Görüş Bildir
Haberler
Sen Kredi Kartını Ne Kadar Faydalı Kullanıyorsun?

etiket Sen Kredi Kartını Ne Kadar Faydalı Kullanıyorsun?

Nakit taşımadan ve taksitli alışveriş yapma imkanı tanıyan, acil bir durumda başvurabildiğiniz kredinin kullanımından tam olarak yararlanabilmek için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Faiz oranlarının, ödeme tarihlerinin ve avantajların göz önüne alınarak ilerlenmesi gerekir. Gelin beraber kredi kartını ne kadar verimli kullanabildiğinize bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Hemen başlayalım! Aylık kredi kartı harcamalarınızı ödeyebiliyor musunuz?

2. Kredi kartı limitinizi aşıyor musunuz?

3. Peki, kredi kartınızı kullanırken bütçenize dikkat ediyor musunuz?

4. Ekstrelerinizi düzenli olarak kontrol edebiliyor musunuz?

5. Kredi kartı harcamalarınız ihtiyaca yönelik mi yoksa lüks adına mı gerçekleşiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kredi kartı avantajlarından yararlanabiliyor musunuz?

7. Kredi kartı faiz oranınızı dikkate alıyor musunuz?

8. Son olarak kredi kartı ödeme tarihlerini kaçırıyor musunuz?

Kredi kartından en iyi şekilde yararlanıyorsun!

Kredi kartından en iyi şekilde yararlanıyorsun!

Krediyi alma nedenin ihtiyaçların oluyor. Öylesine harcamalar yapmaktan kaçınarak kendini zor duruma sokmuyorsun. Böylece ileride seni zorlayacak şeyler yaşamazsın. Ayrıca kredi kartına yönelik avantajları veya ödülleri gözeterek hareket etmen, faiz oranlarını takip etmen zarar uğramanı engelliyor. Ödeme miktarı ve tarihlerini de göz ardı etmeyerek kredi kartının sana yüklediği sorumlulukları yerine getiriyorsun. Böylece sıkıntısız bir süreç atlatarak verimli bir şekilde kredini kullanabiliyorsun!

Kredi kartından yararlanıyorsun ama tam olarak değil!

Kredi kartından yararlanıyorsun ama tam olarak değil!

Bütçeni, bütçeyi neye ayırdığını daha iyi planlamalısın. Kredi kartını kullanırken bazı şeyleri gözden kaçırıyor olabilirsin. Başkalarının seni bilgilendirmesinin yanı sıra kendin de bir planlama yapmalı ve ona göre hareket etmelisin. Böylece elindeki parayı daha verimli bir şekilde kullanabilirsin. Ödeme tarihlerini kaçırmayışın ve öncelik olarak ihtiyaçlarını gözetmen kredi kartını verimli kullanma potansiyelin olduğunu gösteriyor. Bir planlama ile her şey daha iyi olabilir!

Kredi kartından yararlanamıyorsun!

Kredi kartından yararlanamıyorsun!

Sana yardımcı olması gereken kredi kartı sana yük oluyor! Bunun nedeni bütçeni, ihtiyaçlarını ve ödemeleri gözetmiyor olman. Yaptığın harcamaların kaçının verimli olduğunu gözden geçirmelisin. Bilinçsiz bir şekilde kredi kullanmak, kullanılan kredilerin nereye gittiğini anlamamak bir yarar sağlamaz. Ayrıca faiz oranlarının ve avantajların gözetilmemesi neticesinde yarardan çok zarar ile karşılaşılır. Bu yüzden kredi kartının ne olduğunu lütfen tam olarak araştırın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İktidar

Yakında kabiz oldum İsrail yüzünden diyenleri duyabilirsiniz bunlar cola almamakla İsrail’i boykot ettiğini sana qahillerdir yanlarına 100 metre dahi sokulma... Devamını Gör