Görüş Bildir
Haberler
Senin Bilinçaltın Hangi Dünyaca Ünlü Sanat Eserine Benziyor?

etiket Senin Bilinçaltın Hangi Dünyaca Ünlü Sanat Eserine Benziyor?

Bakalım senin bilinçaltın dünyaca ünlü bir eser olsaydı hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle; sence senin ruhun ne kadar karanlık söyle bakalım?

1. Öncelikle; sence senin ruhun ne kadar karanlık söyle bakalım?

2. Genellikle hangi zamanlarda yaratıcılığın artar?

3. Bir sanatçı olsan eserlerini ne üzerine yapmak istedin?

3. Bir sanatçı olsan eserlerini ne üzerine yapmak istedin?

4. Bu seçeneklerden hangisi seni daha iyi anlatıyor ya da sana en yakın?

5. Bu görsele bir süre bak. Sende yarattığı duyguları en iyi özetleyen ya da hissetiklerine en yakın olan kelimeyi seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence bu şehirlerden hangisi insanın yaratıcılığını daha çok besler ya da bu şehirlerden hangisinde yaşamak isterdin?

7. Son olarak; insanlara dertlerini ve duygularını anlatmakta ne kadar iyisin? ( En az 1 en fazla 5 olarak cevapla.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Leonardo da Vinci- Mona Lisa!

Leonardo da Vinci- Mona Lisa!

Senin bilinçaltını tek bir kelimeyle anlatacak olsak bu kelime; ‘Denge’ olurdu. Seni zihninde her olgunun bir karşılığı var ve asla hiçbir şeye tek bir açıda bakmıyorsun. En mutlu olduğun anlarda bile içinde bir yerlerde hüznü de taşıyor, en karanlık anlarında umut ışığını da içinde barındırıyorsun. Haliyle bu düşüncelerin seni her konuya dengeli bir şekilde yaklaşmanı sağlıyor. Aynı zamanda çok da ironik bir insansın. Görüşlerin, hareketlerin, hayat felsefen hepsi içerisinde kendine özgü bir ironi taşıyor. Yani kısacası senin ne dediğine, nasıl göründüğüne çok da aldanmamak gerek, seni gerçekten tanımak için anlamak lazım. Ancak açıkça söyleyebiliriz ki seni çözmek de oldukça zor bir iş çünkü sen gizemlerle dolu bir insansın!

Shakespeare- Hamlet!

Shakespeare- Hamlet!

Sen oldukça hayalperest bir insan olsan da bilinçaltın hayatın gerçekleriyle dolu! Kendine her zaman sorduğun soruysa şu; Gördüğüm gerçekler ve acılarla mücadele etmek mi yoksa görmezden gelip kaçmak mı? Zihninde sürekli taşıdığın bu soru seni biraz kararsız bir insan yapıyor. Ancak elbette bu kararsızlığın temel nedeni derin bir insan olmak. Yani sen, çok basit bir olayda bile herkesin gördüğünden farklı şeyleri görebilen, düşünülmeyeni düşünebilen birisin. Sana sadece şunu diyebiliriz ki; ne olursa olsun her şeyle mücadele et!

Gaudi- La Sagrada Familia

Gaudi- La Sagrada Familia

Senin bilinçaltını özetleyebilecek hiçbir kelime ya da tanım yok çünkü senin zihnin adeta gizemlerle dolu sonsuz bir kuyu! Seni tanımaksa adeta her geçen gün farklı bir kitap okumak gibi çünkü sen gerçekten kendine özgü, farklı bakış açıları olan hem karmaşık hem de kolay birisin. Kendine özgü kodların ve doğruların var, bu da doğal olarak olaylara bakış açına ve hareketlerine yansıyor. Kısaca sen ilginçlikler ve sürprizlerle dolu birisin ve bizce seni şu hayatta bu zamana kadar tam anlamıyla çözebilmiş tek bir kişi bile yok!

Mozart- 40. Senfoni!

Mozart- 40. Senfoni!

Senin bilinçaltın bir sanat eseri olsa bu kesinlikle Mozart’ın 40. Senfonisi olurdu! İç dünyan hissedip dışarı yansıtamadığın, içine attığın duygularla dolu. Oldukça duygusal, narin ve ince ruhlu bir insansın. Aynı zamanda hayal dünyan fazlasıyla gelişmiş ve algıların yüksek. Bu özelliklerinle çevrende olup biten her şeyin farkına varıyor ve bunlardan fazlasıyla etkileniyorsun. Ancak sen hissettiğin duyguları açık bir şekilde kimseye anlatamıyorsun bunları dolaylı yoldan ifade etmeye çalışarak etrafındakilerin seni anlamasını bekliyorsun. Belki duygularını biraz daha açık bir şekilde ifade etmeye çalışırsan omuzundaki yüklerde azalır, ne dersin?

Picasso- Guernica!

Picasso- Guernica!

Senin bilinçaltını en iyi anlatan eser Picasso’nun dünyaca ünlü Guernica adlı tablosu olurdu. Senin bilinçaltın öfke, keder, hüzün ve acıyla dolu adeta! Hayatın gerçekleriyle yüzleşmekten kaçınmayan ve bunların yarattığı sonuçlara da derinden kafa yoran bir insansın. İçindeki bu karanlık ve karmaşa da zaten sadece kişisel hayatında yaşadıklarından değil tüm insanlık adına hissettiklerinden kaynaklanıyor. Sen gerçekten, kendinden çok başkalarını düşünen ve çevresinde gördüğü hiçbir şeye kayıtsız kalamayan oldukça duyarlı nadir insanlardansın. Sürekli hayata dair kalıcı ve anlamlı bir şeyler yapmaya çalışıyor ancak bilinçaltında gizlenen bu duygularla mücadele etmekten de çok yoruluyorsun.

Vincent van Gogh- Yıldızlı Gece!

Vincent van Gogh- Yıldızlı Gece!

Senin bilinçaltın adeta susmadan çalışan bir makine gibi! Uçsuz bucaksız bir hayal gücüne sahipsin ve bu yüzden hayattaki her şeyi bambaşka bir pencereden görüyorsun. İçine kapanık, insanlarla pek haşır neşir olmayı sevmeyen bir yapın var çünkü kimsenin seni yeterine anlamayacağını düşünüyorsun. Bu durum da seni çoğu zaman büyük bir karamsarlığa itiyor. Bizce, kendini biraz çevrendekilere açmalı ve hayal gücünün bu eşsiz yeteneğini daha yapıcı şeylere çevirmelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
582
231
89
49
37
27
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Vincent van Gogh- Yıldızlı Gece!-insan görmeye zerre tahammülü olmayan birine sosyalleş demek nedir lan!?

Rüya Su Holoğlu

Onedio'nun saçma sapan testleri işte. Benim gibi sert ve odun birine de nazik, duygusal dedi ya ne diyeyim ben

Tüpçü Fikret

OHA Aynı ben yhaaa kayıtsız kalamıyorum falan asdgsfdgnhj Picasso- Guernica! Senin bilinçaltını en iyi anlatan eser Picasso’nun dünyaca ünlü Guernica adl... Devamını Gör