Görüş Bildir
Haberler
Senin Alışveriş Alışkanlıkların Ne Kadar Dijital?

etiket Senin Alışveriş Alışkanlıkların Ne Kadar Dijital?

10.08.2023 - 17:00

Gündelik alışkanlıklarımızın iyiden iyiye dijitalleşmeye doğru kaydığı ve dijital çözümlerin hayatımızı kolaylaştırdığı şu günlerde, alışveriş alışkanlıklarımız da gittikçe dijitalleşiyor. Peki senin alışveriş alışkanlıkların ne kadar dijital? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım...

2. Meyve sebze alışverişlerin için nereye gidiyorsun?

3. Online alışveriş uygulamalarının en pratik bulduğun yönü aşağıdakilerden hangisi?

4. İnternet üzerinden yaptığın son alışverişinde ne satın aldın?

5. Online marketlerdeki indirimleri takip eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hiç internet üzerinden satış yaptığın oldu mu?

7. Peki internet sitelerinden ikinci el ürünler satın alıyor musun?

8. Son olarak, aşağıdaki sosyal mecralardan hangisi favorin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Son derece dijital!

Verdiğin cevaplara göre sen son derece dijitalleşmiş alışveriş alışkanlıklarına sahipsin. Online alışverişin nimetlerinden sonuna kadar faydalanmayı biliyor, indirimleri takip etmekten düşen yeni ürünlere hakim olmaya kadar internet alışverişinin sunduğu birçok kolaylıktan sonuna kadar yararlanıyorsun. Tebrik ediyoruz!

Yeterince dijital!

Verdiğin cevaplara göre senin alışveriş alışkanlıkların yeterince dijital! Dijitalleşen dünyaya uyum sağlamayı başarmışsın, ancak arada bir fiziksel aktiviteler yapmanın önemini de biliyorsun. Online alışveriş yaparken indirimlere dikkat ediyor, kampanyalardan yararlanmaya çalışıyorsun. Senin için hangi seçenek daha uygunsa ona yöneliyorsun. Böyle devam et!

Pek dijital sayılmaz!

Verdiğin cevaplara göre senin alışveriş alışkanlıkların pek dijital sayılmaz! Evinin ihtiyaçları için süpermarketin yolunu tutuyor, meyve sebze alışverişlerin için manava gidiyorsun. İnternetten alışveriş yapmayı tercih etmiyor, ürünleri görmeden almamaya çalışıyorsun. İyi yapıyorsun; ancak arada bir en azından tasarruf yapmak adına online alışverişin nimetlerinden faydalanmanı da tavsiye ederiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın