Görüş Bildir
Haberler
Seni Hedeflerine Ulaştıracak Paranın Miktarı Ne Kadar?

etiket Seni Hedeflerine Ulaştıracak Paranın Miktarı Ne Kadar?

miray soysal
14.09.2023 - 17:01

Hepimizin ulaşmaya çalıştığı hedefleri, düşlerini süsleyen bambaşka hayalleri var. Bu değişen hedeflerimize göre de onlara ulaşmamızın maliyeti oldukça farklı olabiliyor. Peki, senin hayallerini gerçekleştirmen için ne kadar paraya ihtiyacın var? 

Merak ettiysen; testin sonunda söylüyoruz!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hedeflerini öğrenerek başlayalım!

2. Sık hayal kuran bir insan mısın?

3. Peki, şu an ki mevcut finansal durumundan memnun musun?

4. Kurduğun hayallere ve hedeflerine ulaşmak için kendine ne kadar süre veriyorsun?

5. Ne kadar girişimci bir insansın? Kendini puanlar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an bir aracın ya da evin var mı?

7. Zengin olmak isteyen bir insanda sence en çok hangisi olmalı?

8. Gelecek için kurduğun hayallerin bir rengi olsa hangisi olurdu?

30 milyon!

'Para yanlış insanlarda' dedirten bir vizyona sahipsin çünkü para gerçekten sende olmalıydı. Lüks yaşamı, yatırımı kısaca paranın getirdiği her şeyi çok seviyorsun bu yüzden para kazanma isteğin çok yoğun. Kafanda hep iş kurma, elindeki parayı katlama planları var. Zaten gelir sağlamak adına yatırım yapma konusunda çok yetenekli olduğunu düşünüyoruz. Sanmıyoruz senin geniş hayallerine 30 milyon tl nin yeteceğini ama ilk etapta işini görür bizce :)

10 milyon!

Çok da yükseklerde değil senin gözün, konforlu rahat bir hayat yaşasan yeter. Bir evin, bir araban, düzenli gelir getiren işin, bedeninde sağlık bir de içinde huzur olsun senden mutlusu yok bu dünyada. Bu hayallerini gerçekleştirmek içinde bir 10 milyon tl ye sahip olsan yeter.

2 milyon!

Derin hayallerin var elbet ama her şey para değil :)Verdiğin cevaplara göre 'Küçük bir evim ya da minik bir arabam olsun yeter' demişsin. Bu devirde bu tok gözlülük bizi şaşırttı açıkcası ama buradan senin gerçekçi bir bakış açısına sahip olduğunun da çıkarımını yapabiliyoruz. Bu gerçekçi bakış açınla aza kanaat edip çoğu bulman yakındır :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
12
8
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büsü

30 milyon!Para yanlış insanlarda' dedirten bir vizyona sahipsin çünkü para gerçekten sende olmalıydı. Bunu paraya da söyler misiniz lütfen?😄

Onur

Fazlasında gözüm yok 10 milyon $cık yeterli