Görüş Bildir
Haberler
Sende Hangi Çikolatanın Tadı Var?

Sende Hangi Çikolatanın Tadı Var?

Bu test ile sen hangi çikolatanın tadını veriyorsun söylüyoruz!

Haydiii teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bir tartışma sırasında sen hangisisin?

4. Nasıl bir çalışma stiline sahipsin?

4. Nasıl bir çalışma stiline sahipsin?

5. Bize bir hayalini seç bakalım!

5. Bize bir hayalini seç bakalım!
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen sevmediğin birinin yanında nasıl bir karakter oluyorsun?

7. Yeni tanıştığın birine asla neyden bahsetmezsin?

8. Sence sen insanların hafızasında yer edinen biri misin?

9. İlişkilerin genellikle ne kadar sürüyor?

9. İlişkilerin genellikle ne kadar sürüyor?

10. Son olarak aldatıldığını öğrensen ne yaparsın?

10. Son olarak aldatıldığını öğrensen ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyaz çikolata

Beyaz çikolata

Sen insanlar üzerinde beyaz çikolata tadı bırakıyorsun. Asla rengini belli eden biri değilsin. Düşüncelerini ve davranışlarını anlamak oldukça zor. Hiç beklenmedik anlarda hiç beklenmedik şeyler yapabiliyorsun. Bu özelliğinle aslında hep adımlarını sağlam atıyorsun. Hayatında yanlış ve hata yapmıyorsan, bunun sebebi çok fazla düşünmektir. Düşünüyorsun ve en sonunda da kendine en iyi yolu buluyorsun. Sessiz ve sakin bir kişiliğe sahipsin. Hiçbir ortamı germiyor ve kimsenin huzurunu kaçırmıyorsun. Aksine herkesin senin yanında huzurlu olmasını istersin. Az ve öz konuşur, kimseyle gereksiz konuşmalara girmezsin. Her şeyin ölçüsünü bilen birisisin. Bazen yalnız kalmaktan hoşlanır, kafanı dinlemek istersin. Seni yoran insanlarla oldukça az görüşürsün ama yine de görüşürsün. Çünkü insana değer veren birisisin. Karar vermekte zorlanır ve aslında en çok bu kararı verirken düşünürsün. Her şeye olabilir gözüyle bakıyorsun. Senin için ne çok zor bir şey var ne de imkansız. Her şeyin bir şekilde yolunu bulursun. Kendine bu anlamda çok fazla güveniyorsun. Hayallere fazla kapılıyor ve aslında hayal kurmaktan da zevk alıyorsun. Hayata daha duygusal bakan birisisin. İçinde küçücük bir kötülük ve art niyet beslemiyorsun. Sen beyaz çikolata tadı veriyorsun, herkesin sevemeyeceği ama sevenlerin de vazgeçemediği birisisin.

Sütlü çikolata

Sütlü çikolata

Sen insanlar üzerinde sütlü çikolata tadı bırakıyorsun. Anlayışlı bir karaktere sahipsin. Sakin biri olup, bulunduğun her ortamın da sakin olmasını istersin. Kimseyle kolay kolay çatışmazsın. Eğer bir tartışmaya girdiysen mutlaka haklı olduğun için girmişsindir. Her şeye karşı pozitif bir bakış açısına sahipsin. Bazı zamanlar yaşadıkların sana ağır gelse de yine ayağa kalkmayı biliyor ve kendini bütün negatif düşüncelerden arındırıyorsun. Herkese karşı iyi niyetle yaklaşırsın ama hak edene hak ettiğini de verirsin. Geçmişinle çok büyük bağlara sahipsin. Genellikle geçmişinde yaşıyorsun. O anları yaşadıklarını kolay kolay unutamıyorsun. Çünkü geçmişinde daha mutlu biri oluyorsun. Anaç bir yapıya sahipsin. Etrafındaki herkesi çok fazla düşünüyor ve hep fedakarlık yapma gereksinimi hissediyorsun. Herkes istemsizce sana güvenebilir ve seni sevebilir. İlk tanıştığın dakikadan itibaren insanlara farklı enerjiler verirsin. Onlara bir şeyler anımsatırsın. Geçmişinden bir şeyler... Konuşmaların ve davranışların ile sevilen bir karaktere sahipsin. Samimisin ve bu samimiyetini her yerde gösteriyorsun. Senin hayatın ve etrafındaki kişilerin hayatı senin sayende kolaylaşıyor. Bu kolaylığı onlara sen sağlıyorsun. Sen sütlü çikolata tadı bırakıyorsun, herkes senin yanında huzuru buluyor ve güven ihtiyaçlarını seninle gideriyorlar.

Bitter çikolata

Bitter çikolata

Sen bitter çikolatasın. Hayatın hep belli bir düzene sahip. Bu düzenin bozulmasını istemiyorsun çünkü bu düzeni sen ellerinle tek tek kurdun. Bu nedenle senin kurduğun düzenin bir başkası tarafından dağıtılmasına izin vermiyorsun. Hayatına giren çıkan herkesi en ince ayrıntısına kadar inceliyorsun. Kimin sana zarar verebileceğini, kimin ise sana fayda sağlayabileceğini anlıyorsun. Baskın bir karaktere sahipsin. Sözünü dinletebilir ve çoğu şeye öncülük edebilirsin. Hayatında genellikle söz sahibi sensin. Yani kimsenin senin önüne geçmesine ve seni yönlendirmesine izin vermezsin. Otoriter bir yapıya sahipsin. Gücünü göstermeyi sever ve herkese haddini bildirirsin. Sen kolay unutulan biri değilsin. Herkesin hafızasında bir şekilde yer ediniyor ve seni unutmamalarını sağlıyorsun. Söylemlerin, davranışların, hayata bakışın... Bunların hepsi seni bir adım öne taşıyor. Sert bir mizaca sahipsin. İnsanlar genellikle senden çekiniyorlar. Direkt bir samimiyet yakalayamıyorsun. Bu da zor biri olduğunu gösteriyor. Hemen herkesi yanına çekmezsin. Önce tanımalı, sevmeli ve senin yanında olmayı hak ediyor mu ona bakarsın. Sen bitter çikolata tadı bırakıyorsun insanlarda. Ne kadar zor olsan da senden asla vazgeçemiyorlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
77
20
11
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın