Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Uyku Kronotipisin?

Sen Hangi Uyku Kronotipisin?

Uykucu mu? Erkenci kuş mu? Yoksa beş dakika daha diye yalvaranlardan mısın? Öğrenmek için seni testimize alalım. Sen hangi uyku kronotipisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Sabah insanı mısın?

4. Bize en çok tükettiğin kahveyi seç.

5. Şimdi olsa da uyusam dediğin yatak hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahvaltı senin için ne demek?

7. Gün içinde en enerjik olduğun saatleri sorsak.

8. Uyanırken bunlardan hangisisin?

9. Gün içinde en çok seni ne meşgul ediyor?

9. Gün içinde en çok seni ne meşgul ediyor?

10. Son olarak şu anki ruh halini de öğrenelim.

10. Son olarak şu anki ruh halini de öğrenelim.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkenci kuş!

Sen aslan kronotipisin. Herkesten önce uyanıp egzersizini yapan, kahvesini içen kişisin. İşlerini erkenden halledip, günün geri kalanında ne yapsam diye düşünürsün. Lider ruhun ve geniş hayal gücün ile her alanda ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyorsun. Gününü dolu dolu yaşarsın. Yapılacak işlerini erken yapmayı tercih edersin. Çünkü en verimli, en üretken zamanların sabah saatleridir. O anlarda aklına gelen fikirler oldukça yaratıcı ve ilgi çekici olur. Gününü bu kadar yoğun ve verimli geçirince, yorgun düşmen çok normal. Erken saatlerde uykun gelir ve çabucak uykuya dalarsın.

Güneş ne zaman doğarsa!

Güneş ne zaman doğarsa!

Sen ayı kronotipisin. Çoğu insan bu kategoriye girer. Çünkü genellikle güneş döngüsüne göre hareket ederiz. Senin verimli saatlerin kesinlikle sabah 8 ile öğleye kadar olan zaman dilimidir. Öğleden sonra enerji düşüşü yaşarsın ve üretkenliğin en düşük seviyeye gelir. Fazlasıyla konuşkan halin iş bitirici olmanı sağlar. Dost canlısı yapın sayesinde herkes tarafından çok sevilirsin. İşlerini erken bitirmek senin için daha iyi olacaktır. Gün sonunda daha yorgun hisseder, kendini eve atıp dinlenmek için can atarsın.

Ya beş dakika daha!

Ya beş dakika daha!

Sen kurt kronotipisin. Sen beş dakika daha diye yalvaranlardansın. Zar zor uyanır sabah saatlerinde işlerine pek adapte olamazsın. Risk seven yapın işlerini bir şekilde, en iyi biçimde bitirmene neden olur. Eğlenceli ve anlayışlı tavrın, çevreni her geçen gün genişletiyor. Senin için en uygun saatler öğleden sonra ve akşam altıdan sonraki zamanlar. O saat dilimlerinde inanılmaz verimli ve yaratıcı zamanlar geçirirsin. Enerjin geç saatlerde artar ve yerinde duramazsın. Kurt kronotipine sahip olanlar için gününün belli bir zamanını dışarıda geçirmek önemlidir. Sizin en üretken zamanınız akşam saatleridir.

Gözünü açamayanlardansın!

Sen yunus kronotipisin. Sabahları uyanmakta, geceleri uyumakta senin için çok zordur. En ufak sesler senin uyanmana yeter, hafif bir uykun vardır. En verimli zamanların sabah on ile öğlen iki arasıdır. Öğleden sonra çalışmak senin için imkansız hale gelebilir. Kendini gün içinde sık sık yorgun hissedersin. Özellikle akşamları enerjin yerlerde olur ve hiçbir şey yapmayacak hale gelirsin. Çok akıllı bir insansın nerede ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun bu özelliğin de sana iş anlamında başarıyı getiriyor. Bazen en küçük şeylere sinirlenmen yanlış anlaşılsa da bu senin detaycı ve mükemmeliyetçi özelliğinden kaynaklanıyor.

Bunlar da ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
69
44
39
11
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dunecka

Sen ayı kronotipisin. :D:D Güneş ne zaman doğarsa!

hi

Beş dakika daha mı?! Sabah 4 de uyanan babam mıydı?