Görüş Bildir
Haberler
Senin Aşk Acına Ne İyi Gelir?

etiket Senin Aşk Acına Ne İyi Gelir?

Galina Grigoryevna
05.11.2018 - 16:42 Son Güncelleme: 07.02.2019 - 11:42

Yürek yarasıdır bu ilaç kapatmaz... Bakalım senin aşk acına ne iyi gelecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Bir de yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Aşkın için hangisini yapardın?

4. Rüyanda kendini çikolata dolu şelalenin içine düşmüş halde buldun. Ne yaparsın?

5. Ona son söylemek istediğin cümle hangisi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkiyi bitiren taraf genellikle neresi oluyor?

6. İlişkiyi bitiren taraf genellikle neresi oluyor?

7. Aşk acına iyi gelecek bir mekan seçebilir misin?

8. Ve son soru... Sana aşk acısı çektiren kişi, hayatında olmadığından beri ne hissediyorsun?

8. Ve son soru... Sana aşk acısı çektiren kişi, hayatında olmadığından beri ne hissediyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kahvaltı!

Kahvaltı!

Verdiğin cevaplara göre senin aşk acına iyi gelen şey kahvaltı. Kahvaltını düzgün yaptığında ve düzenli bir hayata geçtiğinde bu aşkı unutacaksın. Kahvaltında hiçbir şey eksik olmasın, onun dışında. O artık yok ve bu senin içinde büyük bir boşluğa ve üzüntüye sebep olmuş. Bu boşluğu yemek yiyerek doldurabilirsin.

Kahvaltı hem zihni hem de bedeni dinç tutmak için en iyi yöntem. Üzülmüşsün fakat yıkılmamışsın. Seni yıkacak kişi henüz doğmamış. Ufak bir tavsiye; Ona söyleyeceklerini suya söyle, eminim bir şekilde kulağına gider.

Sıla konserine gitmek!

Sıla konserine gitmek!

Verdiğin cevaplara göre senin aşk acına iyi gelecek şey Sıla konserine gitmek. Kendini ilk atacağın durak Sıla açık hava konseri olacak. Seni senden daha iyi anlatan Sıla bu kez şarkılarını senin için söyleyecek. 

Çok seviyordun ve onun için yapmadığın şey kalmadı. Hep sen suçlu oldun ve asla kendini açıklamana izin vermedi. Elinden geleni yaptın bu ilişki için fakat o yine gitmeyi tercih etti. Bırak gitsin. Fakat gittiği yerde asla mutlu olamayacak ve seni hep hatırlayacak. Döndüğünde de sen olmayacaksın. Artık sen ondan vazgeçmiş olacaksın. Vazgeçmemiş olsan bile en azından öyle davran. Senin de bir gururun var.

Spora başlamak!

Verdiğin cevaplara göre senin aşk acına iyi gelecek şey spora başlamak. Kendini doğa yürüyüşlerine ve sakinleştirici sporlara adayabilirsin. 

Hem bedeninin zinde olması hem de sağlıklı düşünmek için sana çok yardımcı olacak. Sana attığı mesajlarla kafanı karıştırmak isteyecek. Buna izin verme. Sen bir mesaja kanacak birisi değilsin. Elinde oynatmasına izin verme. Onu çok seviyorsun fakat sevgi karın doyurmuyor. Şimdi bir an önce spora başla. Yeni bir sayfa açmanın vakti geldi.

Yeni sevgili!

Verdiğin cevaplara göre aşk acına iyi gelecek en iyi şey yeni bir sevgili. Aşk acısı çektin yeter. Artık senin günün gelmeli. Yeni bir sevgili yapıp, orayı burayı gezme zamanı geldi. Çivi çiviyi söker.

Yeterince kendini gurursuz ve aşağılanmış hissetmişsin. Hâlbuki senden iyisi var mı şu çevrede? Sen gerçekten bilgili ve kültürlü kalmışsın eski sevgilinin yanında. O ise boş işler insanı. O yüzden artık sen de kendine göre birisini bulmalısın. Unutmanın zamanı geldi. Artık yeni aşklara yelken açma vakti.

Tren yolculuğu!

Tren yolculuğu!

Verdiğin cevaplara göre senin aşk acına iyi gelecek şey kesinlikle yolculuğa çıkmak. Bu da uzun bir yolculuk olmalı. Al yanına sevdiğin bir arkadaşını ve Kars'a doğru yol al. 

Bu yol senin düşüncelerini temizlemenle ve kafanı ferahlatmanla sonuçlanacak. Arkadaşının söylediği cümleleri iyi dinle çünkü dostlar her zaman birbirlerinin iyiliğini isterler. Seni öylece ortada bırakmış kişiyle hayatını geçiremezdin zaten. Artık bitti ve herkesin kendi yoluna bakma süreci başladı. Ağlamalar, sızlanmalar geçti. Artık senin mevsimin başlasın.

Arka Sokaklar dizisine yeniden başlamak!

Arka Sokaklar dizisine yeniden başlamak!

Verdiğin cevaplara göre senin kafanın bir an önce dağılması lazım. Buna en çok yardımcı olacak kişi Rıza baba. Seni alıp kaosun ve aksiyonun içine sokacaklar ve kafan karışacak. Zaten o kadar çok bölüm var ki aşk acın aklına bile gelmeyecek. 

Diziye girip çıkanları takip etmeye çalışarak unutacaksın. Rıza baba seni alıp bambaşka bir dünyaya sokacak. Her şeye yeniden başlamış gibi hissedeceksin. Yenilenmiş ve yeniden doğmuş gibi olacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
116
94
86
30
30
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jane Rizzoli

Sıla komserine gitmek. Sıla'nın şarkıları tarzım değil.

nazox

kahvaltı ne la, ben de güzel bi test zannettim

Aylin Kayhan

Sıla konserine gittim canım iyi geldi gerçekten.