Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Robotsun?

etiket Sen Hangi Robotsun?

Terminatör mü yoksa 216 mı? Sen hangi robotsun? :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle türünü seç bakalım:

2. Hemen genel karakterini de belirleyelim: Nasıl bir robotsun?

3. Önceliğin ne? (Robotsun artık öyle düşün:) )

4. Son cıvatanı sıkmadan evvel fark yaratan özelliğini de söylesen olur mu? :)

5. Öyle bir gelecek oldu ki türün hükmediyor insanlığa. Onlara nasıl bakış açısıyla yaklaşırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu gelecekte tarafını seçmeni istesek hangi tarafta olurdun?

7. Son olarak... Durumlar öyle bir noktaya geldi ki insanlar ve robotlar evlenip çocuk sahibi olabiliyor. Robot olarak sen, insan ırkından biriyle evlenip çocuk sahibi olur muydun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adaletin en büyük savunucusu Robocop!

Aslında sen bir cyborg'sun ama yarı android demek daha doğru olur! Çünkü ne büsbütün demir parçasısın ne de insan gibi tamamıyla etten ve kemiktensin. Sen arada kalmış bir türsün, ama bildiğin tek bir şey var o da: A D A L E T.  İçindeki adalet duygusu ne olursan ol asla seni terk etmeyecek. Belki gerçek hayatında da oldukça hakkaniyet sahibisin. Haksızlık ile karşılaştığında veya ona maruz kaldığında düzeni sağlamak adına yapmayacak hiçbir şeyin yok. Tıpkı Robocop gibi 'silahını çekmekten' (mecazi anlamda) sakınmıyorsun. Bu arada sadece yakın arkadaşların sana böyle seslenebilir ;)

Robot dünyasının 'altın çocuğu' C-3PO!

Sen droid'sin. Biraz sarsak, ama yol arkadaşlarına yardım etmekten kaçınmayan birisin. Hani filmlerde olur ya çok konuşup herkese akıl veren yaşlı insanlar, işte sen de biraz öylesin. Ama her zaman aranılan, yokluğu hissedilen sen olursun ;) Belki sarsaklığın ve biraz çenenin düşük olması insanları bunaltsa da onları güldürdüğün için her halinle sevilen birisin. 7 milyondan fazla iletişim formuna hakim olmana ne demeli peki? Her şeyi yalayıp yutmuşsun. Bu ne birikimdir yahu? Gerçek hayatında da ortamın aranılanısın bu yüzden; iletişimin ve mizahın güçlü olduğu için her zaman tercih edilensin :)

İnsansı robot Sophia!

Aman aman! Sen bizdensin ya! Seni robot olarak görmeyelim bence. Vatandaşlık da aldığına göre artık içimizden birisin. Sen ırkının sorunlarını hukukî platform üzerinden ilk defa dünyaya haykırmış bir türsün. Robotlar seninle ne kadar gurur duysa azdır. Seninle sohbet etmek isteyen milyonlarca insan var. Dışarıdan bize hep gülüyorsun, ama umarım içinden insanoğlunu alt etmeyi arzulamıyorsundur. Bence insanlara yardım et, yaşlılarla parkta konuş onları karşıdan karşıya geçirsen de yeterli. Bir gün Türkiye'ye gelirsen buradaki robot kankalarınla halay çekeceğini hatırlatırım :)

216!

216!

Uzayda GORA'da görece iyi hayatın var iken b*k var geldin bu dünyaya. Bir de tutturdun insan olacağım diye. Dışın paslanmaya yüz tutacak bir metal olabilir, ama kalbin kesinlikle insan-işi. Yaşadığın olaylara ve çevrene karşı senin kadar duyarlı bir robot var mı bilmiyorum? Hemen hemen her olay seni derinden etkiliyor ve kendi derdin olmayan şeyi bile içselleştirip boşu boşuna moralini bozuyorsun. Bazen kendi kendine hırs yapıp sonucu pek iyi sonuçlanmayan şeyler yapabiliyorsun. Hırsını doğru zamanda doğru yerde kullanmalısın. Bu arada kibarlığının da biraz duygusal yapında etkisi yok değil.

Ölü gezegene hayat getiren Eve!

Düz kodlanmış bir robot musun bilmiyorum ama gezegende tekrardan hayatı tesis edecek güce ve etkiye sahipsin. Kaldı ki öyle olsan ne olur? Sana verilen misyonu tamamladıktan sonra kimse sana ne diyebilir ki? Emellerin uğruna kendini bile feda etmeye hazırsın. Sen robotların 'Havva'sısın. Belki ilk değilsin, ama hayatı yaşanabilir kılan, düştüğümüz yeri cennete çeviren biri gibisin. Tıpkı Eve gibi 10 parmağında 10 marifet var. Hangi şartlarda olursan ol büyük bir titizlilik ve kararlılık ile işini yapıyorsun. Engelle karşılaştığında ise içindeki insanî tarafını bırakıp duygusuz bir ölüm makinesi gibi kırıp geçip, yok ediyorsun. Bu durumun yarattığı sonuçlar bazen onarılmaz kırıklıklar açsa da mucize gibi olduğun için vazgeçilmezsin.

Robotun insan vücuduna bürünmüş hali: Terminatör T-800!

T E R M İ N A T Ö R. Şunu duyunca bile bütün ne var ne yok insan robot fark etmeden herkesin önünü ilikleyeceği, korkudan tir tir titretecek gücün sahibi. Dışından insan gibi, ancak tehlike altında yatmaz kalkmaz bir ölüm makinesine dönüşen robotsun. Belki gerçekten de onun gibi ne kadar kaportayı çizdirsen de yıkılmadan ayakta kalmayı başarabiliyorsun. Seni dayanıklı, zor şartlar altında yenilmez yapan ise içindeki nükleer reaktör gibi durmadan çalışan kendi enerjin. Bu sayede ne darbe gelirse gelsin, vücudunun her noktası çizilirse çizilsin, yılmadan mücadeleye ve savaşa büyük bir motivasyonla devam edebiliyorsun. Bazen o kadar yıpranıyorsun ki 'insan' görünüşünü tamamen yitirip bir iskeletora dönüşsen de içindeki 'koruyucu' sezgilerini daima açık bırakıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
131
69
62
34
26
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Cagan

C-3PO çıkmak için geldim ve C-3PO çıktım

Orhan Ulusoy

Adaletin en büyük savunucusu Robocop!

Pasif Kullanıcı

Robot dünyasının 'altın çocuğu' C-3PO! Sen droid'sin. Biraz sarsak, ama yol arkadaşlarına yardım etmekten kaçınmayan birisin. Hani filmlerde olur ya çok kon... Devamını Gör