Görüş Bildir
Haberler
Senin Kafanın Dizaynı Ne Şekil?

Senin Kafanın Dizaynı Ne Şekil?

Biz de kafamıza takmak istemiyoruz ama kafamızın dizaynı bu şekil.

Peki senin kafanın dizaynı ne şekil? 😂

Buyuralım teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Geceleri uykuya rahat dalabiliyor musun?

4. Rüyaların genelde ne üzerine olur?

5. Hayatının sonuna kadar tek bir renkte giyinecek olsan bu aşağıdakilerden hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gece mi gündüz mü?

7. Peki senin için en verimli aktivite ne?

7. Peki senin için en verimli aktivite ne?

8. Son olarak, modunu yükseltecek bir dizi seç.

8. Son olarak, modunu yükseltecek bir dizi seç.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her şeyi çok kafana takıyorsun :(

Her şeyi çok kafana takıyorsun :(

Sen çevrende olan biten her şeyden o kadar çabuk etkilenen bir insansın ki... En ufak şeyde düşüyor modun, moralin yerle bir oluveriyor. Küçüğünden büyüğüne her türlü detaya kafa yorup, ayrıntılar havuzunda denizinde kayboluyorsun. Sen de farkındasın bu kafanın kafa değil detay dükkanı olduğunun. Ama elinde değil. Belki yetiştirilme şeklindendir bu durum, kardeşin varsa ona anne ya da baba gibi dikkat edip onu koruyup kollamandandır... Her detayda kaybolup kafanı yormak senin ruh sağlığın açısından da iyi değil, bununla beraber de fiziksel olarak da rahatsızlanabilirsin. Evet senin kafanın dizaynı da bu şekil ama sen yine de sağlığına dikkat et :/

Sen bir öylesiin bir böylesin...

Sen bir öylesiin bir böylesin...

Sen bazen kafana takılacak şeyleri asla takmıyorsun, bazen de kafana en takılmaması gereken şeyleri kafana takıyorsun. Yani biraz dengesizlik var sende. Bu yüzden bazen insanlar seni anlamakta zorluk çekebiliyorlar. Ama birden bire kendi moralini düzeltebiliyorsun sen. Bazen  de öyle bir dibe batıyorsun ki kimse seni kaldıramıyor o dipten. Ama kendine hep şunu hatırlatıyorsun böyle zamanlarda da: dibe battıysan gideceğin tek yön yukarısıdır, daha batamazsın. İşte bu yüzden mümkün olduğunca düşmemeye çalışırsın.

Sen neşeli bir insansın!

Sen neşeli bir insansın!

Sen çok neşeli ve hayattan zevk almasını bilen bir insansın. Canını sıkan şeyler olmaz bu hayatta. Çünkü sen hiçbir şeyin seni üzmesine izin vermezsin. Çünkü bilirsin ki, hayat yaşamaya değer ve küçük şeyleri dert etmek için çok kısa. İşte bu yüzden senin canını herhangi bir şey ya da biri sıksa bile, sen bir şekilde kendi moralini yükseltmeyi bilirsin. Küçük şeylerden bile mutlu olmayı başarabilen, hayatla bir derdi olmayan ve en ufak şeylerden zevk almasını bilen bir insansın. Ne diyelim, keşke herkes senin gibi olsa!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
16
12
9
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın