Görüş Bildir
Haberler
Seni Tanısa Hangi Ünlü Sana DM'den Yürürdü?

etiket Seni Tanısa Hangi Ünlü Sana DM'den Yürürdü?

Galina Grigoryevna
20.08.2018 - 10:05 Son Güncelleme: 04.09.2019 - 14:20

Malum son dönemlerde DM'den yürüyen yürüyene... Millet sevgili yapıyor, yuvası olanın yuvası yıkılıyor... Ünlüler de yürüyor birbirlerine. Ünlü deyip geçmeyelim sonuçta onlar da halkın çocukları. Hadi bakalım! Öğrenelim...  Hangi ünlü sana DM'den yürürdü?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyetten hoşlanıyorsun?

2. Kendini bir kelimeyle anlatmak istesen aşağıdaki hangi kelime olurdu?

3. İlber Ortaylı olsaydın hangisi olurdun?

4. İç çamaşırına önem verir misin?

5. Sevip de kavuşamadığın var mı?

5. Sevip de kavuşamadığın var mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatta umursamadığın konular arasında aşağıdakilerden hangisi var?

6. Hayatta umursamadığın konular arasında aşağıdakilerden hangisi var?

7. Patronuna ne söylemek isterdin?

8. Peki sana yürüyen çok da senin yürüdüğün var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arda Turan!

Arda Turan!

Sana DM'den yürüyecek ünlüyü bulduk. Sana Arda Turan yürüyecek DM'den. Seni tanısaydı kesin sana yürürdü zaten. Arda Turan herkese yürüyor dediğini duyar gibiyiz. Hayır tatlım Arda sadece manken ve o güzelliktekilere yürüyor. O yüzden sana da yürümesi çok normal. Kesinlikle seni tanısa Arda Turan sana yürürdü. Hem yakışıklı hem futbolcu. Bir sürü para da kazanıyor. Hem ne demişler bu devirde ya popçuya ya topçuya varacaksın. Arda Turan umuyoruz ki bir gün DM'den sana yürür.

Ronaldo!

Ronaldo!

Seni tanısa sana DM'den yürüyecek ünlüyü seçtik. Ronaldo seni tanısa kesin sana yürürdü. Bu seni tanımayacağı anlamına gelmiyor. Belki de bir ışıktır bu. Gün gelir belki bir yerde karşılaşır ve tanışırsınız. Ronaldo bu, yürümeyeceği ne malum... Takım elbisesi ve kariyerinin en iyi futbol oyuncularından birisi haline gelmiş Ronaldo ile çok yakışacağınıza eminiz. Yıldız gibi bir hayatınız olabilir. Sana kesinlikle Ronaldo yürürdü.

Serkan Kaya!

Serkan Kaya!

Sana DM'den yürüyen ünlüyü seçtik. Sana kesinlikle Serkan Kaya yürürdü! Serkan Kaya'dan DM almak çok romantik olsa gerek. Beraber şarkı söyleyip söyleyip ağlardınız. Kendisi birçok kişinin gözdesi olmasıyla birlikte son dönemlerde çok iyi çıkış yapmış bir şarkıcı. Serkan Kaya kesin sana yürürdü. Serkan Kaya'dan DM alman an meselesi olurdu eğer seni tanısaydı. Belki bir gün bir yerde denk gelirsiniz. Serkan Kaya kime yürüyeceğini iyi seçiyor. Kesinlikle Serkan Kaya tarafından DM alacaksın.

Berdan Mardini!

Berdan Mardini!

Eğer seni tanımış olsaydı Berdan Mardini sana DM'den yürürdü. Belki büyük bir aşkın temelleri atılmış olurdu ve sen de bu durumdan memnun olurdun. Kesinlikle büyük insan Berdan Mardini kime yürüyeceğini çok iyi biliyor. Kesinlikle seni tanısaydı ilk sana yürürdü. Berdan Mardini olmak bugün öyle kolay bir durum değil. Belki bir gün bir yerde denk gelirseniz DM'ye bile gerek kalmadan sana gerçekten yürür. Berdan Mardini gerçeğiyle karşı karşıya kalacaksın. Berdan Mardini şarkıları söylemek için sabırsızlıkla beklemelisin.

Mehmet Ali Erbil!

Mehmet Ali Erbil!

Seni tanısaydı sana yürüyecek ünlüyü seçtik! Kesinlikle sana Mehmet Ali Erbil yürürdü! Mehmet Ali Erbil yaşı biraz geçmiş olsa da hala yakışıklı. DM'den yürüyecek büyük bir potansiyele sahip Mehmet Ali Erbil seni tanısaydı kesin sana yürürdü.

Mahsun Kırmızıgül!

Mahsun Kırmızıgül!

Seni tanısa DM'den yürüyecek ünlüyü bulduk. Mahsun Kırmızıgül! Mahsun seni tanısa kesin sana DM'den yürürdü. Hoş adam şimdi. Mesajlar mesajlar üstüne sohbetler, sohbetler üzerine bitmeyen bir muhabbet. Kesinlikle sana yürürdü ve kimseyi gözü görmezdi. Mahsun Kırmızıgül tarafından DM'den mesaj almak sana ne hissettirirdi bilemeyiz ama bizce bayağı eğlenceli bir durum olurdu. Dedikodular dedikodular üzerine.

Seda Sayan!

Seda Sayan!

Sana DM'den yürüse yürüse Seda Sayan yürürdü! Seni tanısaydı eminiz çok severdi ve kesinlikle sana Seda Sayan yürürdü! Seda Sayan gerçekten seni tanısa çok severdi. Seni görünce hadi anam diyerek oynamaya başlardı. Seda Sayan seni tanımıyor. Tanısaydı eminiz senden başkasına yürümezdi!. 'Ay ay ay ay kimler gelmiş' diyerek seni karşılayacak. Mutlu mesajlar olsun.

Tuğba Ekinci!

Tuğba Ekinci!

''O şimdi asker canı neler ister?'' diye düşünüyordu Tuğba Ekinci zamanında. Tuğba Ekinci seni tanısaydı kesinlikle sana da bir şarkı yazardı üzerine bir de sana yürürdü. Tuğba Ekinci ve radikal şarkıları seni çok etkiliyor. Tuğba Ekinci sana DM'den yürüyecek ve bu durum seni çok şaşırtacak. Magazinsel tavan yapan bu durumu sen yaşadığın için çok mutlu olacaksın. Tuğba Ekinci seni tanıdığına çok mutlu olacak.

Hilal Cebeci!

Hilal Cebeci!

Seni tanısaydı sana yürüyecek ünlüyü seçtik! Kesinlikle Hilal Cebeci. Hilal Cebeci sana kesinlikle DM'den yürüyecek.  Daha önce Hilal Cebeci gibi bir ünlü sana DM'den yürüdü mü bilmiyoruz ama olay olur bu mesele. Herkes herkese yürür fakat Hilal Cebeci kimseye yürümez. Düşün artık bir tek sana yürüdü. Seni tanıdı çok sevdi. Hilal Cebeci bu yani...

Aysun Kayacı!

Aysun Kayacı!

Sana DM'den yürüyecek ünlüyü seçtik. Kesinlikle Aysun Kayacı! Aysun Kayacı ve dudakları sana DM'den yürürdü tabii öncelik seni tanıması gerekiyor. Uzun süre ekranlarda doktorluk yapan Aysun Kayacı şimdilerde neler yaptığı çok bilinmiyor. Uzun süre dinlenmeye çekilmiş. Aysun Kayacı ile olan DM'leşme süreciniz magazine yansıyacak ve çok olay olacak. Kesinlikle sana yürüyecek.

Ece Erken!

Ece Erken!

Sana DM'den yürüyecek ünlüyü seçtik. Sana Dm'den Ece Erken yürüyecek. Öyle bir yürüyecek ki önünü alamayacağız. Magazin değeri yükseklerde olan bu konu seni çok etkiliyecek. Zaten Ece Erken'i beğendiğini duyduk. O zaman senin için fırsat.

Hande Ataizi!

Hande Ataizi!

Seni tanısa sana DM atacak ünlü Hande Ataizi! Seni tanısaydı eminiz ki çok severdi. Güzel oyuncu son zamanlarda çok ortalarda görünmese de gizli gizli seni stalklıyor olabilir. Aşırı magazinsel değeri olan bu haberi patlatıp patlatmamak senin elinde. Ünlüler de 'yürür yürümez mi? Ne var bunda?' diye düşünüyorsun. Sana zaten herkes yürür de Hande hanım kendini bu zamana kadar zor tutmuş. Hande Ataizi sana yürüyecek e sen de boş değilsin. Güzel oyuncuyu kaptın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1159
610
222
159
157
136
94
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

Arda Turan mı? Gelsin bakalım voleyi çakıp 90a takarım kendisini. Yürümediği bir ben kaldım zaten şerefsizin.

sena sena

ronaldo muuu :D koşsun gelsin bekliyorum :*

Bi' Kız

Arda Turan bana yürüyecekmiş... Yürüsün bakalım uçan tekmeyle geri göndermiyo muyum ben onu. Pis herif... Onedio testlerini de bi daha çözmüyoruz anlaşıldı...