Görüş Bildir
Haberler
Sen Para Harcamayı Ne Kadar İyi Biliyorsun?

etiket Sen Para Harcamayı Ne Kadar İyi Biliyorsun?

miray soysal
21.12.2023 - 17:01

Bazı insanlar vardır, para harcamayı o kadar iyi bilirler ki, sanki bunun için doğuştan bir yetenek verilmiştir. Peki, sen para harcamayı ne kadar iyi biliyorsun?

Bu testin sonunda söylüyoruz👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım, alışverişle aran nasıl?

2. Söyle bakalım, ihtiyacın olmayan şeylere para harcama eğilimin var mı? Mesela 10 tane montun olsa bile çok beğendiğin için bir mont alır mısın?

3. İtiraf zamanı! Şu an aldığın maaşından fazla olan ve ödenmeyi bekleyen borcun var mı?

4. Söyle bakalım, sence ruhun zengin mi?

5. Sence ilk buluşmada hesabı kim ödemeli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, yemeğinin yanında içecek söyler misin?

7. Kaliteli ve şık bir restoranda yenilen lezzetli yemeğe verilen paraya acıyor musun?

8. Son olarak, taksiye binmek zorunda kalsan taksimetreyle göz temasını kaybetmeyip gergin gergin bekler misin?

Hiç bilmiyorsun.

Sen para harcamayı hiç bilmiyorsun çünkü genelde birikim yapma odaklısın. Hayatın boyunca ayağını yorganına göre uzatmışsın, paranı çarçur etmemeye hep dikkat etmişsin. Bu sebeple farklı bir sonuç çıkmazdı zaten bu testten. Olsun hiç üzülme ruhun olmasa da gönlün çok zengin senin!

İyi biliyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhunda da bir zenginlik var belli ki çünkü para harcamayı baya iyi biliyorsun. Hatta o kadar iyi biliyorsun ki, senin eline para veresimiz geldi. Vizyon desen var, kalite var, zeka var bir tek çok para eksik onu da bir gün bulursun umarız. Çünkü baya hak ediyorsun.

Çok iyi biliyorsun!

Kalite akıyor kalite... Sen para harcamanın kitabını yazmışsın bu konuda çok iyisin. Nerede ne yenir?, Neresi gezilir? , Nasıl giyinilir? hepsi hakkında bir fikrin var. Herkes ayak uyduramaz sana ancak senin gibi ruhu zengin olan insanlarla birlikte iyi anlaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
38
21
5
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Sen para harcamayı hiç bilmiyorsun çünkü genelde birikim yapma odaklısın. Hayatın boyunca ayağını yorganına göre uzatmışsın, paranı çarçur etmemeye hep dikka... Devamını Gör

Gizem Yenikler

İyi biliyorsun!

pikasevde

Kalite akıyor kalite... Sen para harcamanın kitabını yazmışsın bu konuda çok iyisin. Nerede ne yenir?, Neresi gezilir? , Nasıl giyinilir? hepsi hakkında bir ... Devamını Gör