Görüş Bildir
Haberler
Seni Tahrik Eden Şeyi Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Seni Tahrik Eden Şeyi Ortaya Çıkarıyoruz!

pfiona
02.11.2021 - 22:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Her insanı etkileyen, tahrik eden bambaşka şeyler olabiliyor. Kimisi zekadan, kimisi kıvrımlı vücut hatlarından etkilenebiliyor. Senin neyden tahrik olduğunu öğrenmemizin zamanı geldi! 🔥

1. İlk buluşmada nerede olmak isterdin?

2. Birini tek kalemde silmene sebep olacak olan şey ne?

2. Birini tek kalemde silmene sebep olacak olan şey ne?

3. Sevişirken hangi tarz müzik dinlemeyi tercih edersin?

4. Değer verdiğin birine ne hediye alırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Romantik bir akşam yemeği için hangisini tercih edersin?

5. Romantik bir akşam yemeği için hangisini tercih edersin?

6. Son olarak, duygusal ilişkilerini hangi renk temsil ediyor?

Seni en çok tahrik eden şey, zeka!

Seni en fazla etkileyen, libidonu zirveye çıkaran şeyin zeka olduğu apaçık ortada! Karşındaki kişinin nasıl göründüğünün pek bir önemi yok. İkiniz konuşmaya başladığınızda sana bir şeyler katıyorsa, zekasını ortaya koyabiliyorsa gece boyunca onu düşünmen kaçınılmaz oluyor. Ne diyelim, umarız seni tahrik eden kişiyle mutlu sona ulaşırsın!

Seni en çok tahrik eden şey, çekicilik!

Seni en fazla etkileyen, libidonu zirveye çıkaran şeyin çekicilik olduğu apaçık ortada! Karşındaki kişinin bir mimiği, vücut dili, giyinişi veya dolgun saçları… Hangisinin seni daha fazla kendine çektiği bilinmez ama çekiciliğe oldukça önem veriyorsun. Karşındaki kişinin seni etkileyebilmesinde iç güzelliğinden önce dış güzelliği devreye giriyor. Ne diyelim, umarız seni tahrik eden kişiyle mutlu sona ulaşırsın!

Seni en çok tahrik eden şey, sıra dışılık!

Seni en fazla etkileyen, libidonu zirveye çıkaran şeyin sıra dışılık olduğu apaçık ortada! Sen sıradanlıklardan pek hoşlanmayan, hatta bunları mod düşürücü bulan birisin. Bu nedenle karşındaki kişinin sıra dışı davranışları, jest ve mimikleri, garip anıları… Hepsi seni o kadar etkiliyor ki! O sırada tek düşüncen, ‘Ben bu insanı istiyorum’ oluyor… Ne diyelim, umarız seni tahrik eden kişiyle mutlu sona ulaşırsın!

Seni en çok tahrik eden şey, komiklik!

Seni en fazla etkileyen, libidonu zirveye çıkaran şeyin karşındakinin komikliği olduğu apaçık ortada! Karşındaki kişiyle oturduğunuzda seni ne kadar etkilediği, seni kadar güldürdüğüyle eş oluyor. Bu nedenle de birine karşı bir şeyler hissedebilmen için öncelikle onunla oturup konuşman gerekiyor, dış görünüş karar vermende tek başına yeterli olmuyor. Ne diyelim, umarız seni tahrik eden kişiyle mutlu sona ulaşırsın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
27
22
17
8
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berna

Çekicilik doğru

Gizem Yenikler

Seni en çok tahrik eden şey, komiklik!

cansu ersan

Seni en çok tahrik eden şey, zeka! Seni en çok tahrik eden şey, zeka! Seni en fazla etkileyen, libidonu zirveye çıkaran şeyin zeka olduğu apaçık ortada! Kar... Devamını Gör