazsın ama bir şeyde eminiz ki çok iyisindir. Senin onlardan biraz öz güvenin eksik olsa da aslında sen iddialı olduğun konulardan ön plana çıkabilecek birisin.

Senin onlardan biraz enerjin eksik!

Senin onlardan biraz enerji eksik. Kendini hep yorgun hissediyorsun ve ne kadar dinlenirsen dinlen bu yorgunluğun bir türlü geçmiyor. Enerji dolu bir gün geçirmek istiyorsun, fakat bir türlü kendini enerjik hissetmiyorsun. Hatta ne kadar uzun süre uyursan uyu, yine de uyanmakta zorlanıyorsun. Bu durum, sadece fiziksel yorgunlukla açıklanamaz. Çünkü senin yorgunluğun daha çok psikolojik ve ruhsal bir hali yansıtıyor. Kendini tam anlamıyla rahat hissetmiyorsun. Sürekli bir şeyler düşünüyor, kafanı meşgul eden düşüncelerle boğuşuyorsun. Bu durum, seni enerjik bir şekilde uyanmaktan alıkoyuyor. Çünkü uyandığında bile aklında bir sürü düşünce, plan, endişe var. Enerjini çalan asıl şey, bu sürekli düşünme hali. Düşüncelerinle boğuşmak yerine onları bir kenara bırakmayı denemelisin. Düşüncelerini sıfırladığında, daha mutlu ve enerjik hissetmeye başlayacaksın. Kendini daha hafif ve özgür hissedeceksin. Unutma, enerji aslında bir seçimdir. Kendini enerjik hissetmek için, düşüncelerini kontrol altına almayı öğrenmelisin. Kendine zaman ayır, derin bir nefes al ve düşüncelerini bir kenara bırak. Böylece, daha enerjik ve mutlu bir güne uyanabilirsin.

Senin onlardan biraz hırsın eksik!

Senin onlardan biraz hırsın eksik. Sen her şeyin peşini çok çabuk bırakıyor ve bazı şeylerden çok çabuk vazgeçiyorsun. Özellikle de mücadele gerektiren durumlarla karşı karşıya kaldığında, adeta bir korku sarıyor üzerini. Kimseyle inatlaşmak, kimseyle bir rekabet içine girmek istemiyor, huzurunuzu bozmak istemiyorsun. Elbette, elinden gelenin en iyisini yapmaktan geri durmuyorsun. Ancak işler bir rekabete dönüştüğünde, işte tam da o anda, bütün şevkiniz, enerjiniz bir anda kayboluyor. Bu durum, hırsınızın olmaması, bazen de hırsınızı kontrol altına alamaman, birçok fırsatı kaçırmana neden oluyor. Bazen, hayatın zorluklarına karşı dik durman, mücadele etmen ve hakkın olanı alman gerekebilir. Unutma, hayatta her şey senin elinde. Kendine biraz daha güven, hırsını doğru yönde kullan ve hayatın sana sunduğu fırsatları kaçırma. Eğer mücadeleden kaçarsan her şeyi hiç haketmeyen birine vermiş olursun. Oysa elde ettiğin bütün başarı senin ve onun peşini bırakmamalısın.

Senin onlardan biraz gücün eksik!

Senin onlardan biraz gücün eksik. Çok çabuk düşüyor ve çok çabuk umutsuzluğa sürükleniyorsun. Senin için durum biraz farklı. Sen, sanki bir yaprak gibi hafif, bir rüzgar esti mi hemen savrulup gidiyorsun. En ufak bir zorluk karşısında hemen pes ediyorsun, umutsuzluğa kapılıyorsun. Ne kadar çabalasan da, birkaç saniye önceki neşeni, enerjini geri kazanamıyorsun. Hayatında her şeyi kolaylıkla elde etmiş biri olarak, belki de bu durum senin için biraz şaşırtıcı. Belki de bu yüzden, hayatta her şeyin kolay olmasına alışmışsın ve zorluklarla karşılaştığında, bu seni yıpratıyor, tüketiyor. Ama unutma ki, hayat her zaman kolay olmayabilir. Diğerleri kadar güçlü olmadığını düşünüyorsun. Belki de bu doğru. Belki de duygularınla başa çıkmakta zorlanıyorsun, duygusal davranmayı bir türlü bırakamıyorsun. Ama belki de bu, senin en büyük gücün. Belki de duygusal olmak, duygularını hissetmek ve ifade etmek, seni diğerlerinden farklı kılan, seni sen yapan şey. Belki de bu, senin en büyük gücün. Ve belki de, bu gücünü keşfettiğinde, hayatın zorluklarına karşı daha güçlü bir duruş sergileyebilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
24
14
8
7
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Enerjim eksik demek 🤔

Aylin Kayhan

Eğlenme yerine dinlenmeyi seçtiğim için mi enerjim eksik. Yürü git be....

Köksal Bilaloğlu

Senin onlardan biraz hırsın eksik! Senin onlardan biraz hırsın eksik. Sen her şeyin peşini çok çabuk bırakıyor ve bazı şeylerden çok çabuk vazgeçiyorsun. Öze... Devamını Gör

Köksal Bilaloğlu

Kendine biraz daha güven, hırsını doğru yönde kullan ve hayatın sana sunduğu fırsatları kaçırma. Eğer mücadeleden kaçarsan her şeyi hiç haketmeyen birine ver... Devamını Gör