Görüş Bildir
Haberler
Senin İş Yerin Ne Kadar Dijital?

etiket Senin İş Yerin Ne Kadar Dijital?

08.07.2023 - 17:02

Globalleşen dünyada yeni teknolojiler iş dünyasının işleyişini de derinden etkiliyor ve irili ufaklı birçok şirketi yeni çözüm yolları bulmaya ve taze stratejiler belirlemeye itiyor. Peki senin iş yerin ne kadar dijital? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşe alım sürecinde video mülakat programlarından faydalanıyor musun?

Müşterilerden hangi platformlar üzerinden feedback alıyorsun?

Lütfen dürüst cevapla! 'İnovasyon' senin için fiyakalı bir kelimeden fazlası mı?

Veri girişi ve belgelerin sınıflandırılması gibi işlemlerin otomatikleştirilmesi için gerekli adımları attığınızı düşünüyor musun?

Çalışanlarına dijital çözümleri daha iyi kavramalarını sağlayacak eğitimler veriliyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siber güvenlik alanında izlediğiniz güçlü bir politika var mı? Veri güvenliği, firewall'lar, çeşitli yazılımlar hakkında bilgi sahibi misin?

Mesailer genelde iş yerinde mi oluyor yoksa uzaktan çalışma yöntemine geçtiniz mi?

Son olarak, pazarlama kısmında sosyal medyadan faydalanıyor musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Son derece dijital!

Verdiğin cevaplara göre senin iş yerin son derece dijital! Şirketinin karşılaşabileceği olası sorunlara karşı inovatif ve dijital odaklı çözümler üretebiliyor, işe alımdan ürün geliştirme süreçlerine kadar internet odaklı düşünüp çalışıyorsun. Bu da ortaya çıkan yeniliklere adapte olmana ve piyasanın gerisinde kalmamana yardımcı oluyor!

Orta derecede dijital!

Verdiğin cevaplara göre şirketinin dijital olgunluğunu sağlaması için gerekli adımların çoğunu atmışsınız gibi görünüyor. Ancak iş yerinin önünde hala kat edilmesi gereken bir yol var! Rekabet avantajını sağlamak, gelişen teknolojilere ve değişen şartlara ayak uydurmak ve verimliliği artırmak için şirketini daha dijital hale getirmenin yolları üzerine kafa yorabilirsin!

Pek dijital sayılmaz!

Şirketin dijital olgunluğunu yeterince sağlayamamış ve bu yönde değişimi sağlayabilecek adımları da atmıyor gibi görünüyor. Şirketinin ihtiyacı olan dijital dönüşümü geçirmemesi, rekabette geride kalmasına; iş verimliliği, çalışan ve müşteri memnuniyetinin azalmasına neden olabilir. Bu konuya gereken önemi vermeni tavsiye ederiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Son derece dijital!