Görüş Bildir
Haberler
Seni Anlayan ve Yaralarını Saran O Kişi Kim?

Seni Anlayan ve Yaralarını Saran O Kişi Kim?

Ma Belle
21.01.2023 - 16:11

Kötü hissettiğimizde, başımıza talihsiz bir olay geldiğinde, çok çalıştığımız bir sınavdan düşük not alınca ya da kötü bir haber aldığımızda ilk koştuğumuz kişi herkes için farklıdır. İşte bu testimizde senin ilk koştuğun, seni anlayan ve yaralarını saran kişiyi tahmin etmeye çalışacağız. Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sosyal bir insan mısın?

2. Seni en çok kimin davranışları üzebilir?

3. Peki mutlu bir haber aldığında ne yaparsın?

4. Hangi film türünü izlemeyi daha çok seversin?

5. Sevdiklerinle genelde nasıl iletişim kurmayı seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son olarak spesifik bir soru: Bir doğal taş seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En yakın arkadaşın!

Verdiğin cevaplara göre seni senden daha iyi anlayan, yaralarına merhem olan ve sana iyi gelen kişi en yakın arkadaşın. Aldığın güzel haberleri onunla paylaşman, onu yakın görmen ve ona güvenmen bizce çok güzel şeyler. Sadece iyi zamanlarında da değil, kötü olduğunda da yan yana olduğunuz, beraber ağlayıp sinirlenebildiğiniz zamanlar sizi birbirinize bağlayan zamanlar haline gelmiş. Herkes iyi gün dostu olabilir; keyifli olduğunda etrafında insan görebilirsin. Ama üzgün olduğunda bazen herkesi göremeyebilirsin. İşte bu noktada en yakın arkadaşın hep yanında olmuş. Böyle dostlukları görünce inanın biz de çok seviniyoruz. Umarız aranızdaki bağ hiçbir zaman kopmaz!

Ailen!

Verdiğin yanıtlara göre seni senden daha iyi tanıyan ve yaralarını saran, sana iyi gelen kişi ailenden biri olabilir. Aile bağların güçlü diyebiliriz, başına bir şey geldiğinde, üzüldüğünde veya mutsuz olduğunda yanında mutlaka bir aile bireyini yanında görüyorsun. Bizden sana ufak bir tavsiye, onları kaybetmemeye çalış!

Partnerin!

Seçtiğin yanıtlara göre sana iyi gelip yaralarını saran o kişi partnerin olmalı. Aranızdaki bağ güçlenmeye başlamış. Zamanında kötü olayları birlikte atlattığınız için bu sizi daha da yakınlaştırmış. Kötü günlerin geçici olduğunu birbirinize aşılayıp birbirinize daha yakın davranmaya başlamışsınız. Bu tür durumlar insanı partnerine daha da güvenmeye sevk eder. Sevmek, sevilmek ve sevildiğini hissetmek çok güzel duygulardır, bunları sakın kaybetmeyin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
46
40
11
10
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Ailen! ailem mi? Zaten yaralarımın sebebi onlar. Bir de gelip sarıyorlar mı? O da yok maalesef:(

Manav Yörük

Ailen! Verdiğin yanıtlara göre seni senden daha iyi tanıyan ve yaralarını saran, sana iyi gelen kişi ailenden biri olabilir. Aile bağların güçlü diyebiliriz,... Devamını Gör

Gizem

kime uzuyo diyosak o cikiyor 👎🏻