Görüş Bildir
Haberler
TV
Senden Daha Güzel 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Senden Daha Güzel 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
22.06.2022 - 00:02

FOX TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel her hafta Salı günleri saat 20:00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin başrollerinde ise Cemre Baysel ve Burak Çelik yer alıyor. Dizinin son bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel 4. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gold Film imzalı Senden Daha Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu dizinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. İşte Senden Daha Güzel yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Senden Daha Güzel 4. Bölüm 1. Fragmanı | "Benim Derdim Seninle"

Senden Daha Güzel Son Bölüm Neler Oldu?

Senden Daha Güzel Son Bölüm Neler Oldu?

Efsun'un cerrah olduğu ortaya çıkmıştır ve bu durumdan edişelidir. Fakat Emir'in de sakladığı bir şeyler olduğunu bilmiyordur. Kaya ve Emir, Pervin'in ameliyatını herkesten gizli yapar ve bu durum ortalığı karıştırır. Diğer tarafta Efsun ise Emir'in kiniğin dışında ameliyat yaptığını kanıtlamaya çalışır. Serpil ise Kayna'nın kendisini aldattığını düşünmektedir. Emir'in kurula çıkma durumu Efsun'un kendisini suçlu hissetmesine neden olurken aralarında yaşanacaklardan ikisinin de haberi yoktur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın