Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Eylül Ayında Aşkı Bulacak mısın Söyleyelim!

Burcunu Seç, Eylül Ayında Aşkı Bulacak mısın Söyleyelim!

Sena Erdoğdu
04.09.2023 - 12:45 Son Güncelleme: 05.09.2023 - 22:01

Burcunu seç, bu ay sana aşk var mı yok mu söyleyelim!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Sen bu ay aşkı bulacaksın!

Sen bu ay aşkı bulacaksın. Evet, bu ay artık o ay. Bekledin, sabrettin ve sonunda aradığın mutluluğu bulacaksın. Senin aşık olacağın kişi tam da hayallerindeki gibi bir kişi. Sana sadık ve hep senin mutluluğunu düşünen biri... Hayatının belki de en güzel mutluluklarını sen bu ay yaşayacaksın. İlişkilerin başında kendini rahat hissedebilen biri değilsin. İnsanlara zamanla alışıyor ve zamanla kendini yansıtabiliyorsun. Böyle olunca da seni çözmek için herkesin biraz vakit ayırması gerekiyor. Eylül ayında kendini daha mutlu ve daha özgür hissedeceksin. Bu özgürlük de sana aşkı getirecek. Kendi içinde çok fazla kavga etmiş ve ilişkiler konusunda da aradığını bulamamış birisin. Her zaman üzülmekten ve yanılmaktan korkan biri olmuşsun. Adımlarını dikkatli atmaya çalışan ve hata yapmamaya özen gösteren birisin. Bu kontrol aslında seni biraz zorluyor. Hem aşk hayatında hem iş hayatında... Kısacası, hayatını yaşarken de kendini kontrol altında tutuyorsun. Sen bu ay aşkı bulacak ve artık kendini kontrol altında da tutmayacaksın. Hayatına giren kişi sana bu rahatlığı hissettirecek ve sana fazlasıyla güven verecek.

Sen biraz etrafına baksan zaten aşkın yanında olduğunu göreceksin!

Eğer biraz etrafına baksan, aşkı bulduğunu göreceksin. Sen aşka oldukça kapalı birisin. Aşktan kaçıyor ve aşkın seni bulmasını da engelliyorsun. Kimsenin sana aşık olabileceğini ve sevebileceğini düşünmüyorsun. Bu ihtimaller aklına gelmediği için de artık etrafında kim var ve kim senden hoşlanıyor, umurunda değil. Eğer etrafına biraz dikkatli baksan, aslında aşkı bulduğunu fark edeceksin. İstediğin tek şey sevilmek ve huzurlu bir ilişki yaşamak. Bunu bulmak senin için zor değil ama kendini aşka o kadar kapatmışsın ki, artık bunu istemez hale gelmişsin. Yani insanlara olan ilgin ve sevgin azalmış. Kim için ve ne için çabalaman gerektiğini bilmiyorsun. Emeklerinin boşa gitmesini ve en önemlisi duygularının yanılmasını istemiyorsun. Verdiğin güven ve sevgi duygusunun boşa çıkması, seni aşktan biraz daha soğutur. Eğer şu an sana aşık olan kişiyi görmüyorsan, bunun sebebi tamamen geçmişindeki hatalı ilişkilerinden kaynaklanıyor. Eğer istersen, aşkı görebilir ve aşka sahip olabilirsin. Sadece biraz etrafına bakman gerekecek.

Maalesef bu ay sana aşk meşk yok!

Üzgünüz, ama bu ay sana aşk falan yok. Yani, inan bize, biz de çok isterdik ama sen Eylül ayında da sevgilisiz olacaksın. Hayatının en yalnız dönemlerinden geçiyorsun. Bu yalnızlığa alışmış, aslında sevmişsin bile. Sen aşkın peşinden çok giden ve aşık olmak isteyen birisin. Bir şeyin peşinden ne kadar gidersen o şey senden o kadar uzaklaşır. Bazen kendine ve hayatına süre tanımalı ve her şeyi olağan akışına bırakmalısın. Sen sevilme ve sevme duygularına bağımlı birisin. Bu duygular seni daha iyi ve daha mutlu biri yapıyor. Sen o duyguları hissetmeye başladığında daha enerjik oluyor ve hayata daha umutla bakabiliyorsun. Aşk senin hayatına renk katıyor. Ama bir şeyi zorla olmaz ve zorla hayatına çekemezsin. Sen ne kadar üzerine düşersen o şeyi o kadar kendinden uzaklaştırırsın. Aşkı aramayı bırakmalısın. Kendine vakit ayırmalı ve en önemlisi sen kendini sevmelisin. Hayatının mutluluğunu bir kişiye aşık olmaya bağlayamazsın. Sen bu ay aşkı bulamayacaksın. Umudunu tüketme, biraz kendini ve aşkı rahat bırakmayı dene.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
18
11
8
6
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Rıza Çolak

hiçbir zamanda gelmedi zaten inancımız kalmadı

JohnySins

Eğer biraz etrafına baksan, aşkı bulduğunu göreceksin. Sen aşka oldukça kapalı birisin.

AsLı KıLıçer

Ya birak Onedio dogdugumdan beri bulmadiysa bu saatten sonra bulmasa da olur mk