Görüş Bildir
Haberler
Senin İlişkin Hangi Filmin Evreninde Geçiyor?

etiket Senin İlişkin Hangi Filmin Evreninde Geçiyor?

Begüm
06.03.2022 - 23:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinle 'Acaba biz hangi dünyaya aitiz?' diye düşündüğün oluyor mu? Bize ilişkini anlat, hangi evrene ait olduğunuzu söyleyelim. Hazırsan, testte görüşürüz!

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. Öncelikle söyle bakalım, bunların arasında partnerinle en çok vakit geçirmek istediğin yer neresi olur?

3. Birlikte yapacağınız en çılgın aktivite hangisi olurdu?

4. Peki bu ilişkide sen hangi hayvanı temsil ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Birbirinize çok mu benziyorsunuz yoksa çok ayrı karakterler misiniz?

6. İlişkinizde alttan alan taraf kim?

7. İlişkinizde kıskançlık ne kadar hakim?

8. Son olarak, gözlerini kapat ve ilişkini düşün. İlişkin hangi renk?

Bambaşka bir dünyaya ait ve mücadeleci: Matrix

İlişkiniz hem çok gizemli hem de çok heyecanlı. Siz bir araya geldiğinizde önünüzde duracak bir şey kalmıyor ama hep sırlar ile yaşıyorsunuz. Sırlarınız da sizi güçlendiriyor. Birbirinize olan sevginiz o kadar kuvvetli ki bunu görmeyen, bilmeyen yok. Siz farklı bir dünyada birlikte mücadele etmeye gelmişsiniz resmen. Ve kabul edelim birbirinize de çok ama çok yakışıyorsunuz!

Mistik ve büyüleyici: The Lord of the Rings

Sizin ilişkiniz oldukça büyüleyici ve romantik. Siz aşk yaşamaya bayılıyorsunuz! Birbirinizi de çok iyi tamamlıyorsunuz. İlişkiniz genellikle sakin geçse de zaman zaman yeni maceralara yelken açıyorsunuz. Bu yüzden de sizin ilişkiniz kesinlikle The Lord of the Rings'te geçerdi! Birbirinize her baktığınızda aşık olduğunuz bu romantik ilişki gerçekten çok iyi!

Duygusal ve düşünceli: Harry Potter

Sizin ilişkiniz kesinlikle ama kesinlikle Harry Potter evreninde geçiyor. Hem birlikte çevrenizdeki kişilere kafa tutuyor onlarla savaşıyorsunuz hem de birbirinizi sevmekten hiç vazgeçmiyorsunuz. Oldukça romantik olduğunuz kadar eğlenceli bir çiftsiniz. Birbirinizi dinliyor ve birbirinize sürekli destek oluyorsunuz. Siz gerçekten ruh eşisiniz!

Dünya dışı bir ilişki: Star Wars

Siz çevrenizdeki herkese göre çok farklısınız. Birbirinizle hem uyum içindesiniz hem de değilsiniz. Zaten sizin ilişkiniz bu dünyaya sığmaz, evrenler arası olur ancak! Bu yüzden de siz ilişkinizi Star Wars evreninde teknoloji, aşk ve savaşlar ile birlikte yaşıyorsunuz. Sizin bu çılgınlığınız ve kendine has yanınız birbirinizi mükemmel bir şekilde sevmenize de olanak sunuyor. Zaman zaman karşınıza çıkan engelleri aşmayı çok iyi öğrenmişsiniz ve uçuyorsunuz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
17
12
8
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Bambaşka bir dünyaya ait ve mücadeleci: Matrix Bambaşka bir dünyaya ait ve mücadeleci: Matrix İlişkiniz hem çok gizemli hem de çok heyecanlı. Siz bir araya ... Devamını Gör

Necla Kaplan

Duygusal ve düşünceli: Harry Potter

Gizem Yenikler

Mistik ve büyüleyici: The Lord of the Rings Sizin ilişkiniz oldukça büyüleyici ve romantik. Siz aşk yaşamaya bayılıyorsunuz! Birbirinizi de çok iyi tamamlıyo... Devamını Gör