Görüş Bildir
Haberler
Senin Aşık Olacağın İnsandaki Olmazsa Olmaz Özellik Ne?

etiket Senin Aşık Olacağın İnsandaki Olmazsa Olmaz Özellik Ne?

Captain Price
05.05.2020 - 11:00 Son Güncelleme: 28.05.2020 - 18:30

Aşık olacağın insandaki duygudan vazgeçemeyeciğini söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İlişkideki hangi önemsiz şey sence daha romantiktir?

4. Peki bu sosyal medya platformlarından hangisinde daha çok vakit geçiriyorsun?

5. Sevgilinin senden ayrılmak için doğru zamanı beklediğini, kafasında bazı planlar kurduğunu öğrendin. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkilerinde fedakar taraf mısın yoksa senin için fedakarlık yapılan taraf mı?

7. Peki bunlardan hangisi senin için daha önce gelir?

8. Son olarak bir önceki ilişkinin bitme nedenini öğrenebilir miyiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Komik olması!

Komik olması!

Hayat zor, yolları pürüzlü; bir de tabii kısa olması durumu var. Sen bunların fazlaca farkındasın ve bu kısacık hayat sürekli ciddi şeylerden bahseden, sıkıcı, monoton biriyle asla geçmez. Yani senin sevgilin olacak şahıs her şeyden ilkin seni güldürebilecek birisi olmalı, en zor zamanında bile yüzüne bir adet kondurabilecek. Hazırcevap ve eğlenceli olmalı; hayattan lezzet almasını da bilmeli. Böylesiyle yaşam uzar be!..

Zeki olmalı!

Zeki olmalı!

Senin alerjinin olduğu yegane şey, aptallık. Ot gelip saman giden insanlara katlanamıyorsun; bomboş, derinliksiz, kafasız kişileri görünce miden bulanıyor. Bu yüzden şu anda bir sevgilin olsaydı kesinlikle akıllı biri olurdu. Zeka sana oldum olası çok seksi gelmiştir, zeka parıltısı görür görmez aklın gidiyor. Bu durumda senin için güzellik/yakışıklılıksa ikinci plandadır. Zaten akıllı adamın beynine bakmaktan, suratına bakmaya vakit mi kalır ?

Romantik olmalı!

Romantik olmalı!

Sen büyük olasılık geçmişinde oldukça dandik ilişkiler içinde bulunmuş birisin. Kalbin kırılmış, aşka-sevdaya dairse arasında en ufacık bir inanç kalmamış. Bu yüzden sana, tabir-i caizse seni köpekler gibi sevecek biri gerek: İnce ince konuşup ruhunu okşayacak, sana nazik davranacak ve en önemlisi ne olursa olsun 'gitmeyecek' biri. Senin kendini hususi hissetmeye ihtiyacın var; yani senin O'na ihtiyacın var. Ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam birini görürsen, asla düşünme bizce :)

Çılgın olmalı!

Çılgın olmalı!

Senin sıkılgan bir yapın var. Rutinden, monotonluktan ölesiye nefret ediyorsun. Hatta o kadar nefret ediyorsun ki, eve/okula/işe sırf değişiklik olsun diye değişik yollardan gidiyorsun. Bunun yanında az birazcık çatlaksın, etrafındaki kişiler bunu bilir. Bu yüzden şu anda bir sevgilin olsaydı ke-sin-lik-le bu özelliklerde biri olurdu: Çılgın ve seni şaşırtabilen biri. Seni darlamayıp, seni huzurlu bırakacak evet ama bir taraftan da sana kadın/erkek bulunduğunu hissettirebilecek. Sen demir leblebisin kısaca, seni çiğneyebilecek köpekbalığı dişleri lazım ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
667
319
185
93
35
33
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Naz

Çılgın olmalı! Senin sıkılgan bir yapın var. Rutinden, monotonluktan ölesiye nefret ediyorsun. Hatta o kadar nefret ediyorsun ki, eve/okula/işe sırf değişik... Devamını Gör

Bilirkişi Raporu

Hiper manyak, kafayı sıyırmış taliplerimi bekliyorum.

DERİN ERDEM

NEFES ALSIN YETER BENCE bide erkek olsun

KEDİ

bu kadar da yoklukta değilsindir ya :d