Görüş Bildir
Haberler
Sende Hangisinin Daha Güçlü Olduğunu Söylüyoruz: Aşk mı Yoksa Nefret mi?

etiket Sende Hangisinin Daha Güçlü Olduğunu Söylüyoruz: Aşk mı Yoksa Nefret mi?

Sende hangisinin daha baskın olduğunu söylüyoruz: Aşk mı Yoksa Nefret mi? Öğrenmek için;

 Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Hadi söyle bakalım, birinden hoşlandığın zaman onun geçmişini merak edip sorar mısın?

4. Peki çok sevip de ayrılmak durumunda kaldığın kişi 5 sene sonra karşına çıksa yine onunla birlikte olur muydun?

5. Söyle bakalım, ayrıldıktan sonra karşı tarafı kıskandırmak için başkasıyla birlikte olup onun gözüne soktuğun oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En yakın arkadaşın erkek/kız arkadaşının senin arkandan işler çevirdiğini söylüyor. Bu yüzden karşındaki insandan vazgeçer misin?

7. Ve son olarak, hayatının aşkını bulacağına ve bir gün çok mutlu olacağına inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sendeki en baskın duygu kesinlikle aşk!

Senin içindeki en baskın duygu kesinlikle aşk! Aşk denilen şey senin için adeta bir yaşama sebebi. Aşksız yapamıyorsun, eksik hissediyorsun, mutsuz oluyorsun. Hayat adeta zindan oluyor. Aşkı bulduğundaysa adeta çocuklar kadar şen oluyor, etrafına neşe saçıyor, çevrendekilerin enerjisini de kendi enerjinle beraber tavan yaptırıyorsun. Aşkına da her zaman sadıksın, birini sevdin mi gözün dünyayı görmüyor, her şeyini sevdiğine adıyorsun. Onsuz yaptığın hiçbir aktiviteden keyif almazken, onunlayken en küçük şey bile seni deli gibi eğlendirip keyiflendiriyor. Aşk resmen senin için var edilmiş bir kavram! O yüzden sende bu aşk duygusu bu kadar baskınken nefret etmek kim sen kim? Senin önceliğin her zaman aşktan yana. Çünkü aşkın insanı güzelleştirdiğine, yaşamı renklendirdiğine inanıyorsun. Bu duygunun ne kadar değerli olduğunu hissederken kendini nefret duygusundan uzak tutuyorsun. Bir insandan aslında nefret etmek sevmediğin anlamına gelmiyor. Ona karşı olan duygularını bastıramadığın şeyler aslında nefrete dönüşür. Senin kalbinde böyle bir duyguya yer yok. Ya karşındakine güzel duygular beslersin ya da tamamen kalbinden çıkarırsın. Çünkü nefret sadece kendi kendine zarar vermek demek. O yüzden senin ruhunda, kalbinde baskın olan en güçlü duygu kesinlikle aşk!

Sendeki en baskın duygu kesinlikle nefret!

Senin içideki en baskın duygu kesinlikle nefret! Bir insana ne kadar derin duygular beslersen besle o insanın bir yanlışını gördüğün zaman içindeki nefret duygusu daha ağır basıyor. Sevince tam seversin fakat nefret edince de tam edersin. Hatta içindeki nefreti atmak için bu nefreti çeşitli şekillerde kullanabiliyorsun. Karşındaki insanın tek bir hatası bile seni çileden çıkarabiliyor. Çünkü sen ilişkide elinden geleni yapan ve karşındakine değer verdiğini hissettiren bir insansın. Her zaman karşındakini düşünerek hareket edersin. Anlayacağın davranışlarını çok hassas bir şekilde sergiliyorsun. İçindeki baskın olan bu nefret duygusu seni zaman zaman çok zorluyor. Çünkü bir insandan nefret etmek insana kendisinden başka kimseye zarar vermez. Nefretle birlikte kendini yiyip bitiriyorsun. Bu da senin bu durumu yenmeni çok daha zorlaştırıyor. Biliyorsun ki nefret de aşkın farklı bir şekilde ifade ediliş biçimi. Kendine zarar vermektense karşındaki insana nötr olduğunu hissettirmelisin. O zaman daha az üzüleceksin. Bizden söylemesi...

Sendeki hem aşk hem de nefret duygusu baskın!

Senini içinde her iki duygunun baskın olduğunu görebiliyoruz. Sen içinde hem aşkı hem de nefreti barındıran bir insansın. Bir yandan aşkından ölürken bir yandan da nefret ediyorsun. Çünkü duygularına hakim olamıyorsun ve onu kendi içinde yaşamak istiyorsun. Fakat tüm bunlar olurken kendine de kızıyorsun ve ondan nefret ediyorsun. Seni o kadar iyi anlıyoruz ki bir yandan aşıksın fakat sana yaşattığı hayal kırıklıklarından dolayı da nefret ediyorsun. Bir yanın ona gitmek istiyor bir yanınsa 'hayır saçmalama' diyor. Aşkını mı yoksa nefretini mi dinlemelisin karar veremiyorsun. İnsanı en çok yıpratan şeylerden biri de bu işte. Elin ayağın bağlanıyor ve hiçbir şey yapamıyorsun. Gitsen ayrı kalsan ayrı. İçindeki duygularla başa çıkmaya çalışıyorsun. Bazen üstesinden geldiğini zannediyorsun ama öyle bir an oluyor ki, hayattan soğuyorsun. Ama zaman geçtikçe yaşadığın bu durumdan kurtuluyorsun. Kendine sadece biraz zaman ver. Her şey senin için çok daha güzel olacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
333
178
87
74
58
43
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren Coşkun

ulan cevaplarım aşkla ilgisi yoktu yine aşk çıktı

Sara Grey

Sendeki en baskın duygu kesinlikle nefret!

Defne Uçar

ühühü nefret çıktı