Görüş Bildir
Haberler
Sen Hiç Sevilmedin mi?

Sen Hiç Sevilmedin mi?

Sena Erdoğdu
05.09.2023 - 12:16 Son Güncelleme: 05.09.2023 - 21:01

Sevdiğimiz kadar sevilmediğimiz veya duygularımızın karşılığını bir tülü bulamadığımı çok anlara şahit olmuş olabiliriz. Peki sen gerçekten hiç sevilmedin mi?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım en mutlu olduğun anı düşününce ne hissediyorsun?

4. Peki aldatıldın mı ve aldatıldıysan bunu nasıl öğrendin?

5. Hayatındaki eksiklikleri nasıl doldurursun?

5. Hayatındaki eksiklikleri nasıl doldurursun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu durumlardan hangisini yaşadın?

7. Peki ilk aşkını hatırlıyor musun?

8. Son olarak burcunu seçer misin?

Sen hiç sevilmemişsin!

Sen hiç sevilmemişsin. Bu sevgisizlik sende büyük yaralara neden olmuş. Sevilmediğin için sevmeyi de bilememişsin. Sevgiyi başka yerlerde ve başka insanlarda aramışsın. Sana gösterdikleri ilgiyi yanlış anlamış ve hatta bu ilgiyi sevgi sanmışsın. Sen hiç sevilmemiş birisin. Belki kandırılmış, duygularınla oynanmış ve hatta çok kez kırılmışsın ama sevilmemişsin. Senin içindeki eksiklik ve boşluk hissi tamamen bundan kaynaklanıyor. Yerini bir türlü dolduramıyor ve nereye gidersen git, ne yaparsan yap bu hissi geçiremiyorsun. Kendini zaman zaman kötü hissedebiliyor ve zaman zaman canının yandığını fark ediyorsun. Sen bir arayış içindesin. Nereye ait olduğunu bulmaya çalışıyorsun. Aitlik hissini hissetmek istiyorsun. Kendini güvende hissetmek istiyorsun. O huzuru bulmak ve ait olduğun yerde bütün duvarları yıkmak istiyorsun. Sen sevilmemişsin ve bu sevgisizlik sende daha bir sürü soruna neden olmuş. Güvensizlik, korku, tek başına ayakta kalmaya çalışma ve asla duygularını belli etmeme gibi. Bütün bunlar kendini korumak ve zarar görmemek için yapıyorsun. Duygularının incinmesine tahammülün yok ve daha fazla sevgisizliği hissetmek istemiyorsun. Sen hiçbir zaman tam anlamıyla sevilmemişsin. Bu eksikliği de hayatının her anında derinden hissediyorsun.

Sen sevilmişsin ama aradığın şey sevgi değil.

Sen sevildin ama aradığın şey sevgi değil. Sevgi duygusunu tatmış ve bunu doyasıya yaşamış birisin ama yine de içindeki eksikliği gideremiyorsun. Çünkü senin aradığın ve eksikliğini hissettiğin şey sevgi değil. Eski mutluluğunu ve huzurunu arıyorsun. Her şeyin geçmişte kalmış olması düşüncesi seni çok yoruyor ve üzüyor. Bu düşünceyle hayatına odaklanamıyor ve önüne bakamıyorsun. Çünkü aklın ve fikrin geçmişte. O günlerdeki huzur, güven, insanlar ve en önemlisi kendini özlüyorsun. Sen bunun eksikliğini hissediyorsun. Hayatının hep bu eksiklikle ilerleyeceği düşüncesi seni korkutuyor. Sevgi duygusunu sonuna kadar yaşamış ama geçmişle bağlarını koparamamış birisin. Geçen her gün seni geçmişten koparıyor ve uzaklaştırıyor ama sen bunu tam anlamıyla başaramıyorsun. Yine köprüler kuruyor ve geçmişle arandaki mesafeyi kısaltabiliyorsun. İçindeki eksiklik hissinin geçmesi için öncelikle bunu senin istemen gerekiyor. Geçmişte kalan her şey güzeldir çünkü geçmişe baktığımızda kötü anıları değil, iyi anıları hatırlarız. Sen sevildin ama bu sevgi sana yetmemiş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
40
13
11
6
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın