Görüş Bildir
Haberler
Senin Hayatında Kime Yer Yok?

Senin Hayatında Kime Yer Yok?

Hayatımıza aldığımız insanlar bazen bize pişmanlık getirebilir. Ne onu ne de bize yaşattıklarını bir daha görmek isteriz. Senin hayatında artık kime yer yok?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sence senin hayatında her şey tam mı?

3. Söyle bakalım sence senin hayatında her şey tam mı?

4. Peki bir şeyleri değiştirme imkanın olsa nereden başlardın?

5. Bunlardan hangisi senin için zor?

5. Bunlardan hangisi senin için zor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu ikisinden hangisini seçiyorsun?

7. Sence ilişkide nasıl hissetmek önemli?

8. Seç birini!

9. Peki sen neyden sıkıldın?

10. Son olarak senin hayatında çözemeyeceğin bir problem var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin hayatında seni anlamayan birine yer yok!

Senin hayatında seni anlamayan birine yer yok. Sen her zaman anlaşılmak için çaba gösteren biri olmuşsun. Bunun sebebi duygularını rahatça ifade edememenden kaynaklanıyor. Sen ne kadar kendini kapattıysan o kadar aslında anlaşılmaz biri haline gelmişsin. Senin hayatında, seni anlamayan birine yer yok çünkü artık bu durum seni yormuş. Sen bir şeyleri açıklamak zorunda kalmadan anlaşılmak istiyorsun. Seni anlamayan, dinlemeyen insanlara hayatında yer vermek istemiyorsun. Bazen hiçbir şey yapmadan da karşındaki kişinin senin ne demek istediğini anlamasını istiyorsun. Birinin bunu yapabilmesi için seni gerçekten çok yakında tanıması gerekiyor. Bunun için de aslında insanlara fırsat vermen gerekiyor. Eğer hayatındaki insanların seni anlamasını istiyorsan biraz da bunun için seçici olmalısın. Kime değer vereceğini ve kim için çabalayacağını sen seçmelisin. Senin seçimlerin sonucu hayatına giren insanları sen yönlendirebilirsin belki ama seni kaybetmekten korkmayan insanlardan sana verdiklerinden fazlasını alamazsın. Senin artık hayatında seni anlamayan ve zorlayan kimseye yer yok.

Senin duygularını yok sayan birine yer yok!

Senin hayatında, duygularını yok sayan birine yer yok. Sen duyguların ile varsın. Bu nedenle de senin duygularını kimse yok sayamaz. Buna izin vermezsin. Duygular senin için en kolay iletişim yöntemidir. Bunu biri çözdüğü zaman seni de çözmüş demektir. Senin ne hissettiğine önem vermeyen biri hayatındaysa bu kişi için bir çabaya girmezsin. Çünkü o kişi o çabayı hak etmemiştir. Senin duyguların seni yönlendiriyor. Hissettiklerine göre hareket ediyor ve hayatını şekillendiriyorsun. Bu nedenle hayatındaki kişiler de senin ne hissettiğine önem vermeli ve bu verdikleri önemi de sana göstermeliler. Artık hayatında senin duygularını hiçe sayan kişilere yer yok. Seni daha iyi hissettirecek ve belki de senin duygularına karşılık verebilecek kişilere yer var. Sen hassas birisin. Bu nedenle hayatında her olaya aynı hassasiyetle yaklaşırsın. Bunu başkalarından, özellikle seni seven insanlardan bekliyorsun. İncinmek, kırılmak ve duygularının parçalanmasını istemiyorsun. Bu nedenle de artık hayatında adımlarını daha dikkatli atıyorsun. Seni kıracak ve üzecek her şeyden geride duran biri olarak senin duygularına karşılık verecek birini arıyorsun.

Seni yarı yolda bırakan birine yer yok!

Senin hayatında seni yarı yolda bırakmış insanlara yer yok. Senin için birine güvenmek ve birine güven vermek oldukça önemli. Hayatın aslında güven üzerine kurulu. Etrafında topladığın, biriktirdiğin her insanla yaşadığın şeyler sizin bağlarınızı güçlendirirken güven duygunuzu da arttırmış. Bütün bunlara bu kadar dikkat ederken seni yarı yolda bırakacak veya güvenini sarsacak herkese karşı da bir adım geride duruyorsun. Sen birine güvenirken o kişinin senin her zaman yanında olacağına da inanan birisin. Öylesine birine güvenmez ve öylesine birini de hayatına almazsın. Senin için etrafında olan herkes çok değerlidir. Eğer gerçekten birine güvendiysen o sana yanlış yapsa da onu affedecek şeyler aramaya başlarsın. Senin hayatında sana büyük hata yapmış insanlara yer yok, çok güvenirken seni bir anda yalnız bırakmış insanlara yer yok... Hayatında şu an yer alan insanlara çok güveniyorsun, ama bir gün bu güvenin boşa çıkasından da endişe ediyorsun. Senin hayatında değer verdiğin insanların her zaman yanında olmasını istiyorsun. Senin güvenini kırmamaları için de çok güvendiğini gösteriyorsun.

Seni için çabalamayan birine yer yok!

Senin hayatında senin için çabalamayan birine yer yok. Sen biraz yorulmuş birisin. İkili ilişkilerinde çok fazla yanılmış ve çok fazla üzülmüşsün. Sürekli bir şeylerin peşinden koşman gerekmiş ve sürekli olarak bir şeyleri düzeltmeye çalışmışsın. Kendi hatan olmasa da insanlardan özür dilemişsin. Çünkü sen sevdikleri için çabalayan ve bundan gocunmayan birisin. Bu senin için önemli bir şey değil, her insan sevdiği ve değer verdiği insanlar için çabalamalı ve onları kaybetmekten korktuğunu göstermeli. Sen bunu yaparken gerçekten duygularını ve o kişilere karşı ne hissettiğini göstermek için yapıyorsun. Bir yere kadar insanlar için çabalarken artık bunu yapmaman gerektiğini fark etmişsin. Çünkü artık hayatında çabalayan taraf değil, çabalanan taraf olmak istiyorsun. Sana değer verildiği gösterilsin istiyorsun. Senin için bir şeyler yapmayan, sevgisini göstermeyen, değer vermeyen ve değerli hissettirmeyen kimseye yer yok. Kendi değerinin farkındasın ve kendine önem veriyorsun. Bunu etrafındaki insanlardan da görmek istiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
15
6
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın