Görüş Bildir
Haberler
TV
Senden Daha Güzel 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Senden Daha Güzel 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
10.08.2022 - 01:33

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Senden Daha Güzel tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. 7 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan ve kısa sürede sevilen dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel 10. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik komedi dizisi Senden Daha Güzel her hafta Salı günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı dizinin 10. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel yeni bölüm fragman ve son bölüm yaşananlar.

Senden Daha Güzel 10. Bölüm 1. Fragmanı | Kimse Evli Olduğumu Bilmiyor!

Senden Daha Güzel Son Bölümde Neler Oldu?

Senden Daha Güzel Son Bölümde Neler Oldu?

Efsun Emir'in yaralanması sonrasında hayattaki en büyük travmasıyla karşı karşıya kalır. Efsun yıllar sonra ilk kez cerrahi bir müdahalede bulunurken yaşanan kazanın Emir'de kalıcı bir etkisi olup olmayacağı ise bilinmez. Öte yandan Efsun ve Emir'in nişanlı olduklarına dair söyledikleri yalan sadece bulundukları bölgede değil İstanbul'daki klinikte de ciddi sonuçlara yol açar. Efsun'un babasının bir anda kliniğe gelmesi Efsun'u endişelendirirken beraberinde beklenmedik olaylar yaşanır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın